Sta vas je danas iznerviralo

mene u ovoj državi zaista više ništa ne iznenađuje....
i kod nas u školi po odeljenju fali dva do tri učenika...
bože me sačuvaj...

Да, а ти ученици немају чак ни сезонски грип, него их боли грло! :dontunderstand:
Наравно да нисам ,,ладна'' на целу ситуацију, али ми ништа није јасно...

...ona kretenska doktorka...koja razgovara na hodniku o meni bitnim stvarima,
aaalllllllllloooooooooooo...pa nisam ja došla da ćaskam o kiši...već o zdravlju,
kučka jedna bezobrazna...da se nije udala, za koga se udala, nikad ne bi bila
tu gde je...i više ne radi nego što radi.....malo, malo, pa na put po Evropi i šire,
a pacijete ko šiša.......ggggrrrrrrrr........:besna::besna::besna::besna::besna::besna:

...ona kretenska doktorka...koja razgovara na hodniku o meni bitnim stvarima,
aaalllllllllloooooooooooo...pa nisam ja došla da ćaskam o kiši...već o zdravlju,
kučka jedna bezobrazna...da se nije udala, za koga se udala, nikad ne bi bila
tu gde je...i više ne radi nego što radi.....malo, malo, pa na put po Evropi i šire,
a pacijete ko šiša.......ggggrrrrrrrr........:besna::besna::besna::besna::besna::besna:

:mazi:

ја сам се, изгледа, једина обрадовала продуженом распусту... знам ја да ћемо то одрађивати, али сад ми је баш фалила ова недеља!
најгора сам, шта ћу :mrgreen:

draga smeđooka vodolija, evo sada sam primetila da sam upisala skoro identičnu aktivnost kao ti, nadam se da se ne ljutiš, ja sam ovde prilično nova, odnosno dugo vas čitam, ali malo pišem, a što se tiče ovog napred, neverovatno je kako se mi vodolije (btw, i ja smeđooka), uvek nekako pronađemo

A da što se tiče teme, ovo me je prijatno oraspoložili, a danima me nervira ovo sa novim gripom, neznam kako da se postavim, iskreno, ne šaljem decu u vrtić, jedan je beba i baš mi je frka. Tako krckam svoje dane koje trebam da potrošim na učenje, na opsluživanje i čuvanje dece, i najviše me nervira što neznam da li sam u pravu

ја сам се, изгледа, једина обрадовала продуженом распусту... знам ја да ћемо то одрађивати, али сад ми је баш фалила ова недеља!
најгора сам, шта ћу :mrgreen:

Ниси, колегинице, и мене радује, имам свашта да порадим ових дана! :)
Али ми је безвезно то што ич не разумем... :dontunderstand:
Шта ћемо после?
Ако затворе школе до пролећа? Одрађиваћемо целог лета! :besna:

Ниси, колегинице, и мене радује, имам свашта да порадим ових дана! :)
Али ми је безвезно то што ич не разумем... :dontunderstand:
Шта ћемо после?
Ако затворе школе до пролећа? Одрађиваћемо целог лета! :besna:

мислим да ће скарабуџити ову школску годину као пожешку на бановом брду ;)

Uf....:evil:
takozvana prijateljica...
zove me da idem kod nje...kad je ja pozovem da joj kazem da stizem...
ona mi kaze da joj dete spava i da dodjem kasnije...:eek:
alllllooooo bre,pa kasnije ce i moje dete da spava....:worth:
a hiljadu puta je banula kod mene dok je moja beba spavala pa joj ja nista nisam rekla zbog toga...
kakav bezobrazluk.....cccc....:worth::worth::worth::dash::dash:

draga smeđooka vodolija, evo sada sam primetila da sam upisala skoro identičnu aktivnost kao ti, nadam se da se ne ljutiš, ja sam ovde prilično nova, odnosno dugo vas čitam, ali malo pišem, a što se tiče ovog napred, neverovatno je kako se mi vodolije (btw, i ja smeđooka), uvek nekako pronađemo

Ne, ne smeta mi, ionako radimo isto.:) Slični se uvijek pronađu. Dobro nam došla:zag:

Medju nama receno, danas me iznervirala prijateljica.
Cim sam je videla znala sam da joj nesto treba....i stvarno...pozajmica.
A juce kupila cipele. Cipele trebaju i meni i sad ce ovaj moj odmah da zine kako kupujem jer ih moja prijateljica ima.
Sva sreca da ona nije forumasica, odmah bi se ljutila sto je otrcavam po internetu.
U stvari, reci cu joj da znam da se ona interesno druzi a ne kao ja..ja kad odem kod nje, odem stvarno na kafu i da popricamo.

Medju nama receno, danas me iznervirala prijateljica.
Cim sam je videla znala sam da joj nesto treba....i stvarno...pozajmica.
A juce kupila cipele. Cipele trebaju i meni i sad ce ovaj moj odmah da zine kako kupujem jer ih moja prijateljica ima.
Sva sreca da ona nije forumasica, odmah bi se ljutila sto je otrcavam po internetu.
U stvari, reci cu joj da znam da se ona interesno druzi a ne kao ja..ja kad odem kod nje, odem stvarno na kafu i da popricamo.

Pa onda je opušteno odbiješ.. kažeš "Treba mi za cipele :mrgreen:" pa ako shvati - shvati ;) .

Uh, imala sam jednu takvu gospojicu drugaricu koja je navraćala kod mene čim treba seminarski da se napiše (tj. da joj neko napiše.., ili da se nešto prekuca, ili neka kompjuterska usluga..).. a da li ja imam vremena, to ne pita :evil: .
Sreća, pa sam se naučila da te stvari rešavam po kratkom posupku :mrgreen: !

Back