Helen71
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Moj bivši muž !!!!!
Ukrao je novac od svog rođenog deteta !!!
Ne mogu da verujem - ceo dan sam u šoku !!!
Ne mogu da verujem - ceo dan sam u šoku !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... i to baš kada se nakupilo da ti kupiš sebi nove cipele !!!Moj bivši muž !!!!!
Ne mogu da verujem - ceo dan sam u šoku !!!![]()
Moj bivši muž !!!!!
Ne mogu da verujem - ceo dan sam u šoku !!!![]()

Ma ovo je nešto skroz drugo !!!
Dete je imalo polisu osiguranja za školovanje po kojoj je trebalo do 18-te godine da se uplaćuje novac, a kad dete napuni 18 može da podigne taj novac.
Nakon razvoda moj bivši je ladno prekinuo taj ugovor i, bez obzira što sam ja htela da nastavim da uplaćujem detetu to osiguranje, on je tražio da mu se novac isplati ...
Toliko o ljubavi prema detetu ...

kako ja ne znam...ona jadna jede na poslu...a kako hrani i oblaci dete,ja pojma nemam....valjda joj pomaze neko

Koliko god da daš sve od sebe da budeš profesionalan, neko ko boluje od teške polne bolesti (stoli ga bojko za posao) učini da ispadneš smešan.
To i radim.tacno
zato se trudi da maximum posla odradis sam
moje davno postavljeno pravilo
Dosla sam prva, a pre mene usli kum od medicinske sestre sa dvoje dece, cova koji je doneo lepu crvenu kesicu, neke majka sa 2 deteta (takodje posle mene dosla, ali izgleda ima neke pogodnosti) i na kraju njihovo objasnjenje je: "Izvini, danas smo u haosu, ogromna je guzva"... Ovo samo u zemlji Srbiji moze da se desi... 
...iz pinko jakne mi je ispao jedan srafcic pa sam kod tasnera dala 400din za to, a i drugi je morao ucvrscivati... i to mi je jakna od 700 evra![]()
koliko evra?

Smucice mi se i Bozic i NG uz ovo smaranje s´debilnim bozicnim pesmama. 
Malo malo pa iz koleginicinog radia idu mucni zvuci bozicnih evergrina tipa "Last Christmas"Smucice mi se i Bozic i NG uz ovo smaranje s´debilnim bozicnim pesmama.
![]()
онда се пресели у бугарску, тамо су слушаоци изгласали 2 најодвратније божићне песме, једна од њих је баш та "last christmas", па ћеш лакше дисати![]()

Ovo nisam dozivela u svom zivotu...
Na kraju sam kupila kokice i jela i uzivala u zimskim carolijama dok me vetar nije produvao u nedostatku adekvatne garderobe...