Sta vas je danas iznerviralo

Jutros u pola šest komšija pali kola, ne uspeva mu, udara nogama, lupa vratima, galami. U petnaest do šest zvoni kod nas i pita da li nas je možda probudio:worth: Rekoh: nisi brate ionako ne mogu da spavam i baš sam srećna da si mi omogućio da ovako rano pijem kafu i razmišljam o preseljenju na Mars:dash:

Исто! То јест - слично!
Коначно викенд и планирала сам да се баш испавам, до миле воље, а комшиница испод почела у 6 и 20 да лупа месо!!! :besna: И лупала га је до 20 до 7...довољно да се разбудим сасвим...:dash:

Баба живи сама, ***, па јој досадно...кад она руча, у 8 ујутро??? :dash::evil:

Исто! То јест - слично!
Коначно викенд и планирала сам да се баш испавам, до миле воље, а комшиница испод почела у 6 и 20 да лупа месо!!! :besna: И лупала га је до 20 до 7...довољно да се разбудим сасвим...:dash:

Баба живи сама, ***, па јој досадно...кад она руча, у 8 ујутро??? :dash::evil:

:D :D :D

ja sam jutarnji tip..al` me moja sestra usila..
vikendom ustane u 6 i u 7 ide sa muzem na pijacu i nabavku..vrate se do pola 9, on se vrati u krevet i onesvesti, a ona sprema rucak..sve gotovo do pola 12 a onad sedne da odmara :D
a meni dodje svaki put da je pitam - pa jel vam ne padne na pamet da se sexnete i izlezavate do 12, a posle sa osmehom da idete u nabavku :malav: al` gde da joj se mesam u dnevni raspored..

vikendom ustane u 6 i u 7 ide sa muzem na pijacu i nabavku..vrate se do pola 9, on se vrati u krevet i onesvesti, a ona sprema rucak..sve gotovo do pola 12 a onad sedne da odmara :D
a meni dodje svaki put da je pitam - pa jel vam ne padne na pamet da se sexnete i izlezavate do 12, a posle sa osmehom da idete u nabavku :malav: al` gde da joj se mesam u dnevni raspored..
болдовано ме подсети на мог тату који устаје свако јутро у 6, а после пола (боље рећи ЦЕО) дан преспава! а његова мајка је недељни ручак редовно сервирала у 12, цело пре подне се мувала по кухињи (а ја исто то спремим за максимално 2 сата, док ми дете, тј. сада деца спавају ;) )а онда обавезан одмор од 2 до 5 кад не сме ни мува да се чује!!! што ће рећи - 100 људи 100 ћуди, али ти ранораниоци никако не капирају да неко можда и жели, или има потребу, да ујутру мало дуже спава, па и немамо сви исти биоритам, зар не;)

Ма, нек ради ова баба у свом стану шта год хоће, али није у реду да викендом (па чак ни радним даном) у 6 и 20 лупа месо!!!
Постоји неки кућни ред!

Да не кажем да је та иста бабе пре неколико година у 7 увече банула хистерично код мене да се жали на буку када сам славила дечији рођендан!
У 7 увече јој смета дечија граја, а у 6 ујутру лупа месо?! АААААААААААААА!!!!!:besna:

Ма, нек ради ова баба у свом стану шта год хоће, али није у реду да викендом (па чак ни радним даном) у 6 и 20 лупа месо!!!
Постоји неки кућни ред!

Да не кажем да је та иста бабе пре неколико година у 7 увече банула хистерично код мене да се жали на буку када сам славила дечији рођендан!
У 7 увече јој смета дечија граја, а у 6 ујутру лупа месо?! АААААААААААААА!!!!!:besna:
Tu pojavu treba temeljno istražiti i prijaviti nadležnim organima !!!
I to ne nekoj Komunalnoj policiji, inspekciji, ovo - ono, već BIA - i ili već nečem za borbu protiv organizovanog kriminala !!!
Krucijalno pitanje je : odakle babi pare za to meso, u ovoj zemlji, i to u količini da ga lupa čak dva puta dnevno ?!? :eek:
Tu, definitivno, nisu čista posla !!!

