Sta vas je danas iznerviralo

izivcirao me kreten u banci! Ulazim a na vratima me ceka fini gospodin, pozdravlja na Poljskom i zamoljava da skinem suncane naocale .
Molim???? kad sam raspalila po njemu, nije dosa do rijeci 20 minuta! Prvo nema sta on procjenjivat kako izgledam i na kojem ce mi se jeziku obratiti, hocu engleski i samo engleski, drugo tko je on i zasto da skidam cvike!
Kad sam se dobro izbiflala na engleskom me je zamolio da obavim sto imam i ispricao se zbog neugodnosti! konjina mogu uniti automatsku pusku u torbi a naocale mu smetaju e nece moci!:rtfm:

Kiša me nervira danima....i što moram sutra da radim...i što kad legnem popodne
da odmorim i malko dremnem...to dremkanje se oduži na 2-3h...ne mogu da se
razbudim....ko mi kriv kad mi pada gvožđe svaki čas....što sam budala i što mi
je sve preče od mene same.....:mrgreen::sad2:

tri puta sam se obukivala da idem u prodavnicu i sva tri puta sam zaboravila da kupim ulje
notrust-1.gif

Ne mogu vise da slusam o gripu i vakcinama, o tome da je opasno, a onda da nema maesta strahu i panici, da je vakcina neophodna, da je vakcina opasna, da ima dovoljno respiratora, da nema dovoljno respiratora, sa maskom, bez maske :roll:...

Е, мене данас јављање медијима да се не иде у школу сутра, па до понедељка!
Звони телефон као луд, зову ђаци и родитељи, колеге...
А немам објашњење зашто смо ,,добили'' рапуст који ћемо одрађивати! Болесне деце немамо, а прошле године сам две недеље радила са 20 одсутних ( 8 присутних) ђака, и никем ништа. :dontunderstand:

Е, мене данас јављање медијима да се не иде у школу сутра, па до понедељка!
Звони телефон као луд, зову ђаци и родитељи, колеге...
А немам објашњење зашто смо ,,добили'' рапуст који ћемо одрађивати! Болесне деце немамо, а прошле године сам две недеље радила са 20 одсутних ( 8 присутних) ђака, и никем ништа. :dontunderstand:

mene u ovoj državi zaista više ništa ne iznenađuje....
i kod nas u školi po odeljenju fali dva do tri učenika...
bože me sačuvaj...

Back