Sta vas je danas iznerviralo

А данас ме је изнервирао тип из продавнице шрафовске робе.
Ваљда га је изнерворало само појављивање жене-плавуше у том ''мушком царству''.z:hm:
Тражим лепо клизач за фиоку, и при томе питам да ли се то уопште тако зове... Он на то заковрне очима, као ''еботе, ни то не знаш, глупачо''!z:hm:
Одведе ме до полице и покаже клизаче, и каже како треба прво да измерим, да знам које ми димензије требају...
Ја пружим руку и скинем један са полице питајући:''А која је дужина овога?''
А он ми надркано ОТМЕ тај клизач из руке и нервозно га баци назад на полицу говорећи нетрпељиво, као да се обраћа малом детету:''ГОСПОЂО, РЕКАО САМ ВАМ ДА МОРАТЕ ПРВО ДА ГА ИЗМЕРИТЕ!!!''

Доообро, ебали те твоји клизачи, нећу их појести....z:hm:

Ваљда га је изнерворало само појављивање жене-плавуше у том ''мушком царству''.z:hm:
Тражим лепо клизач за фиоку, и при томе питам да ли се то уопште тако зове... Он на то заковрне очима, као ''еботе, ни то не знаш, глупачо''!z:hm:
Одведе ме до полице и покаже клизаче, и каже како треба прво да измерим, да знам које ми димензије требају...
А он ми надркано ОТМЕ тај клизач из руке и нервозно га баци назад на полицу говорећи нетрпељиво, као да се обраћа малом детету:''ГОСПОЂО, РЕКАО САМ ВАМ ДА МОРАТЕ ПРВО ДА ГА ИЗМЕРИТЕ!!!''

Е, тако си могла да прођеш и да си кондоме куповала..z:mrgreen:

Е, само да пријаивим да није испало тако страшно као што сам мислила!
Ништа није пустило боју, тренерка је жива и здрава, само сад изгледа као да је прана бар 20 пута, није више онако мекана, дебела, него као да се малко истањила... Све остало је ок! :zskace:

.....hehe...super si prošla....:)

Grrrrrrrr, strasno! Ja bih mu bacila to u lice i ne bih kupila pa da znam da nigde vise necu da pronadjem iste...
:azdaja: Kao da ih trazih gratis...

Grrrrrrrr, strasno! Ja bih mu bacila to u lice i ne bih kupila pa da znam da nigde vise necu da pronadjem iste...
:azdaja: Kao da ih trazih gratis...

.. :lol: ..a, neeee, tijana, ne radi se to tako.. :lol:
..ja bih tek onda zaredjala po policama i ispitala ga za svaki ebeni shrafchic i federchic i klizach i nosach
koji prodaje, trazeci 1001 podatak, o sastavu, nosivosti, primeni, ugradnji, mogucnostima zamene,
nachinima placanja, a onda bih tek rekla da im je izbor jako losh i da cu doci ponovo
SAMO ako ne pronadjem nishta bolje.. :zper: :lol:

..ja bih tek onda zaredjala po policama i ispitala ga za svaki ebeni shrafchic i federchic i klizach i nosach
koji prodaje, trazeci 1001 podatak, o sastavu, nosivosti, primeni, ugradnji, mogucnostima zamene,
nachinima placanja, a onda bih tek rekla da im je izbor jako losh i da cu doci ponovo

:rotf: :rotf:
E jesi pametna, majke mi... z:kiss:

Da da, bas tako, svaku stvarcicu bih prevrnula i nista ne bih kupila na kraju. Bas me iznervirao :evil:

Fotograf koji mi je nakon zavrsetka slikanja saopstio da treba da doplatim 100 evra za sijalicu!!!!Boze me sacuvaj...Kao da je od zlata. Mada to je bilo juce..Videcemo sta ce danas da me iznervira..Sigurno nece biti MR Photographer jer cu ga ubiti ako mi se suprotstavi ..Vise mi je dosta svega!!!!

Nije danas, ali me je juče iznerviralo!!

Svaki put kada se vozim međugradskim autobusom, moraju da puste neku odvratnu muziku i svi u busu smo prinuđeni da je slušamo, najmanje 2h. Juče je vozač baš odvrnuo neke najodvratnije narodnjake; no muž me je sprečio da odšetam do njega i kažem mu par reči :lol: , kaže džaba se svađaš, bandoglavi su, nećeš ništa postići...
Koji je to agresivno-primitivni mentalitet..

E da, a kad stavim slušalice na uši sa mojom mjuzom, toliko je glasna ta seljober-autobuska muzika da ne mogu ni da čujem sopstvenu muziku!!!

Svaki put kada se vozim međugradskim autobusom, moraju da puste neku odvratnu muziku i svi u busu smo prinuđeni da je slušamo, najmanje 2h. Juče je vozač baš odvrnuo neke najodvratnije narodnjake; no muž me je sprečio da odšetam do njega i kažem mu par reči :lol: , kaže džaba se svađaš, bandoglavi su, nećeš ništa postići...

E da, a kad stavim slušalice na uši sa mojom mjuzom, toliko je glasna ta seljober-autobuska muzika da ne mogu ni da čujem sopstvenu muziku!!!

E da, razumem te, jesenas putovala na odmor, autobusom, joj, joj shta sam sve istrpela za 6 sati , ono ne da su bili odvratni narodnjaci, vec sam i ja padala u iskushenje da odem do njega, ali shta bi vredelo, moze da kaze ako ti se ne svidja izadji, mislim da je tvoj muz bio u pravu, nazalost...z:((

E da, razumem te, jesenas putovala na odmor, autobusom, joj, joj shta sam sve istrpela za 6 sati , ono ne da su bili odvratni narodnjaci, vec sam i ja padala u iskushenje da odem do njega, ali shta bi vredelo, moze da kaze ako ti se ne svidja izadji, mislim da je tvoj muz bio u pravu, nazalost...z:((

A šta da radimo.. mogla da vežbam koncentraciju, isključivanje iz uma neželjenih zvukova :zcepanje: ...
Treba zakonom uvesti zabranu te raskalašnosti i zagađivanja etra neprimerenim zvukovima.

A šta da radimo.. mogla da vežbam koncentraciju, isključivanje iz uma neželjenih zvukova :zcepanje: ...
Treba zakonom uvesti zabranu te raskalašnosti i zagađivanja etra neprimerenim zvukovima.

Naravno, ja bih zabranila, a postoji tako divna muzika "neutralna", muzika za opushtanje koja verujem nikome ne bih smetala, samo ulepshala voznju, ali avaj, ne mozemo svi biti
"vozaci autobusa" pa da biramoz;)z:girl::zpozdrav:

Setih se jedne situacije u tramvaju pre par godina.
U tramvaju je svirala YU muzika iz 80-ih (Dugme, Jabuka, Bajaga, Čorba...). Jedna devojka je izvadila telefon i naglas pustila svoju muziku, koja je opet bila YU muzika iz 80-ih, samo druge pesme u odnosu na ono što je išlo sa razglasa.
I naravno, niko više nije mogao da uživa u muzici, jer su se čule isprepletano.

Back