Ја опет о спавању.;)

Ако ишта мрзииииим онда је то рано буђење! Зато сам и тражила да ми направе такав распоред да углавном немам прве часове јер пре 9 не могу да функционишем, никако!
Јутрос у 6 сати и 1 минут стиже ми СМС порука:''Разредна, Перица данас има температуру па неће доћи у школу.'' :eek::eek::eek::besna:
Па је баш у 6 ујутру осетила потребу да ми то саопшти???!!!!! :besna::besna::besna:

И онда, сва изервирана, устанем да отворим мало прозор, да уђе јутарња свежина и да тако покушам да наставим спавање, кад оно: моја, раније спомињана, комшиница кува ручак све у шеснаест (то јест - у шест! :dash:) и мирис запршке се шири целим сокаком, а највише, наравно, по мојој соби која је изнад њене кухиње!!! АААААААААААААААААА!!! :besna:

Ја опет о спавању.;)

Ако ишта мрзииииим онда је то рано буђење! Зато сам и тражила да ми направе такав распоред да углавном немам прве часове јер пре 9 не могу да функционишем, никако!
Јутрос у 6 сати и 1 минут стиже ми СМС порука:''Разредна, Перица данас има температуру па неће доћи у школу.'' :eek::eek::eek::besna:
Па је баш у 6 ујутру осетила потребу да ми то саопшти???!!!!! :besna::besna::besna:
Ako pre spavanja isključiš telefon, ili staviš na MUTE zvučni siglnal poziva i poruka, nema šanse da će te ujutro probuditi SMS.

Iznerviralo me to što sam obišla ceo grad tražeći jedan odevni predmet i nisam uspela da nađem ništa što mi odgovara...a zaradila sam žuljeve.

Post Express!
Ljudi, pa oni su katastrofa.
Poslala sam moje autorso delo (knjiga + video) klijentkinji sa otkupninom, danas za sutra..
Žena je to čekala 3 dana, ništa nije stiglo..
Zaturili negde paket..Pa kad sam posle okretanja 10000000000000000000000000 telefona ustanovila gde je paket, rekli su da ne mogu da ga dostave njoj, jer "tu ne idu kuriri Post Express-a" :eek: .
A znali ste da uzmete pare za poštarinu, a?

Ko mi je kriv kad menjam kurirsku službu...

Za sve vas koje je iznervirala težina, krempita i sl... Maya fitnes program sa ličnim trenerom, lako se skida uz pomoć torenta, a vežbe su...uuuuuu.....a još znam i jednu ženu koja je ladnjaka skinula kile i sve bez ikakvih dijeta, samo je pratila vežbe.
Ja vežbam tri dana, čini mi se super, prilagođava ti vežbe tvojim potrebama i formi.

Ako pre spavanja isključiš telefon, ili staviš na MUTE zvučni siglnal poziva i poruka, nema šanse da će te ujutro probuditi SMS.

Па откуд сам могла да претпоставим да ће некоме пасти на памет да ми у то време саопштава да његово дете неће тог дана доћи у школу? :(

Па откуд сам могла да претпоставим да ће некоме пасти на памет да ми у то време саопштава да његово дете неће тог дана доћи у школу? :(
Pa može biti da bi dva sata kasnije zaboravila da pošalje SMS, pa ko veli: "Daj da pošaljem odma', da ne zaboravim...".

Inače (ako ti je za utehu), mene je jutros u 7:15 probudila koleginica koja je zaboravila da idem pravo na teren....
A sinoć sam se lepo pripremio: "Ima da spavam lepo do 8:30 - ala ću da se naaspaaavaaaam....".

Poslednja izmena:
Post Express!
Ljudi, pa oni su katastrofa.
Poslala sam moje autorso delo (knjiga + video) klijentkinji sa otkupninom, danas za sutra..
Žena je to čekala 3 dana, ništa nije stiglo..
Zaturili negde paket..Pa kad sam posle okretanja 10000000000000000000000000 telefona ustanovila gde je paket, rekli su da ne mogu da ga dostave njoj, jer "tu ne idu kuriri Post Express-a" :eek: .
A znali ste da uzmete pare za poštarinu, a?

Ko mi je kriv kad menjam kurirsku službu...

Meni su skroz ok, ja samo post express-om šaljem i primam. Ali dobro, valjda je do kurira, a ne do same službe.

