Sta vas je danas iznerviralo

neka teta iz "zepter-a" koja me vec danima zove na nekakvu prezentaciju, a uvek me ubode kad sam na nekom sastanku (dok sam bila na putu dva puta me je zvala...). elem, danas se javim ona pocela bla bla kao iz topa, kao da pricam sa hebenim kasetofonom. uspem nekako da je prekinem i kazem joj da nisam zainteresovaa i da me vise ne zovu.
a ona ce sokirano :
pa, pa gospodjo, znate, imacemo mi druge prezentacije.
ja : nisam zainteresovana jer mi vase posudje nikada nije odgovaralo, imala sam ga i promenila.
ona : ali kako? znate li vi prednosti...?
ja : gospodjo, nisam zainteresovana. posudje je bilo ocaj, jedva sam cekala da ga promenim, ziva sam se pojela sto mi je keva pukla toliku lovu na to! izbrisite moj broj iz vaseg sistema, pravite se da me nikad niste nazvali. dovidjenja prijatno!

Nerviraju me govorni automati....
Pozovem SBB i javi mi se govorni automat,posle 10 min preslušavanja, zaključim da je bilo uzaludno jer nema opcije koja mene interesuje....
Pozovem 988 da vidim za broj SBB-a "in live"...
Naravno,javi mi se automat i ono klasično "molim sačekajte,prvog slobodnog operatera"....
Odlučim da čekam ,mada to obično ne radim ...i prevarim se...posle 5 minuta i dalje sam slušala njihove reklame...

Данас сам била код матораца.... До 10 ујутро ћале је двапут чистио снег испред куће, и ја једном....
После крећем од њих на свестосавску прославу, идем кроз њихову улицу и размишљам како нико други није очистио снег испред куће...Све мислим - добро, раде људи, можда нису код куће.... А онда дођем до једне куће где је очишћено само једно мало парче испред самог улаза, можда 1 квадратни метар....и помислим:''Ево, ови су код куће - али нису очистили тротоар, него само сам улаз, као да има неке вајде од тога..:roll:..'' ....и онда ми ноге полете, и треснем свом дужином!!!! :confused:
Како је капало из олука, на том делу тротоара је био лед, преко њега нападао снег и не види се....и тако сам се јако ударила...и кук и зглоб на руци којом сам се дочекала...:(
И седим тако на леду и јаучем, мислила сам да сам сломила чланак на руци колико ме је болело....а преко пута (а уличица ''широка'' 5 метара) пролази неки деда (није баш деда, старији човек, једно 50-60 година)ци ништа.... Гледа ме како седим доле и држим се за руку, сва од снега, а ствари ми се разлетеле наоколо...и ништа... Пуста улица, само он и ја, а он нит да пита:''Је ли све у реду?''
Е, то ме је још више заболело....:(

....nečija bezosećajnost....ne osetljivost, kao da su svi postali neki drugi
ljudi, bez duše, šta li, ne razumem, i nikad i neću...i da li iko razmišlja da
ništa nije večno, i da si sad gore, sad dole, da se život okrene začas..:think:
...nnneeeeeeeee........ni na pamet nikom ne pada tako nešto...guraju oni
svoje....kao da su sami na svetu......bljak:mrgreen:

..i dalje me isto nervira...i još me nije prošlo...i neće skoro....:sad2:
..možda to i nije tako loše, kako meni izgleda, a ima i od toga neke
koristri...utvrdiš sa kim imaš posla, i sa kim si traćio vreme..pa onda
znaš kako ćeš dalje.....eto....:mrgreen:

Na poslu zove kupac, lepo se javim sve objasnim, kako , zashto, zbog cega, a ona ni pet ni shest, ma znam ja vas samo obecavate, pravite se ludi sram vas bilo, juce kazete jedno, danas drugo, sramota:eek:nisam ni znala da je i juce zvala, ja ostala bez teksta, samo sam lepo rekla dovidjenja, a onda sam sat vremena bila besna i nisam mogla sebi da oprostim shto sam dozvolila da me takve osobe iznerviraju...

Попиздела сам на саму себе. :(

Обујем се, обучем, зовнем такси и кажу ми да стиже за два минута. Само се спустим са спрата испред зграде (на аутобуско стајалиште градског буса)...за то ми је требало тридесетак секунди...и чекам.....чекам....прође једно 5 минута....ништа.... Стигне један градски бус који ме вози право до посла, али ја фина и културна, не бих да испалим таксисту, сад ће он ваљда....:roll:
Прође још пар минута, дође још један бус....и ја и њега пропустим....није ред да закажем вожњу па нестанем....:roll:
Прође једно 10 минута, ја већ у паници да ћу закаснити на посао - зовем оператера, он каже:''Па таксиста је покупио странку!'' :eek: Како покупио кад ја чекам??? :eek:
Неко ми га је ладно мазнуо за тих тридесетак секунди док сам силазила доле (иако је такси требало да стигне за 2 минута), а таксиста није ни проверавао да ли је та странка заказала.....:dash::besna:

Кажем, добро, пошаљите ми друга кола....кажу - нема слободних возила!!! :besna:

