SAMCRO
Iskusan
- Poruka
- 6.323
Nerviraju me ljudi koji pustaju svoje kucice da mi se motaju oko nogu, a drze ih na povocu. Tako mi dodje da uradim nesto protivzakonito 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nerviraju me ljudi koji pustaju svoje kucice da mi se motaju oko nogu, a drze ih na povocu. Tako mi dodje da uradim nesto protivzakonito![]()
Одем малопре да бацим ђубре у подземни контејнер, муве излећу, неописив смрад, поклопац већ полутруо (онај што лежи на земљи)...![]()
Blago vama kad su to razlozi za nervozu.
Isto kao kod mojih roditelja-došlo mi da ispovraćam utrobu. Kod nas su tek u najavidok Điki skupi pare
Masna soda ?Zapushila mi se sudopera, nikakvo sredstvo ne pomaze...znachi opet sajla![]()
Sve to probala ranije, stara zgrada uske i stare cevi odvoda...sajla pomogne i evo danas sam srecna jer je mm otpushio vrlo lakoMasna soda ?
A sa pocetkom nove skolske godine pocele su i uobicajeno iritirajuce i potpuno nepotrebne guzve ispred obliznje skole u mom kraju. U jutarnjim i kasnim popodnevnim casovima je izuzetno mucno provlaciti se izmedju nacickanih automobila a gotovo nemoguce proci tuda sopstvenim autom. Uzrok svemu je prevelika briga modernih roditelja oko svojih mezimaca, jer su, znate, danasnje djacke torbe mnogo teske i krive krhku deciju kicmu... nije to isto kao kad smo mi isli u skolu, nosila se samo po jedna sveska i jedna olovka u torbi... I tako, svakog dana mora da se pozuri i zauzme sto bolje i blize mesto pored skole, a najbolje ispred same kapije.
Mada, ima tu i cistog pomodarstva, lecenja kompleksa i ko zna cega sve jos. Znate ono "Pa nece valjda moja deca da idu pesaka u skolu a njihova kolima. I ja imam kola i to bolja".
Има и тога, али у мом граду су били учестали нестанци деце на путу до куће, па силовања, па туче, па свашта нешто.
И директори школа су на почетку сваке школске године молили родитеље да своју децу чекају испред школе.
Није то као кад смо ми ишли у школу, у праву си.
Али, разлози на жалост нису увек они које си навео.
Mi smo bas mirna sredina i potpuno sam ubedjen da je razlog taj koji sam naveo. Nisu nestajala deca, nije bilo silovanja, niti icega slicnog. Jednostavno ljudi vode decu u skolu da bi im nosili torbe i odvode ih iz istog razloga.
Mi smo bas mirna sredina i potpuno sam ubedjen da je razlog taj koji sam naveo. Nisu nestajala deca, nije bilo silovanja, niti icega slicnog. Jednostavno ljudi vode decu u skolu da bi im nosili torbe i odvode ih iz istog razloga.
Није сада да их браним, али јеси ли скоро подигао торбу једног првака?
Ја јесам прошле године и нисам могла да верујем колико је тешка.
Ми смо носили по једну књигу из предмета које имамо тог дана и по највише две свеске (домаћи и школска).
Сада носе све то из свих предмета које имају и плус некакве радне свеске за сваки предмет (некада и по две).
Као да учитељице нису чуле за распоред часова, него носе све што је купљено за почетак школске године.
Што је много, много је.
Моје дете још не иде у школу, али нека јој је Бог у помоћи.
Није сада да их браним, али јеси ли скоро подигао торбу једног првака?
Ја јесам прошле године и нисам могла да верујем колико је тешка.
Ми смо носили по једну књигу из предмета које имамо тог дана и по највише две свеске (домаћи и школска).
Сада носе све то из свих предмета које имају и плус некакве радне свеске за сваки предмет (некада и по две).
Као да учитељице нису чуле за распоред часова, него носе све што је купљено за почетак школске године.
Што је много, много је.
Моје дете још не иде у школу, али нека јој је Бог у помоћи.
Поента је у аутомобилима, јел тако?
Ја сам моје доводила (наравно пешице) и одводила из школе прве три године али искључиво због опасних прелаза без семафора.