Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
mislishPa šta. I tebi će trebati bušilica jednog dana![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislishPa šta. I tebi će trebati bušilica jednog dana![]()
Nove cipele su mi napravile rane. I tako moram da trpim do kraja smene.
I meni se slično desilo danas kada sam okasnio otišavši oko pola 12 u EDB da izvršim reprogramiranje duga...Sav sam se nekako zapleo, kao pile u kučine od one gužve, nervoze...Ali ipak završio pos'o...U poslednje vreme jedva čekam da uđem u kuću i tu ostanemJos pre nekih nedelju dana se dogovorim da bas danas odem do grada, da platim neke karte za avion,
a pre toga ovde kod mene da obavim jos par stvari, u banci, u posti, u MUP-u, da kupim mesecnu kartu za autobus, za drugu polovinu oktobra.
Probudim se jutros u 7, kako sam sinoc i isplanirao da krenem, kad ono kisa.
Pomislih, pa rano je 7. Krenucu ja posle 8, svejedno cu se vratiti kuci do 12.
Krenem, kad nisam presao ni 200 metara, osetim mokra mi desna noga. Pomislih, ''bas sam kreten'', nisam obuo one patike za kisu samo zato sto mi se ne svidjaju. Ali vec je bilo kasno da se vracam kuci.
Dodjem do autobuske stanice i jos na vratima naletim na salterusu koja je izasla na pus-pauzu. ''Ne moras da ulazis, za 5 minuta ce da nestane struje pa smo ugasili sistem. Kupices kartu u autobusu'', kaze ona. ''Znaci ne mogu ni mesecnu da kupim?'', pitam ja. Kaze ona ''Ne moze, tek posle 2 kad dodje struja''. ''Lepo vala'', pomislih, mogao sam sa mesecnom da idem do grada a sada cu, preko cene mesecne, bezveze da puknem jos 400 din.
Odem, zatim do poste i tu obavim ono sto sam planirao, sreca pa je jos bilo struje. Dok sam dosao do banke, stuja nestala. U MUP nisam na kraju ni otisao.
Odem na kraju do grada i platim karte. Kisa celo vreme lije kao iz kabla. Meni noga sve vise mokra, krece i druga. Poceo i kisobran da mi prokisnjava. Svaki cas mi se slije po par kapi u rukav. Bar sam bio dovoljno pametan da obucem odgovarajucu jaknu, tako da sam ostao suv, bar od kolena na gore.
I posle vise od pola sata cekanja autobusa u Zemunu, vratim se pre pola 2 da kupim mesecnu, struje jos nema. Izgleda da cu stvarno morati do 2 da cekam. Seo sam i igrao izgricu na mobilnom. Brzo je proslo tih vise od pola sata. I u 2 minuta do 2 dosla struja. Kupim mesecnu, odlicno, idem kuci ali onda se setim ''pa i u banci je dosla struja''. Ali ako odem i do banke, zakasnicu na autobus a to znaci da cu jos vise od sat vremena morati da cekam na sledeci. Odustanem od banke i sad vec smrznutih i potpuno mokrih nogu odlucim da odem kuci. U banku cu da odem sutra ujutru.
I to sve samo zato sto sam bio lenj da krenem sat vremena ranije.
S ovim vremenom nikad ne znaš ako ideš rano ujutru na posao ili negde treba ti jakna ooko podneva dovoljan dux ili džemper...
Super i šta sad...![]()
Žene kad dođu u neke godine stalno osećaju vrućinu možda je to...![]()
Sad' sam se vratio iz vožnje i kod Brankovog mosta ima brat bratu 80 parkiranih autobusa za tu manifestaciju
Само из мог града је отишло 10![]()
Оно у Арени к'о свекинески конгрес јбт.