Sta vas je danas iznerviralo

Budi me mobilni u 06:20, ja ga naravno gasim i nastavljam da spavam...budim se u 07:15 i onda na vrat na nos trci pod tus i da se obrijem. Vidim napadao sneg, kapiram da bolje idem basom tj. podzemnom zeljeznicom na posao. Odlazim pehe do bas stanice, kad ono metar ljudi stoji, a basa ni od korova. Tu se predomislim, vracam se do garaze, sedam u auto, palim...kad ono na displeju pise da sam na rezervi. Uspevam da stignem do firme bez tocenja, ali tek negde oko 08:20, i kao dizem sebi moral nakon ocajnog pocetka dana, mislim se kako su ulice suve posto nista ne pada. Malopre pogledam kroz prozor kancelarije, a ono veje li veje. Kapiram da ce auto do 16:45 biti odavno zavejano, a na putevima haos. A ja jos uvek sa letnjim gumama. Kad ide uz onu stvar, onda bas sve ide naopako. :evil: :dash:

Ijopet, seljachine baznijanske na parkingu zgrade. Potrpali se u jednu garsonjeru a voze po dvoje troje kola koje bahato parkiraju. :evil: A pauka nema kad ti je najbpotrebniji pa sam zakasnila na posao i jos jednom zbog kretena u komsiluku izgubila bonus kod nadleznih za hitne slucajeve. :(

Back