kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Zato ja ne pijem i ne jedem nista kad sedim za kompom....
Mojim ukucanima serviram jelo iskljucivo nad tastaturom!

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ja ne pijem i ne jedem nista kad sedim za kompom....
Ne znam meni je to bljaks.
Znam ali je meni i dalje to bljaks....Mene je danas iznervirala vrucina,vec koji dan ima a ja ne madam iz kuce,zato sto "sunce nije pod pravim uglom" i zato sto sam meteoropata.
Bio je na suncu ceo dan,i onda odnet kod majstora,kaze korozirale neke zicice...meni 2x upao u wc-solju, nekoliko puta poliven nes kafom (slatkom)..vodom takodje...a jednom sam ga sama nesvesno stavila u casu punu vode
..svaki put dobro ispran pod mlazom vode, pre toga rasklopljen naravno...ostavljen na suncu da se dobro osusi i radio je, evo ga radi i dan danas, samo
sto ga zadnjih 6 meseci retko koristim sad imam anroid, ne znam bas kako bi se on ponasao u svim tim situacijama, a ne bih ni da saznam.
Bio je na suncu ceo dan,i onda odnet kod majstora,kaze korozirale neke zicice.
Verovatno bi i sunce i pirinac pomogli da nije celu noc bio mokar.Tek ujutro smo videli sta se desilo.
Ako nista drugo,sad ce neko imati cime da se igra![]()
Iznervirala me sluzbenica u posti komentarom da sam neodgovorna jer sa detetom idem da placam racune i u nabavku u 11h sati,trebalo bi da idem ranije ili kasnije,na to se nadovezala zena koja je bila iza mene a dosla je sa unucima.Kako ranije evo ovi moji su se probudili u 10h.Onda ih ostavite nekom na cuvanje,nisam nista na to komentarisala ni ja ni ta zena,a sta bi komentarisali,nekima se ne moze nista objasniti
Vec mi uzimaju solidarni porez a sad ce jos da mi skinu od plate i za poplave.
Bar da znam da ce stvarno i da ode za poplave a ne u neciji dzep, pa ajde, al znam da nece.
Vec mi uzimaju solidarni porez a sad ce jos da mi skinu od plate i za poplave.
Bar da znam da ce stvarno i da ode za poplave a ne u neciji dzep, pa ajde, al znam da nece.
..nash narod se raduje tudjoj nesreci vishe nego sopstvenoj sreci, zato na tu slogu mozemo da zaboravimo odmah..
kasirka mladja plava,oko 11h u maxiju na uglu kicevske i baba visnjine.ja bila na redu,ali se pojavi jedna od sestara barudzija (to su neke ex pevacice u pokusaju iz krvatske,koje pod obavezno grade `karijeru` kod nas)..i kasirka joj pre mene,snishodljivo naplati racun...bunila bih se,ali me mrzelo,nemam nista od toga...pomislih da ostavim punu korpu i ladno odem...ali mi je bio najblizi maxi...
mrzim nase smradove od ljudi.i trebaju svi da nas kecaju kad smo gola kofna.toliko.
kasirka mladja plava,oko 11h u maxiju na uglu kicevske i baba visnjine.ja bila na redu,ali se pojavi jedna od sestara barudzija (to su neke ex pevacice u pokusaju iz krvatske,koje pod obavezno grade `karijeru` kod nas)..i kasirka joj pre mene,snishodljivo naplati racun...bunila bih se,ali me mrzelo,nemam nista od toga...pomislih da ostavim punu korpu i ladno odem...ali mi je bio najblizi maxi...
mrzim nase smradove od ljudi.i trebaju svi da nas kecaju kad smo gola kofna.toliko.
tacno.izguglah sad i ja odakle su.bila sam ubedjena a su negde sa hrvatskog primorja...cini mi se da je starija bila miss,ali je meni ova koju videh bila tada mnogo lepsa...i sad izgleda lepo,i to bas..i ima lepo drzanje i liniju.a visokaaa...ili sam pak ja mala..one su poreklom iz Bosne (Kozara)..imali smo prijatelje Barudzije pa zato i znam...
..bile su na Evroviziji sa Danijelom Popovicem..
..sve to nista ne menja stanje u kom si se nasla da je srece postovao bi se neki red...
tacno.izguglah sad i ja odakle su.bila sam ubedjena a su negde sa hrvatskog primorja...cini mi se da je starija bila miss,ali je meni ova koju videh bila tada mnogo lepsa...i sad izgleda lepo,i to bas..i ima lepo drzanje i liniju.a visokaaa...ili sam pak ja mala
nisam reagovala sto prodavacica svojevoljno naplacuje preko reda,valjda sam bila dobre volje...tek kasnije se omrzovoljih,zato se zalim po forumu![]()