Sta vas je danas iznerviralo

isto!
a da..i kad sam im dala nalog da mi sva sredstva sa racuna prebace u drugu poslovnu banku - prebace oni i zeznu se..
a onda mi kazu - sad vam je racun u minusu kod nas, morate da uplatite dug!
ja - kako u minusu kad sam na racunu imala nekoliko stotna hiljada koje ste upravo prebacili?
oni - pa greskom smo obracunali proviziju kao da prebacujemo novac u okviru nase banke, a ne kao da se prebacuje u drugu.
ja - jel vam je sada jasno zasto vise ne zelim da poslujem sa vama?

Svašta bi im rekla... ponekad mi dođe da im zovem inspekciju... ali ne mogu... ispašću opajdara koja im otima leb iz usta... a i malo mesto smo, svi se znamo... :roll:

Od svih zaposlenih u komercijalnoj(uključujući i portira koji je neviđeni Moron) najnormalnija je direktorica... ta žena je par puta dolazila kod mene u firmu da mi donese papire... jednom sam čak preskočila da lupim pečat na jednom nalogu i žena ladno dođe kod mene u firmu po to...
E zbog nje mi je žao... inače haos bi im napravila...

Jednom mi je kretenuša na šalteru uplatila duplo poreze, i zove sutradan da me pita, da li da ostavi tako... pa da ja odbijam za sl.mesec ili da ga stornira?:eek::eek::eek:
Pa kretenu jedan, storniraj čim vidiš... jesi ti luda...:roll::roll::roll::dash:

Moj bivsi svekar i njegove idiotske poruke na mobilni. Uff kako bih volela samo da isceznu bilo gde sa lica zemlje i on i svekrva da odahnem vec jednom od njih. :aha:

I ja bih se mojih i bivsih i sadasnjih rado otarasila,al nece sotone da nestanu!
Sve se to može lako srediti !!! Pitanje ja : koliko plaćate, vas dve, za trajno rešenje ovog problema ?!? :D

JOJ jexy1005,pazi ovo,otisli ja i suprug da obidjemo njegovog dedu i poneli ranac koji smo u metrou kupili za 250 din.kad moj dever zove ako mozemo da prebacimo stvari u kesu a njemu po nekom coveku daposaljemo taj ranac jer ide sa familijom na planinu.A decko iz grada i ima lovu.Bljak!Samo sto nisam pala u nesvest.Ljudska glupost i prostakluk,al voli covek da uzima i trazi da povracas.I naravno izbio problem jer sam svasta rekla muzu jer mu je poslao ranac.Znas ono ti si sebicna,moj brat.Joj Boze,spasi me od prostaka.Dobro je jos mi na zajam nisu uloske trazili jer dever jos nije dobio mecu!

JOJ jexy1005,pazi ovo,otisli ja i suprug da obidjemo njegovog dedu i poneli ranac koji smo u metrou kupili za 250 din.kad moj dever zove ako mozemo da prebacimo stvari u kesu a njemu po nekom coveku daposaljemo taj ranac jer ide sa familijom na planinu.A decko iz grada i ima lovu.Bljak!Samo sto nisam pala u nesvest.Ljudska glupost i prostakluk,al voli covek da uzima i trazi da povracas.I naravno izbio problem jer sam svasta rekla muzu jer mu je poslao ranac.Znas ono ti si sebicna,moj brat.Joj Boze,spasi me od prostaka.Dobro je jos mi na zajam nisu uloske trazili jer dever jos nije dobio mecu!

Znaci nije ovaj moj jedini. Samo, ovaj je od nas trazio da mu damo auto na 15 dana da ide u Bec. I to u junu mesecu, kad ja ulazim u deveti mesec. Muz mu rekao "ne pada mi na pamet" i ovaj se naljutio, naravno, posto covek smatra da se ceo svet okrece oko njega, i da smo duzni da mu damo auto ako nam trazi jer smo ga prosle godine pozajmili mom bratu na 2 dana.
Ludilo
Ja sam jos iznervirana, posto je i danas slao poruke mom muzu, kako smo mi ovakvi i onakvi, ne postujemo njega i njegovu porodicu i sl.
uh

