Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Sama sebe sam iznervirala ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, jao, pa gde su privatne limuzine...
tema: ništa, kao što se inače ni ne nerviram...
Попиздела сам на саму себе.
Обујем се, обучем, зовнем такси и кажу ми да стиже за два минута. Само се спустим са спрата испред зграде (на аутобуско стајалиште градског буса)...за то ми је требало тридесетак секунди...и чекам.....чекам....прође једно 5 минута....ништа.... Стигне један градски бус који ме вози право до посла, али ја фина и културна, не бих да испалим таксисту, сад ће он ваљда....![]()
Прође још пар минута, дође још један бус....и ја и њега пропустим....није ред да закажем вожњу па нестанем....
Прође једно 10 минута, ја већ у паници да ћу закаснити на посао - зовем оператера, он каже:''Па таксиста је покупио странку!''Како покупио кад ја чекам???
Неко ми га је ладно мазнуо за тих тридесетак секунди док сам силазила доле (иако је такси требало да стигне за 2 минута), а таксиста није ни проверавао да ли је та странка заказала.....
Кажем, добро, пошаљите ми друга кола....кажу - нема слободних возила!!!
Онда сам звала другу такси службу - ни они нису имали слободно....и тек трећу сам добила, и морала да чекам још 6 минута и да платим много скупљу вожњу јер су ти много скупљи од ових којим стално идем.
....И тако ем закасних на посао....ем се смрзавах се 20 минута чекајући....а пропустих 2 градска буса који би ме за скоро исто време довели до посла за много мање пара....
Тако ми и треба кад сам тако фина и поштена....![]()
Обујем се, обучем, зовнем такси и кажу ми да стиже за два минута.
Богами, нема зезења са тобом...не до ми бог да ти се замерим....И сад претпостављам да она више не ради у тој продавници јер си све предузео да добије отказ пошто је грубо одговорила на твоје љубазно продеравање:''Имаш ли ти психичких проблема?!''
![]()