Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Sama sebe sam iznervirala ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, jao, pa gde su privatne limuzine...
tema: ništa, kao što se inače ni ne nerviram...

nisam ni znala da je i juce zvala, ja ostala bez teksta, samo sam lepo rekla dovidjenja, a onda sam sat vremena bila besna i nisam mogla sebi da oprostim shto sam dozvolila da me takve osobe iznerviraju...

Како покупио кад ја чекам??? 

Попиздела сам на саму себе.
Обујем се, обучем, зовнем такси и кажу ми да стиже за два минута. Само се спустим са спрата испред зграде (на аутобуско стајалиште градског буса)...за то ми је требало тридесетак секунди...и чекам.....чекам....прође једно 5 минута....ништа.... Стигне један градски бус који ме вози право до посла, али ја фина и културна, не бих да испалим таксисту, сад ће он ваљда....![]()
Прође још пар минута, дође још један бус....и ја и њега пропустим....није ред да закажем вожњу па нестанем....
Прође једно 10 минута, ја већ у паници да ћу закаснити на посао - зовем оператера, он каже:''Па таксиста је покупио странку!''Како покупио кад ја чекам???
Неко ми га је ладно мазнуо за тих тридесетак секунди док сам силазила доле (иако је такси требало да стигне за 2 минута), а таксиста није ни проверавао да ли је та странка заказала.....
Кажем, добро, пошаљите ми друга кола....кажу - нема слободних возила!!!
Онда сам звала другу такси службу - ни они нису имали слободно....и тек трећу сам добила, и морала да чекам још 6 минута и да платим много скупљу вожњу јер су ти много скупљи од ових којим стално идем.
....И тако ем закасних на посао....ем се смрзавах се 20 минута чекајући....а пропустих 2 градска буса који би ме за скоро исто време довели до посла за много мање пара....
Тако ми и треба кад сам тако фина и поштена....![]()
....

Обујем се, обучем, зовнем такси и кажу ми да стиже за два минута.

.Sve ona to meni lepo naplati i ne da mi kesu..
Ja stojim kao kreten i pitam je da li moze da mi da kesu a ona osobu pored mene pita izvolite.Tada mi je pao mrak na oci pa sam se proderao iz sveg glasa..Izvini da li ti imas neki psihickih problema??..Da li ja govorim turski mozda?..A ona u fazonu kako ti razgovaras sa mnom. More teraj se bre!!...Smilovala se da mi da kesu a ja cu na to: "Mala,ovo je tvoj poslednji radni dan" i izadjem napolje.(ne znam sta mi bi da joj to kazem
).Pri tom sam tako razvalio vratima da mislim da joj je zujalo sat vremena u usima..Drago mi je da sam je postavio na mesto koje zasluzuje..Ipak sa mnom nema zezanja!!
И сад претпостављам да она више не ради у тој продавници јер си све предузео да добије отказ пошто је грубо одговорила на твоје љубазно продеравање:''Имаш ли ти психичких проблема?!''
Богами, нема зезења са тобом...не до ми бог да ти се замерим....И сад претпостављам да она више не ради у тој продавници јер си све предузео да добије отказ пошто је грубо одговорила на твоје љубазно продеравање:''Имаш ли ти психичких проблема?!''
![]()