Sta vas je danas iznerviralo

Nemam više ni mrvicu praška za mašinsko pranje sudova :( A veći problem od toga je što imam neverovatno jak napad ekcema po rukama, tačnije podlakticama i bez potapanja ruku u glupavi feri :( Sada sam oprala nekoliko tanjira i viljušaka, posao od 10 minuta, i ne mogu da prestanem da se češem :sad2::sad2::sad2: Svrbi, da je to nemoguće opisati, a sada, bogami i pecka, sa blagim prelaskom ka bolu, jer sam se raščešala do krvi :sad2::sad2::sad2:
( a ko za baksuz, nemam više ni sinoderma :dash: )

prijateljica koja mi je zamerila sto sam nekim ljudima koji su mi se zestoko zamerili pocela da uzvracam istom merom
kao nije u redu da se svetim
jok nego cu da cutim,gutam i trpim
samo cepaj!negde sam cula staru jevrejsku poslovicu koja mi se dopala...nesto u stilu `ako na lose ne odgovoris takodje losim,sledeci put ce ti se jos gore dogotiti`.

unapred se nerviram,jer cu jednoj osobi trebati da objasnim gde i koji jogurt da kupi (a prosto je)...medjutim,ta osoba od svake proste i nebitne stvari tako zna da razvije diskusiju da mi se unapred
badm-1.gif

poslovica koju si citirala se bezbroj puta pokazala istinitom u mom slucaju,ne mozes ni da zmislis koliko se ujedam za doope sto nisam pustila da policija tada pre 4-5 god. na keju a koju je pozvao neko iz drustva posle priznanja moje bivse profesorice i prijateljice da jesu pokusali da me prodaju uradi svoje,al j..bi ga tad se jos niceg nisam secala,cak sam se na tu njenu pricu i zajebavala u stilu"ma jeste a onda sam pala s treceg sprata na glavu,pa se zato ne secam niceg o cemu prica
ali ja tu vise nista ne mogu da promenim,mogu samo da dobacujem na ulici skotu i njegovim prijateljima,kao sto su i oni do pre par god. meni

Nemam više ni mrvicu praška za mašinsko pranje sudova :( A veći problem od toga je što imam neverovatno jak napad ekcema po rukama, tačnije podlakticama i bez potapanja ruku u glupavi feri :( Sada sam oprala nekoliko tanjira i viljušaka, posao od 10 minuta, i ne mogu da prestanem da se češem :sad2::sad2::sad2: Svrbi, da je to nemoguće opisati, a sada, bogami i pecka, sa blagim prelaskom ka bolu, jer sam se raščešala do krvi :sad2::sad2::sad2:
( a ko za baksuz, nemam više ni sinoderma :dash: )

Ja sam kupila gumene rukavice koje su mi isključivo za pranje sudova i tako rešila problem jakih deterdženata i lakiranja noktiju svako veče.

Back