Sta vas je danas iznerviralo

Hellen džaba ti seljanka si kad upotrebljavaš takav arhaizam poput ker. Reci kao sav kulturan i emancipovan svet pas. Zapravo nemoj uopšte da pišeš na forumu dok ne ostvariš karijeru top modela u Grčkoj. :)

Lepo objasnjenje..Hvala ti sto si mi pomogao.. ;)

Ja sam je vec i ostvario..Dobices autogram postom kada dobijem paket koji zeljno iscekujem od tebe.. ;)

Samo cu se nasmejati na ovo,,, Hvala Bogu obrazovan sam koliko toliko .. ;) ..Bolje se brini o svom detetu i tome da li ce ona uopste i zavrsiti skolu.. ;)

Kuca je sasvim nesto drugo u odnosu na date imenice.. ;) ..Dobro jos nisi rekla keretina...

То је евидентно. :roll:
Не знам само куј те теро у Мораву кад знаш да пливаш само ''колико-толико''? ;)

П.С.
Може и ''керетина'', што да не? С тим што је то само аугментатив од речи ''кера''.

Poslednja izmena:
ovo što sam na jednoj temi pročitala

ustvari iznervirala sam se što to monstrumi mogu da rade a poresla sam se do srži

--------------------------------------------------------------------------------

Od svih mucenja zivotinja, mislim da mi je to nesto najgore.Sinoc sam po drugi put gledala "Earthlings" i mislim da mi se za ceo zivot urezao prizor bebe foke kojoj su odrali krzno,njene tuzne okice i krvavo telo posle toga, i na sve to mama dolazi kod nje i pocne da place.Vecina vas je verovatno gledala taj dokumentarac, znate na sta mislim.

Back