Sta vas je danas iznerviralo

Ma ovo je nešto skroz drugo !!!
Dete je imalo polisu osiguranja za školovanje po kojoj je trebalo do 18-te godine da se uplaćuje novac, a kad dete napuni 18 može da podigne taj novac.
Nakon razvoda moj bivši je ladno prekinuo taj ugovor i, bez obzira što sam ja htela da nastavim da uplaćujem detetu to osiguranje, on je tražio da mu se novac isplati ...:dontunderstand:
Toliko o ljubavi prema detetu ...

Ma ovo je nešto skroz drugo !!!
Dete je imalo polisu osiguranja za školovanje po kojoj je trebalo do 18-te godine da se uplaćuje novac, a kad dete napuni 18 može da podigne taj novac.
Nakon razvoda moj bivši je ladno prekinuo taj ugovor i, bez obzira što sam ja htela da nastavim da uplaćujem detetu to osiguranje, on je tražio da mu se novac isplati ...:dontunderstand:
Toliko o ljubavi prema detetu ...

Pa sta mislis odakle mu silne pare za alimentaciju, sad kad pocnes da ga deres? :mrgreen:

jes kreten
A mnogo me nerviraju likovi sto su u fazonu "tata sam ti dok se mama i ja volimo,posle ko te shisha"
ko onaj sto je ostavio zenu i dete i dao otkaz da ne bi placao alimentaciju :eek:
i zapalio iz drzave
a zena ima platu neku malu,placa kiriju posto nema stan i uglavnom mesecno im ostaje oko 4-5 hiljada i zive sa tim tako :eek: kako ja ne znam...ona jadna jede na poslu...a kako hrani i oblaci dete,ja pojma nemam....valjda joj pomaze neko
jadna,bas mi je zao
sta sve covek moze da podnese.....i kakvih sve ljudi ima....haos

tacno
zato se trudi da maximum posla odradis sam
moje davno postavljeno pravilo
To i radim.
Ali, ponekad zavisim od informacija koje su neki dužni da mi daju. I kada mi taj neko u roku od par sati da tri međusobno kontradiktorne informacije, ja ispadam smešan u očima ljudi koji ne vide ovog mog saradnika već mene. A s obzirom da se radna nedelja završila, koja je prava informacija saznaću u ponedeljak.

Zubarka kod koje sam bila od 16:30 do 19:30...:dash: Dosla sam prva, a pre mene usli kum od medicinske sestre sa dvoje dece, cova koji je doneo lepu crvenu kesicu, neke majka sa 2 deteta (takodje posle mene dosla, ali izgleda ima neke pogodnosti) i na kraju njihovo objasnjenje je: "Izvini, danas smo u haosu, ogromna je guzva"... Ovo samo u zemlji Srbiji moze da se desi... :evil:

Mokro sedište u autobusu.
Ukapirao sam tek kada je voda probila tri sloja odeće i kada je zadnjica počela da mi zebe.
I baš mi je bilo lepo kada sam sa mokrom zadnjicom izašao napolje i osetio sve blagodeti pozne jeseni.
A iz jedne prodavnice je treštala pesma: "Što je danas lijep i sunčan dan...":...

Joooj. Deki, za'ebana situacija. Al gledaj to sa vedrije strane - bar nema šanse da ti nazebu jajnici ;)

A mene je iznervirala vatra, koja se u toku noći ugasila, pa mm jutros opet založio, pre nego što je otišao. Pa se cepanica, preko koje je bio ugalj, zaglavila u ložištu, pa se vatra opet ugasila.
Dete mi je drhtalo modro jutros dok sam je, brzom brzinom, oblačila. a da stvar bude gora, nisam ni uljani radijator mogla da uključim, jer nije bilo struje :evil::evil::evil:
Bar je ovaj mali bio u toploj školi.

Malo malo pa iz koleginicinog radia idu mucni zvuci bozicnih evergrina tipa "Last Christmas" :evil::evil: Smucice mi se i Bozic i NG uz ovo smaranje s´debilnim bozicnim pesmama. :dash:

онда се пресели у бугарску, тамо су слушаоци изгласали 2 најодвратније божићне песме, једна од њих је баш та "last christmas", па ћеш лакше дисати ;)

онда се пресели у бугарску, тамо су слушаоци изгласали 2 најодвратније божићне песме, једна од њих је баш та "last christmas", па ћеш лакше дисати ;)

Izglasali su je i ovde za najodvratniju i najdosadniju, ali je ipak iz godine u godinu pustaju - i to na skoro svim radio stanicama. Ne mozes covek pobeci od sr*nja, a ne mogu ni da uzmem i da otresem njen radio od patos. Ne bi bilo politicki korektno. :mrgreen:

p.s.: Hristo Stojckov zakon. :worth: :mrgreen:

Koji sam baksuz. Konacno se moji smiluju da mi daju neku kintu da kupim sebi neko parce garderobe, red je bio, nisu me ponovili 100 godina... Krenem ja da tragam i dozivim nervni slom. U celom gradu nema da se kupi vuneni dzemper dugih rukava... Svi vuneni kratkih rukava, a dugi imaju samo oni pamucni, tanki... Na kraju udjem besna u neku prodavnicu i kazem: "Je l imate debeli dzemper, po mogucstvu dugih rukava?" Zena me prvo pogleda kao da sam debil, onda se osvrnu na svoj raf i kaze: "Trebalo bi da ima, ali nema"...:dash: Ovo nisam dozivela u svom zivotu...:lol: Na kraju sam kupila kokice i jela i uzivala u zimskim carolijama dok me vetar nije produvao u nedostatku adekvatne garderobe...:sad2:

Back