A mene je malopre baš iznerviralo, a u suštini je glupost... "oteli" mi cipele bukvalno, ali bukvalno u zadnjoj sekundi!!!! klikćem na osveži i brojim sekunde. I taman sam rekla - gotovo, moje su, a ono - dinar preko moje ponude! Ej, za dinar, bre! Bem ti limundo, bem ti kad sam se i navukla na to čudo. :dash: A otišla sam tamo da prodajem - ne prodadoh ništa, a samo gledam šta ću da kupim :dash: A para nemam, kud gledam, ko me lupa po glavi :dash:
A ove cipeliške su baš bile leeepeee. Retko koje cipele da se meni svide, baš imam neki čudan ukus po tom pitanju, i ove mi se dopadnu, a nisu ni skupe bile, i eto... pa za zelen bor da se uFatim ... i tako dalje :(

Meni su skroz ok, ja samo post express-om šaljem i primam. Ali dobro, valjda je do kurira, a ne do same službe.

A mene je malopre baš iznerviralo, a u suštini je glupost... "oteli" mi cipele bukvalno, ali bukvalno u zadnjoj sekundi!!!! klikćem na osveži i brojim sekunde. I taman sam rekla - gotovo, moje su, a ono - dinar preko moje ponude! Ej, za dinar, bre! Bem ti limundo, bem ti kad sam se i navukla na to čudo. :dash: A otišla sam tamo da prodajem - ne prodadoh ništa, a samo gledam šta ću da kupim :dash: A para nemam, kud gledam, ko me lupa po glavi :dash:
A ove cipeliške su baš bile leeepeee. Retko koje cipele da se meni svide, baš imam neki čudan ukus po tom pitanju, i ove mi se dopadnu, a nisu ni skupe bile, i eto... pa za zelen bor da se uFatim ... i tako dalje :(
Nemoj da brineš. Ispalo je dobro.
Sigurno bi te žuljale... Ma 100%.

E, to se i meni dešavalo.. Jurila sam mesecima komplet Kastanedinih knjiga... jedva ga nađoh i otkupih na kraju :lol: .

Nego, ono sa Post Expressom se još komplikovalo...nekako su mi "učinili uslugu" i odneli ženi paket...a tu otkupninu koju sam pomenula nisu znali da mi uplate, jer nema moje ulice u njihovoj bazu podataka.
Dok nisam potegla šefove iz Post Expressa, ladno nisu hteli da mi uplate moje pare :eek: .
Ebte, danima se cimam zbog jednog paketa.

VIŠE NIKAD PREKO NJIH NEĆU NI PISMO POSLATI!

Nije im to jedini gaf.
Dok sam živela u NS ( i to u centru, dakle, ta ulica im je sigurno u "bazi podataka") knjigovezac iz Beograda mi je poslao moju knjigu..koju sam njemu dala na koričenje.
Vidim ja - nema paketa.
Oni su ladno vratili paket knjigovescu, kao "moja adresa je nepostojeća". A pre toga su xxx puta doneli pošiljku na tu istu adresu :eek: .
I kad sam tražila nazad paket, tražili su da platim ležarinu :eek: .
I sve to samo zato što njihov kurir nije znao da pronađe moju adresu...u centru NS :eek: .

A sve vreme sam kući čekala kurira :eek: .

E, to se i meni dešavalo.. Jurila sam mesecima komplet Kastanedinih knjiga... jedva ga nađoh i otkupih na kraju :lol: .

Nego, ono sa Post Expressom se još komplikovalo...nekako su mi "učinili uslugu" i odneli ženi paket...a tu otkupninu koju sam pomenula nisu znali da mi uplate, jer nema moje ulice u njihovoj bazu podataka.
Dok nisam potegla šefove iz Post Expressa, ladno nisu hteli da mi uplate moje pare :eek: .
Ebte, danima se cimam zbog jednog paketa.

VIŠE NIKAD PREKO NJIH NEĆU NI PISMO POSLATI!

Nije im to jedini gaf.
Dok sam živela u NS ( i to u centru, dakle, ta ulica im je sigurno u "bazi podataka") knjigovezac iz Beograda mi je poslao moju knjigu..koju sam njemu dala na koričenje.
Vidim ja - nema paketa.
Oni su ladno vratili paket knjigovescu, kao "moja adresa je nepostojeća". A pre toga su xxx puta doneli pošiljku na tu istu adresu :eek: .
I kad sam tražila nazad paket, tražili su da platim ležarinu :eek: .
I sve to samo zato što njihov kurir nije znao da pronađe moju adresu...u centru NS :eek: .

A sve vreme sam kući čekala kurira :eek: .

pa sa svakom posiljkom uz adresu se upisuje i kontakt telefon..u cemu je problem da pozove i pita gde je adresa?

Back