goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ebiga Ass Ad zastereo istekao mu rok upotrebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebiga Ass Ad zastereo istekao mu rok upotrebe
Ma bezobraznik, krenuo hemijskim oružjem na jadne i bespomoćne ljude željne demokratije...
Batice čujem da Hizbollan traži dobrovoljce za odbranu socijalizma dole mislim da je izvodljivo da stupiš u kontakt s njima...![]()
Onda se prijavi u ''ISIS'', svejedno ima dosta zabave za revolucionare...
Batice da je milošević protiv nas upotrebio vojsku i hemijsko oružje devedesetih kada smo protestovali i ja bih uzeo oružje u ruke i ne bih imao ništa protiv intervencije...
Batice da je milošević protiv nas upotrebio vojsku i hemijsko oružje devedesetih kada smo protestovali i ja bih uzeo oružje u ruke i ne bih imao ništa protiv intervencije...
I ti isto možeš da se prijaviš ako dozvoljavaju ženama da ''volontiraju''А да смо ми употребили хемијско оружје против њега?
Да ли читаш извештаје?
Чак је и бљак Карла дел Понте изјавила да су скоро сигурни да су хемијско оружје употребили побуњеници.
Зато сам у претходном посту и написала "Маркале".
Али, то неће спречити Амере да ураде шта су наумили.
Уосталом, побуњеници су њихово масло.
Isto bi se m oglo reći za tebe, imaš suviše nepotrošene negativne energije, probaj meditaciju možda malo to izbaciš, da ne napraviš neki masakr na ulici kad ti se sve smrkne![]()
Isto bi se m oglo reći za tebe, imaš suviše nepotrošene negativne energije, probaj meditaciju možda malo to izbaciš, da ne napraviš neki masakr na ulici kad ti se sve smrkne
- - - - - - - - - -
I ti isto možeš da se prijaviš ako dozvoljavaju ženama da ''volontiraju''![]()
Tvoje rezonovanje meni daje za pravo da ti kažem da si ********* ili da si zaluđen njihom idologijom koja ti je otupela oštricu kritičkog razmišljanja...![]()
Svaki dan me nesto dovede do ludila,ali ako nekom ispricam cini mi se da je lakse,a jos ako svima ispricam pola problema reseno.
Ona fraza "papir trpi sve" mogla bi malo da se modifikuje u "tema na forumu koja trpi sve",pa da ne bi svako zapocinjao temu sa svojim trenutnim problemom na koju dobije par odgovora,mislim da nam upravo takve strane nedostaju.
![]()
Nista ne moze da me izludi kao kad neko ne ispostuje dogovor, ne odrzi obecanje, jednostavno me izradi. Sto je ozbiljnija stvar u pitanju, to vise besnim. Ponekad pomislim kako bih mu najradije licno presudio, narocito ako imam finansijske stete od njegove prevare.
Posto je vreme svakako novac, narocito me nervira kad neko kasni, pa makar i par minuta. A ima ljudi koji jednostavno uvek kasne i nikad ne dolaze na vreme. Onda se stvara nepotrebna tenzija kad pokusam da mu objasnim da sledeci put necu da cekam. Kao "sta pravis frku za pet minuta". Cist idiotluk.
Nije AL? Wtf...Čelična legura...Mora da je bio baš kvrgav put...Nije aluminijum... nešto jača vožnja, previsok sic i kile...