Sta vas je danas iznerviralo

Опет ми је цео дан хладно.

И онда кад дођем кући нисам ни за шта.

Само се завучем поред пећи као мачка и чекам - кад ће падне мрак да полегамо :sad2:

Мрзим зиму, и јесен, и пролеће ...

Уз то сам и страшно нервозна кад ми је хладно.

u britanskoj ambasadi uzese jednoj meni bliskoj osobi ni manje ni vise nego 150 evra za tranzitnu vizu (samo sto u londonu preseda u drugi avion...zadrzavanje na njihovom aerodromu mozda sat vremena,bez napustanja aerodromske zgrade).pa to je strasno koja cena!uopste mi nije jasno sta kosta toliko...a uz to je potrebno i gomila papira,formulara koja sadrze pitanja budibogsnama,malte ne kao da trazis useljenicku vizu za uk.

u britanskoj ambasadi uzese jednoj meni bliskoj osobi ni manje ni vise nego 150 evra za tranzitnu vizu (samo sto u londonu preseda u drugi avion...zadrzavanje na njihovom aerodromu mozda sat vremena,bez napustanja aerodromske zgrade).pa to je strasno koja cena!uopste mi nije jasno sta kosta toliko...a uz to je potrebno i gomila papira,formulara koja sadrze pitanja budibogsnama,malte ne kao da trazis useljenicku vizu za uk.

Tranzitna viza za Englesku JESTE potrebna čak iako ne izlazite sa aerodroma.I mene je ovo iznenadilo, ali tako je. Jedino ako su vam destinacije USA, Kanada, Australija ili Novi Zeland tranzitna viza vam neće trebati.

Idemo u Dominikanu. Ne treba viza a dominikanke se slajfuju za kilo bonita
SailorSmiley.gif
:tambalamba:

ok je,samo se krstim da tranzitna viza kosta 150evra:eek:
krajnja destinacija je novi zeland-i kao sto vidite,naplatili su nam tranzitnu vizu.
takodje je potrebna i australijska tranzitna viza,ali australijanci svoju vizu ne naplacuju.

Nemoguće-nikada nisu naplaćivali vizu za zemlje Komonvelta...proverito još jednom. A i ta cena mi je nešto čudna:think:msm klasična (turistička, poslovna) viza košta oko 100e, pa mi je neverovatno da tranzitna košta skuplje.

- - - - - - - - - -

Idemo u Dominikanu. Ne treba viza a dominikanke se slajfuju za kilo bonita
SailorSmiley.gif
:tambalamba:

Promašio si temu:lol:

Back