Sta vas je danas iznerviralo

Iznad mog stana, svako veče u između 22-23h počinje škripanje parketa, udarci u pod, lomljenje nečega i razni drugi zvukovi. Sve to traje dobrih 2 sata. Znam da seks nije jer bi se i Roko Sifredi iscrpeo od tog tempa, ali ne mogu da provalim šta se događa. Međutim, navikao sam i ne smeta mi.

Tako se i mi privikosmo kad poče da biva sve češće i jače lupkanje...dok suprug nije otišao gore i u neverici saznao da je komša instalirao sinu i drugarima stoni tenis (pravi!?! što bi rekla moja ćerka) u sred dnevne sobe:eek:.
Bilo je ili tenis ili vi letite iz gajbe:dash: Znači, rasklopili su ga iste večeri i evo živimo u ljubavi do današnjih dana:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Prošle nedelje počela škola,danas potomak već doneo dve uplatnice.:ljuta:

Kod mene sve isto samo puta 2:roll: Sutra je i roditeljski, pa sam spremila karticu:zper:

bobuljka i blok45 bar vam deca idu u skolu.
moje u predskolsko pa svaki dan mora nesto da se kupi, plati... kad kompletiramo sav potreban materijal, onda krecu predstave, izleti, radionice, ekskurzije, "takmicenja"... tako je bilo u vrticu ne vidim zasto bi sad bilo drugacije. cini mi se da je u skoli, pa ni po' jada, ali da to sve treba u vrticu :confused:

Tako se i mi privikosmo kad poče da biva sve češće i jače lupkanje...dok suprug nije otišao gore i u neverici saznao da je komša instalirao sinu i drugarima stoni tenis (pravi!?! što bi rekla moja ćerka) u sred dnevne sobe:eek:.
Bilo je ili tenis ili vi letite iz gajbe:dash: Znači, rasklopili su ga iste večeri i evo živimo u ljubavi do današnjih dana:zcepanje:

Ja se uvek u životu, trudim da svojim potezima ne počnem da ličim na ljude koje sam uvek prezirao i odbacivao, tipa onih malograđanskih, asocijalnih ljudi koji samo gledaju da nekom nešto prigovore, zovu muriju za glupost, bleje ispred kuće/stana da vide ko ulazi ili izlazi. Međutim, eto, u tom vašem slučaju, taj preterani bezobrazluk i jeste zaslužio da se popneš gore i da ga išamaraš ko majmuna.

Jedan moj drug živi u stanu na trećem spratu i nedavno smo mu pomagali oko nekih sitnih radova, prilično vodeći računa o količini buke koju stvaramo, da bi jedan novosadski malograđanin, najverovatnije seksualno isfrustriran, prvo se šetkao okolo i proveravao šta se radi, da bi na kraju pozvao komunalnu policiju. Lično sam išao da mu lupam na vrata, onako, baš nasilnički, ali se jajara utronjala i pobegla u mišju rupu.

moje u predskolsko pa svaki dan mora nesto da se kupi, plati... kad kompletiramo sav potreban materijal, onda krecu predstave, izleti, radionice, ekskurzije, "takmicenja"... tako je bilo u vrticu ne vidim zasto bi sad bilo drugacije. cini mi se da je u skoli, pa ni po' jada, ali da to sve treba u vrticu :confused:

Samo se nadaj!Prvaci kaobajagi imaju besplatne knjige,a juce nam dade racun da platimo 5735din!Pribor za likovno,odjednom kupujes,pa i tu puknes preko hiljadarke.Pa ko ima troje dece,da izvristi!Pa plus patike za fizicko,koje samo za to sluze!

Samo se nadaj!Prvaci kaobajagi imaju besplatne knjige,a juce nam dade racun da platimo 5735din!Pribor za likovno,odjednom kupujes,pa i tu puknes preko hiljadarke.Pa ko ima troje dece,da izvristi!Pa plus patike za fizicko,koje samo za to sluze!

nisam rekla da se nadam da ce biti manje, nego ce mi biti manje zao da placam nesto za skolu. vec sam pisala da su mi vaspitacice dale radne sveske od prosle god. i one su skoro potpuno prazne, a placali smo ih po hiljadu dinara... sto rece neko - bolje da smo im kupili jabuke za te pare :)
ps
a sta tacno dobijes za 5735 din?

Moja draga, to ti je samo zagrevanje iliti predigra za ono što sledi u školi...ja razmišljam da povećam limit na ovoj mojoj kartici....ipak je danas roditeljski srednjoškolca:think:
Glavnu temu već znamo-ekskurzija u Prag-6 dana-300E+dnevnice za razrednu:roll:
Zato draga još uvek mžeš da pevaš:whistling:

Poslednja izmena:
nisam rekla da se nadam da ce biti manje, nego ce mi biti manje zao da placam nesto za skolu. vec sam pisala da su mi vaspitacice dale radne sveske od prosle god. i one su skoro potpuno prazne, a placali smo ih po hiljadu dinara... sto rece neko - bolje da smo im kupili jabuke za te pare :)
ps

Evo da ti ja odgovorim za gimnaziju prošle godine prvi roditeljski-1900 din za đački dinar, uručena uplatnica za obezbeđenje i prvu ratu ekskurzije cca. 4.500 din Znači: Dobar dan-Doviđenja i pola sata razredninog monologa izađe otprilike 6.400 din i na sve to naravno knjige (u zavisnosti od godine od 80-110e), sveske, pribor....

Dobro, bilo je tu i najavljenih izložbi, bioskopa, pozorišta, ali otom potom dok roditelji dođu sebi:zcepanje:

ps
Knjiga iz muzickog,engleski je 1200,knjiga iz narodne tradicije,knjiga iz likovnog za 1.razred je 850din,onda casopis Vitez,gde ti kaze da ne moras ali bi bilo neophodno i to je za prvo polugodiste 1000,pa i u drugom toliko,onda kontrolni listovi i to je to.Plus,knjiga iz verske,za koju jos ne znam cenu.

Draga moja samo za dve knjige Engleski i Čuvari prirode 1800 din,majica za fizičko 800,užina 1100 i produženi boravak 5600(svakog meseca),pa materijali za likovno,osiguranje,roditeljski dinar,donacija školi,papirni salveti komada 100,papirni ubrusi komada 100......:aaa:

Poslednja izmena:

Back