Sta vas je danas iznerviralo

To sam i ja rekla...više puta.
Jedini "konkretan" odgovor sam dobila od jednog kurura, da "oni nisu dužni da zovu telefonom" :eek: .

Ma, jednostavno, boli ih dupe, da izvinete.
Od sad radim samo sa privatnicima i to je to.

super, pa sto onda uzimaju broj telefona ako nisu u obavezi?
i ako ne znaju gde je adresa, zasto preuzimaju posiljku?
zato bi ja nekima oduzela posao i u radnoj knjizici crvenim slovima zapisala da niko vise nigde ne sme da ih zaposli..
da vidis kako bi onda ne samo zvali telefonom, nego i sigurno pronasli adresu..kad vec ne znaju gde je, nije sramota da pitaju..

a ja sam danas isla do bleda poslom..za 18 h presla ukupno 1300 km..to me nije iznerviralo..
al` me iznerviralo sto je citav grad okupiran banerima i bilbordima na kojima reklamiraju pravi duh i ukus slovenije, a tamo kranjska kobaja (to nista) i ..i? I?
KREMPITA!!!
prava bledska!!!
kojoj naravno nisam odolela..kao ni onoj iz frizidera od pre neki dan :besna:!
(bila veeeeeelika..i vredela svaki cent:manikir:)

Poslednja izmena:
super, pa sto onda uzimaju broj telefona ako nisu u obavezi?
i ako ne znaju gde je adresa, zasto preuzimaju posiljku?

Joj Dive..
znaš li kako to izgleda kad obaspeš kurira ili telefoniskinju iz njihovog call centra zdravorazumskim pitanjima, a oni samo odmahuju glavom, ili kažu "nije do nas, krivi su oni što su primili pošiljku" , ej, ko da se radi o 5 različitih firmi... i tako u krug...
Inače, novac od otkupnine mi JOŠ nije stigao :lol: :eek: .

Oni što vozaju biciklove na akumulator...privuku ti se kao aveti iza leđa i stalno imaš utisak da će te zgaziti. Ja bi to zabranila, ili im tražila da imaju dozvole za upravljanje motornim vozilima. Jure ko muve bez glave, uglavnom su neke babetine na njima.
Počinje gužva na Adi...
Gomila pešaka koji su okupirali biciklističku stazu, a onda i biciklisti koji vozaju tamo gde ne bi trebalo.
A sve u svemu retko ko obraća pažnju na činjenicu da nije sam tu gde je, i da ne daj Bože nekome smeta.

lekari...nije htela da ispise lekove detetu kao treba nalaz specijaliste star do 6 meseci.....niti mi je ko rekao do sada niti su pravili pitanje oko toga....dete ima alergije godinama, ima dijagnozu i specijalista me ne narucuje svaki cas jer znam sta terba kod kuce da uradim a da ne dospemo kod lekara i na teze lekove....ali, sad cu morati da ga nosim da bi mu konstatovali rinitis :)))) (koji je ocigledan, mislim pa kija po 10 puta ya redom bez lekova i hrce nocu), i da nema problema sa plucima....ono, da se podseti ko mu je lekar....bzvz, a na celu opstinu jedan deciji pulmolog.....

to mi je dvoriste siroko 25 m i ako sam od dvorista dala pet metra da se napravi ulica, da li je postovani narode ikako, nekako, bilo kako moguce da se ne parkirate tako da ja ne mogu da parkiram ni jedan od dva automobila
mislim...merak ima cenu-ovoga puta ako predhoudno ne izbrojim do + beskonacno ili se ne zamajem na forumu i odustanem od izlaska, dakleM, krenucu malo napred, malo nayad, sjebacu oba branika na svojim kolima...ali stradace prednji branik na mercecesu i yadnji na maydi, ganc novoj

sto li ne vozim tenk...ili bager...kako bi se lako uparkiravala i isparkiravala ispred sopstvene kapije....

Takva joj je priroda..tak oje tako navikla, teško da će se odvići..
Jer ako joj je takav nagon "razmahan", čak i kada je dobro hranjena maca, mažena..ona mora da ulovi...
A to što ti donosi, pošto tebe smatra članom svog čopora, hoće s tobom da podeli plen..

Back