Sta vas je danas iznerviralo

TV stanice koje se prave blesave na ove blokade koje se događaju po Vojvođanskim putevima...kao neki traktoristi...TRAKTORISTI su paori i seljaci koji hrane narod a ne vozači traktora !!! Zar je moguće da ih se toliko boje u vladi da su organizovali svu policiju da im ne dozvoli da dođu do Beograda nego ih blokiraju na izlazima iz sela ?

TV stanice koje se prave blesave na ove blokade koje se događaju po Vojvođanskim putevima...kao neki traktoristi...TRAKTORISTI su paori i seljaci koji hrane narod a ne vozači traktora !!! Zar je moguće da ih se toliko boje u vladi da su organizovali svu policiju da im ne dozvoli da dođu do Beograda nego ih blokiraju na izlazima iz sela ?

не знам да ли их се боје, али да заиста чине све да "сачувају београд" - очигледно је, зар не ;)

Procureo mi bojler :evil:
Brišem svaki čas vodu iz kupatila. A ne umem da ga otvorim, odšrafim, ne znam ni gde, da istekne sva voda, da ne pravi barice do popodne dok mm ne dodje. A nema mesta da podmetnem lavor ispod, da ne kvasi pločice, nego neku malu šerpu, pa se napuni za čas :evil:
Heh, ja se bunim umesto da se brčkam i plivam :mrgreen:

Sad sam se vratila iz grada, bila na piću sa drugaricom... i jedan lik me je ladno pratio do kuće!!!:eek::eek::eek:
Čovek je oženjen, ima ženu, dvoje dece... švalera se čitav život... iz malog smo mesta pa se svi znamo... ja dobra sa njegovom ženom...:confused::confused::confused: ne mogu da verujem koji debil!!! :roll:

Kako ga bre nije sramota!!!
Već mi ga je pun K... non stop me gleda kad me sretne u gradu... plaća mi pića kad god se nalazimo u istom lokalu... a ja se čoveku ne javljam, nikad se nismo lično upoznali... :roll:

Ne mogu da verujem kakvih kretena ima... :evil:

Sad sam se vratila iz grada, bila na piću sa drugaricom... i jedan lik me je ladno pratio do kuće!!!:eek::eek::eek:
Čovek je oženjen, ima ženu, dvoje dece... švalera se čitav život... iz malog smo mesta pa se svi znamo... ja dobra sa njegovom ženom...:confused::confused::confused: ne mogu da verujem koji debil!!! :roll:

Kako ga bre nije sramota!!!
Već mi ga je pun K... non stop me gleda kad me sretne u gradu... plaća mi pića kad god se nalazimo u istom lokalu... a ja se čoveku ne javljam, nikad se nismo lično upoznali... :roll:

Ne mogu da verujem kakvih kretena ima... :evil:

A sto mu ti dozvoljavas da ti placa pica kad izadjes? Sta on ima sa tobom i tvojim picem? Meni moze da plati pice moj decko i par drugara, sve ostalo je poziv na flert. Meni kad tako plate pice, ja zamolim konobara da odnese decku jos jedno pice koje on pije i zamoli ga da me preskoci ubuduce. Platim pice i konobara castim, ali nemam momente da me neko prati do kuce.

A sto mu ti dozvoljavas da ti placa pica kad izadjes? Sta on ima sa tobom i tvojim picem? Meni moze da plati pice moj decko i par drugara, sve ostalo je poziv na flert. Meni kad tako plate pice, ja zamolim konobara da odnese decku jos jedno pice koje on pije i zamoli ga da me preskoci ubuduce. Platim pice i konobara castim, ali nemam momente da me neko prati do kuce.

Ne dozvoljavam ja nikome... ali kad konobar neće da mi naplati, šta da radim?!
Da ne pominjem da plati i ode... i mi tek kad krenemo kući, saznamo da je plaćeno...
Njega konobari slušaju slepo, čak je u kafiću mm-a, konobar preko mog poziva da platim, poslušao njega i njemu naplatio...

Čovek je kreten!!!:roll:
Da mu ne znam ženu bolelo bi me... ovako mi je žao... :(

Da ne pominjem da plati i ode... i mi tek kad krenemo kući, saznamo da je plaćeno...
Njega konobari slušaju slepo, čak je u kafiću mm-a, konobar preko mog poziva da platim, poslušao njega i njemu naplatio...

Sta da ti kazem, nek ti muz promeni konobara

Sta da ti kazem, nek ti muz promeni konobara

Ne vodi mm taj lokal... niti bi ja ikad nekog otpustila zbog kretena...
Meni je samo iznenađujuće koliko neki ljudi nemaju meru... ne može on meni ništa...
Ali kako ga bre nije sramota žene i dece... pa mene duša zaboli, kako ih blamira...:(
:(Naravno, svako svoj brak uređuje kako želi, ali ta deca ne mogu biti normalna pored takvih osoba...

Meni to nije normalno, prirodno... nije mi zdrav odnos, njihov međusobni i sa decom, porodični... sve mi je to tužno...:neutral:

to je nametnuto pice cicak..onome sa kime ne zelim flert nikad ne bih dozvolila da mi plati pice..
to sto ti je on platio pice, pa otisao ne znaci da svoje pice ako zelis ne mozes da platis sama..novac koji je on ostavio u tom slucaju je baksis konobaru..ti mirna u svojoj glavi, a on moze da kombinuje sta hoce..
ne vidim zasto bi zalila njegovu zenu i decu..
njegova zena odlicno zna za koga se udala..i zasto to trpi..

to je nametnuto pice cicak..onome sa kime ne zelim flert nikad ne bih dozvolila da mi plati pice..
to sto ti je on platio pice, pa otisao ne znaci da svoje pice ako zelis ne mozes da platis sama..novac koji je on ostavio u tom slucaju je baksis konobaru..ti mirna u svojoj glavi, a on moze da kombinuje sta hoce..
Za ovo ti s moje strane ide repka.

Upravo se vratih sa pića iz grada, dotični je opet seo u istu baštu kao i mi... :roll: ali sam ja čim sam ga videla, zvala konobara i platila piće...
Nadam se da će sad debilna glava skontati...:roll:

ebote da odem u donje mojmilovo on bi se pojavio!!!:evil::roll::evil::roll:
...forumaši koji najavljuju reputacije... a naleteh na jedno 4-5 komada na isto toliko tema u poslednjih petnajs minuta... što bi na profil, ili na pp pohvalili post... 'da se zna kad delim bone, bre!'... :roll:

I meni je to bljak... :bljak:

Način na koji se pišu vesti na forumu politika... kad se postavi miš gde treba, vidi se početak samog teksta poruke u statusnoj liniji...
Ali novinari pišu tekstove tako da, ako je naslov "Pera kupio kiflu", onda imam "Pera kupio kiflu.... Pera kupio kiflu.... Pera kupio..." ajde

Back