Sta vas je danas iznerviralo

Batice da je milošević protiv nas upotrebio vojsku i hemijsko oružje devedesetih kada smo protestovali i ja bih uzeo oružje u ruke i ne bih imao ništa protiv intervencije...

А да смо ми употребили хемијско оружје против њега?

Да ли читаш извештаје?

Чак је и бљак Карла дел Понте изјавила да су скоро сигурни да су хемијско оружје употребили побуњеници.

Зато сам у претходном посту и написала "Маркале".

Али, то неће спречити Амере да ураде шта су наумили.

Уосталом, побуњеници су њихово масло.

Isto bi se m oglo reći za tebe, imaš suviše nepotrošene negativne energije, probaj meditaciju možda malo to izbaciš, da ne napraviš neki masakr na ulici kad ti se sve smrkne:mrgreen:

- - - - - - - - - -

А да смо ми употребили хемијско оружје против њега?

Да ли читаш извештаје?

Чак је и бљак Карла дел Понте изјавила да су скоро сигурни да су хемијско оружје употребили побуњеници.

Зато сам у претходном посту и написала "Маркале".

Али, то неће спречити Амере да ураде шта су наумили.

Уосталом, побуњеници су њихово масло.
I ti isto možeš da se prijaviš ako dozvoljavaju ženama da ''volontiraju'':p

Isto bi se m oglo reći za tebe, imaš suviše nepotrošene negativne energije, probaj meditaciju možda malo to izbaciš, da ne napraviš neki masakr na ulici kad ti se sve smrkne:mrgreen:

Ja sam miroljubiv momak i gnušam se svakog oblika nasilja, dok ga ti podržavaš i daješ nebulozne paralele. Kada bi ozbiljnije izvršio analizu američkih ,,intervencija" video bi da je to obična magla u koju ne veruju ni oni što to izgovaraju. Ali ti si zadojen nekom anglosaksonskom mudrolijiom, koja te je zaslepela i otupela oštricu kritičkog preispitivanja društveno-političkih pojava. Ja, jesam na drugim pozicijama, ali nikad neću reći da je u redu, nešto što se ne može podvesti pod zdravorazumsko rezonovanje.

To, da imam viška negativne energije, to je tačno, ali šta da se radi.

- - - - - - - - - -

I ti isto možeš da se prijaviš ako dozvoljavaju ženama da ''volontiraju'':p

Извини, али данас стварно немам снаге за расправу.

Неки други пут.

Tvoje rezonovanje meni daje za pravo da ti kažem da si ********* ili da si zaluđen njihom idologijom koja ti je otupela oštricu kritičkog razmišljanja...;)

Ta terminologija je posledica obožavanja Henrija Kisindžera i njegovih pogleda, po kojima je svako ko izrazi skepsu prema novom svetskom poretku-terorista, *********, neprijatelj. Nedostatak argumenata za pravdanje brojnih pokolja koje vrši obožavana zemlja, je razlog za nezadovoljstvo, pa se onda potežu termini podobni za nekakav vid lične diskvalifikacije i etikete, na koji bi ja ,sad kao trebao reagovati, ili šta? Smešno.

Time što sam ja *********, po tvom uvaženom sudu, nisi dokazao da zemlja za kojom tako čezneš ne sprovodi zločinačku politiku.

:rtfm:Svaki dan me nesto dovede do ludila,ali ako nekom ispricam cini mi se da je lakse,a jos ako svima ispricam pola problema reseno.:besna:Ona fraza "papir trpi sve" mogla bi malo da se modifikuje u "tema na forumu koja trpi sve",pa da ne bi svako zapocinjao temu sa svojim trenutnim problemom na koju dobije par odgovora,mislim da nam upravo takve strane nedostaju.:hvala:

Nista ne moze da me izludi kao kad neko ne ispostuje dogovor, ne odrzi obecanje, jednostavno me izradi. Sto je ozbiljnija stvar u pitanju, to vise besnim. Ponekad pomislim kako bih mu najradije licno presudio, narocito ako imam finansijske stete od njegove prevare.

Posto je vreme svakako novac, narocito me nervira kad neko kasni, pa makar i par minuta. A ima ljudi koji jednostavno uvek kasne i nikad ne dolaze na vreme. Onda se stvara nepotrebna tenzija kad pokusam da mu objasnim da sledeci put necu da cekam. Kao "sta pravis frku za pet minuta". Cist idiotluk.

Nista ne moze da me izludi kao kad neko ne ispostuje dogovor, ne odrzi obecanje, jednostavno me izradi. Sto je ozbiljnija stvar u pitanju, to vise besnim. Ponekad pomislim kako bih mu najradije licno presudio, narocito ako imam finansijske stete od njegove prevare.

Posto je vreme svakako novac, narocito me nervira kad neko kasni, pa makar i par minuta. A ima ljudi koji jednostavno uvek kasne i nikad ne dolaze na vreme. Onda se stvara nepotrebna tenzija kad pokusam da mu objasnim da sledeci put necu da cekam. Kao "sta pravis frku za pet minuta". Cist idiotluk.

Potpuno te razumem-to se meni juče desilo kod zubara: umesto on mene da čeka, ja njega čekala pola sata,a izašla sa posla:evil:

Back