Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
zar maloletnicima nije zabranjena kupovina alkoholnih pitja !? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar maloletnicima nije zabranjena kupovina alkoholnih pitja !?![]()
Moj tvrdoglavi muz...grrrrrr
Covek treba da ide na shishanje, a frizer mu na drugom kraju grada i nikako ne moze da postigne zbog radnog vremena. A nece da ode na drugo mesto?! Inace, ima sasvim obicnu kratku musku frizuru.
Ma, ne vreedi ubedjivanje, a kuka da je zarastao u kosu....Sad cu bas da mu zakazem kod mog frizera (koji je unisex), odmah je pored njegove firme. Bas me zanima da li ce otici...
nagutala se spreja za kosu![]()
Iznervirala sam se bas... Mada, mozda sam i sama kriva...
Zove me malopre sestra od strica (23 god) i javlja mi da se veceras udaje...
Zapravo, pobeci ce iz kuce sa jednim deckom, jer joj roditelji zabranjuju da se vidja sa njim...
A kad mi je rekla ko je taj decko...Mislimmmm...
Poznati sitni lopov u gradu, bavi se kradjom torbica i obijanjem sitnih prodavnica, klosar, nije zavrsio ni osnovnu skolu, zivi u jednoj bednoj sobici, ruzan, pokvaren, uzas...
Taj isti muskarc je mene jedno vreme proganjao, cekao me ispred fakulteta, zvao na telefon, molio, cak i pretio...I ona to zna.
I sada kaze da hoce da se uda za njega... Strasno...
Rekla sam joj da razmisli, da mozda to i nije najbolja ideja a ona mi je rekla da gledam svoja posla i da joj ne kvarim planove i zalupila mi slusalicu.![]()
Iznervirala sam se bas... Mada, mozda sam i sama kriva...
Zapravo, pobeci ce iz kuce sa jednim deckom, jer joj roditelji zabranjuju da se vidja sa njim...
Poznati sitni lopov u gradu, bavi se kradjom torbica i obijanjem sitnih prodavnica, klosar, nije zavrsio ni osnovnu skolu, zivi u jednoj bednoj sobici, ruzan, pokvaren, uzas...
Taj isti muskarc je mene jedno vreme proganjao, cekao me ispred fakulteta, zvao na telefon, molio, cak i pretio...I ona to zna.
Rekla sam joj da razmisli, da mozda to i nije najbolja ideja a ona mi je rekla da gledam svoja posla i da joj ne kvarim planove i zalupila mi slusalicu.![]()
Глупи кер којег сам водала пола сата по овој ладноћи и ништа није урадио што је требало....а онда, кад смо дошли кући, укакио се на сред предсобља, а ја угазила и разнела на папучи по целој кући....................![]()
Ne kaze se ker nego pas..Lepo Hellen..![]()
Ју, а ја мислила да су то синоними....
А шта значи реч ''кер''?![]()
Ма, није, бре, видиш да ме човек исправио...ваљда он боље зна....Pa kako ne znaš, znači kuče![]()
Kad mozes ti sve da ispravljas moze onda i tebe neko..![]()
Ne znam... ali sam odjednom postala nervozna kao pas...![]()
kako je uopste uspjelo da dodje do togaIznervirala sam se bas... Mada, mozda sam i sama kriva...
Dobro je samo da nisi postala nervozna kao "ker"...
Neka ti objasni tvoja koleginica Tsymish..![]()
Што она? Па ти си рекао да сам погрешила...не она...
псето
кера
кер
пас
џукац
цуко
џулов
куца
...
Зар се у ванредној школи не уче синоними?...![]()