Znaci nije ovaj moj jedini. Samo, ovaj je od nas trazio da mu damo auto na 15 dana da ide u Bec. I to u junu mesecu, kad ja ulazim u deveti mesec. Muz mu rekao "ne pada mi na pamet" i ovaj se naljutio, naravno, posto covek smatra da se ceo svet okrece oko njega, i da smo duzni da mu damo auto ako nam trazi jer smo ga prosle godine pozajmili mom bratu na 2 dana.
Ludilo
Ja sam jos iznervirana, posto je i danas slao poruke mom muzu, kako smo mi ovakvi i onakvi, ne postujemo njega i njegovu porodicu i sl.
uh
браво за твог мужа!!!

Uh,baš mi žao zbog vas dve. Koji grebatori... Ma, najteže je kad te tvoj magarči,to najviše zaboli.
Danas nemam takav problem,a bilo ih je... i biće verovatno.
Danas me kaznili sa 3.000,00 dindži. Preticala ,pa umesto 50,vozila 58. Kaže,treba da platite u roku 8 dana,
ali ako nemate, tolerisaćemo do 15 dana. Dobrica.:mrgreen:

Uh,baš mi žao zbog vas dve. Koji grebatori... Ma, najteže je kad te tvoj magarči,to najviše zaboli.
Danas nemam takav problem,a bilo ih je... i biće verovatno.
Danas me kaznili sa 3.000,00 dindži. Preticala ,pa umesto 50,vozila 58. Kaže,treba da platite u roku 8 dana,
ali ako nemate, tolerisaćemo do 15 dana. Dobrica.:mrgreen:

Ne misliš valjda stvarno da platiš?:eek:

Pa, moram. Lepo mi uručio uplatnicu i onaj listić sa sve mojim podacima i prekršajem, i tako... Muž kaže da sam trebala da glumatam i kukumačem,ali
bila sam previše umorna. Sad mi je žao što nisam ni pokušala. Samo sam rekla: dobro,dobro,uzela te papirčine i otišla. Krivo mi na sebe, što sam bila
tako pokorna.Tipična ovca za šišanje .

Pa, moram. Lepo mi uručio uplatnicu i onaj listić sa sve mojim podacima i prekršajem, i tako... Muž kaže da sam trebala da glumatam i kukumačem,ali
bila sam previše umorna. Sad mi je žao što nisam ni pokušala. Samo sam rekla: dobro,dobro,uzela te papirčine i otišla. Krivo mi na sebe, što sam bila
tako pokorna.Tipična ovca za šišanje .

Kako hoćeš... ali meni su u avgustu pr.godine pisali za pojas i isto je pisalo par dana rok... nisam ga platila do dana današnjeg a i neću... ;) iskuliraj kerove...:D

Mom mačku je šapa opet jako loše :sad2: .
Sinoć je pocrnela, prepala sam se da je gangrena, u sred noći sam zvala veta... kaže, može da sačeka do ujutru nije strašno toliko..
Srećom, to je podliv, ne gangrena... ali ponovo lečenje, antibiotici, i možda će morati na snimanje i operaciju :(.

I šta me je još iznerviralo?
ZVOCANJE, ZVOCANJE I ZVOCANJE!!!!!!

Znas da su mace izdrzljive zivuljke. Sredice se to. Ne znam jel izlazi napolje, mozda da ga cuvas u kuci dok to ne prodje?
(

Sve vreme je u kući, reče vet da ga ne puštam.. i bio je i u kući kad su nastale komplikacije :(.
Ja i inače nisam za to da se životinje drže napolju (osim kada same ne žele da prošetaju, naravno).
Al dobro, tešim se, pod lekovima je i antibioticima, prati se stanje... pa će biti ok, nadam se.

Jutros u pola šest komšija pali kola, ne uspeva mu, udara nogama, lupa vratima, galami. U petnaest do šest zvoni kod nas i pita da li nas je možda probudio:worth: Rekoh: nisi brate ionako ne mogu da spavam i baš sam srećna da si mi omogućio da ovako rano pijem kafu i razmišljam o preseljenju na Mars:dash:

Back