tamara1
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
ljubomora 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa sa svakom posiljkom uz adresu se upisuje i kontakt telefon..u cemu je problem da pozove i pita gde je adresa?
.To sam i ja rekla...više puta.
Jedini "konkretan" odgovor sam dobila od jednog kurura, da "oni nisu dužni da zovu telefonom".
Ma, jednostavno, boli ih dupe, da izvinete.
Od sad radim samo sa privatnicima i to je to.
!
)super, pa sto onda uzimaju broj telefona ako nisu u obavezi?
i ako ne znaju gde je adresa, zasto preuzimaju posiljku?
.
Počinje gužva na Adi...Oni što vozaju biciklove na akumulator...privuku ti se kao aveti iza leđa i stalno imaš utisak da će te zgaziti. Ja bi to zabranila, ili im tražila da imaju dozvole za upravljanje motornim vozilima. Jure ko muve bez glave, uglavnom su neke babetine na njima.
))) (koji je ocigledan, mislim pa kija po 10 puta ya redom bez lekova i hrce nocu), i da nema problema sa plucima....ono, da se podseti ko mu je lekar....bzvz, a na celu opstinu jedan deciji pulmolog.....Prejela sam se trešanja i sad prdim ko raspadnuta kobila...![]()

Dama je moje srednje ime...Bas damski![]()

Nova zavesa za tuširanje koja se ponaša kao napaljeni duh, stalno me napada i lepi se za mene, ništa ne valja !

udavila je vevericu i donela mi u kucu ispred vrata od kuhinje

Takva joj je priroda..tak oje tako navikla, teško da će se odvići..
Jer ako joj je takav nagon "razmahan", čak i kada je dobro hranjena maca, mažena..ona mora da ulovi...
A to što ti donosi, pošto tebe smatra članom svog čopora, hoće s tobom da podeli plen..