mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.140
Prokleti stomacni virus sto nas je sve savatao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZM je drug moga ćaleta iz detinjstva...I danas mi ćale priča kako im je pričao kao klinac ''biću ja popularan kao Kasijus Klej''За Златка Манојловића је била удата а можда је и сад. Она што није мисица.
Живеле су у Сплиту, пре рата. Очигледно ћерке војног лица.
За мисицу не знам ништа.
glava me boli od kako sam oci otvorila![]()
tatice majmuni koji izvedu decu u dvoriste zgrade (a 2 parka su u blizini) da se izgraju fudbala izmedju automobila,i pri tom gore urlaju od svoje decice.znaci odvratno!
Ovo vreme, stalne promene skok pa pad pritiska, sunce, oblaci, vlaga + vrućina, kao u džungli, čovek nikako da navikne organizamglava me boli od kako sam oci otvorila![]()
Zbog kojih gluposti se mi ovde nerviramo a jutros na poslu devojka od 25 godina samo odjednom umrla. Do juce zdrava, prava a jutros umrla. Tuga.
Jos i njene roditelje kad sam video. Sede jedno pored drugog, u soku, cak ni ne placu, vec samo gledaju u jednu tacku, kao da uopste nisu tu.
Zbog kojih gluposti se mi ovde nerviramo a jutros na poslu devojka od 25 godina samo odjednom umrla. Do juce zdrava, prava a jutros umrla. Tuga.
Jos i njene roditelje kad sam video. Sede jedno pored drugog, u soku, cak ni ne placu, vec samo gledaju u jednu tacku, kao da uopste nisu tu.
Teško da je bila ''zdrava i prava'' pa odjednom preminula
Tema...
Razni ljigavi i manipulativni ljudi boli još više ako ostave suprotan prvi utisak...Ljud i su totalno izgubili kompas, ponašaju se nelogično i nekorektno u odnosu na obrazac ponašanja koji su sami uspostavili...Wolfs in sheep skin.