Онда сам звала другу такси службу - ни они нису имали слободно....и тек трећу сам добила, и морала да чекам још 6 минута и да платим много скупљу вожњу јер су ти много скупљи од ових којим стално идем.:(

....И тако ем закасних на посао....ем се смрзавах се 20 минута чекајући....а пропустих 2 градска буса који би ме за скоро исто време довели до посла за много мање пара....:(

Тако ми и треба кад сам тако фина и поштена....:dash:

Попиздела сам на саму себе. :(

Обујем се, обучем, зовнем такси и кажу ми да стиже за два минута. Само се спустим са спрата испред зграде (на аутобуско стајалиште градског буса)...за то ми је требало тридесетак секунди...и чекам.....чекам....прође једно 5 минута....ништа.... Стигне један градски бус који ме вози право до посла, али ја фина и културна, не бих да испалим таксисту, сад ће он ваљда....:roll:
Прође још пар минута, дође још један бус....и ја и њега пропустим....није ред да закажем вожњу па нестанем....:roll:
Прође једно 10 минута, ја већ у паници да ћу закаснити на посао - зовем оператера, он каже:''Па таксиста је покупио странку!'' :eek: Како покупио кад ја чекам??? :eek:
Неко ми га је ладно мазнуо за тих тридесетак секунди док сам силазила доле (иако је такси требало да стигне за 2 минута), а таксиста није ни проверавао да ли је та странка заказала.....:dash::besna:

Кажем, добро, пошаљите ми друга кола....кажу - нема слободних возила!!! :besna:

Онда сам звала другу такси службу - ни они нису имали слободно....и тек трећу сам добила, и морала да чекам још 6 минута и да платим много скупљу вожњу јер су ти много скупљи од ових којим стално идем.:(

....И тако ем закасних на посао....ем се смрзавах се 20 минута чекајући....а пропустих 2 градска буса који би ме за скоро исто време довели до посла за много мање пара....:(

Тако ми и треба кад сам тако фина и поштена....:dash:

....:mazi:....:zag:

Продавац у локалној продавници.

Одем ја јутрос да купим хлеб, павлаку, кафу...ситнице са један дан, долазим до касе, тражим кесу, а она ће мени:

- Па што нисте понели торбу, гле шта сте све НАКУПОВАЛИ? :eek:

Ја у шоку! Рекох, "па јел да вратим нешто?"

Питам се, зашто неки људи раде, ако то не воле!

Prodavacica u marketu danas...Doslo mi je da je zadavim danas...Inace ona obicno ima ispade na poslu ali ovo danas je bila kap koja je prelila casu tako da sam odlucio da joj uzvratim istom merom..

Kupujem ja 2 koka kole od litar i 3 kese cipsa.. :mrgreen: .Sve ona to meni lepo naplati i ne da mi kesu.. :dash: Ja stojim kao kreten i pitam je da li moze da mi da kesu a ona osobu pored mene pita izvolite.Tada mi je pao mrak na oci pa sam se proderao iz sveg glasa..Izvini da li ti imas neki psihickih problema??..Da li ja govorim turski mozda?..A ona u fazonu kako ti razgovaras sa mnom. More teraj se bre!!...Smilovala se da mi da kesu a ja cu na to: "Mala,ovo je tvoj poslednji radni dan" i izadjem napolje.(ne znam sta mi bi da joj to kazem :hahaha: ).Pri tom sam tako razvalio vratima da mislim da joj je zujalo sat vremena u usima..Drago mi je da sam je postavio na mesto koje zasluzuje..Ipak sa mnom nema zezanja!!

Ona za svakog uvek ima nesto da kaze..Tako je mom komsiji koji nosi naocare na njegovo pitanje gde stoje samponi odgovorila : "Jel si ti corav mozda"?..Cist bezobrazluk!!

Богами, нема зезења са тобом...не до ми бог да ти се замерим....:sad2: И сад претпостављам да она више не ради у тој продавници јер си све предузео да добије отказ пошто је грубо одговорила на твоје љубазно продеравање:''Имаш ли ти психичких проблема?!''

:sad2:

Богами, нема зезења са тобом...не до ми бог да ти се замерим....:sad2: И сад претпостављам да она више не ради у тој продавници јер си све предузео да добије отказ пошто је грубо одговорила на твоје љубазно продеравање:''Имаш ли ти психичких проблема?!''

:sad2:

Nisam preduzeo nista iako sam mogao..Ne bih dobila otkaz zbog mene ali ce je sutnuti kad tad zbog njenog "lepog" pristupa poslu..Inace je i kleptomanka pa ima obicaj da krade namirnice na poslu..Sa mnom tako ne moze da se ponasa..Ja sam je najlepse zamolio da mi da kesu na sta me je ona ignorisala iako cuje!!I to joj nije prvi put.Prosli put sam kupio 6 flasi piva a ona mi nije dala kesu..Lepo sam e zamolio i tada a ona mi je rekla da je ona mislila da sam ja dosao kolima..Imam 16 godina tako da jos uvek nemam vozacku..Tako nek ne sere..Nije gluva fala bogu a zna i ona da pusti jezicinu ali kad ne treba..Tako da Hellen ovaj put nisi u pravu..

Back