Sta vas je danas iznerviralo

Danas je trebalo da idem na slavu kod druga u Kruševac, inače sam iz Niša. Kupih jebenu kartu za autobus kad ono unutra prepuno, iako mi na karti piše sedište 49 niti sam mogao da vidim gde je, niti je bilo uopšte dovoljno mesta za sve putike. Na kraju sam iznerviran izašao jer nisam hteo da stojim 2h u busu ko sardina. Kakav je to rezon da bilmezi prodaju više karata nego što imaju mesta? ***** ti i ovu usranu državu i njene prevoznike.

Čitam kako su uzeli sina od Severine i kako ona pljuje sada Milana Popovića zbog toga a neće da kaže zašto su joj uzeli sina nego Socijalno mora preko novinara da objave zašto su joj dete uzeli:

- Odbijanje saradnje sa institucijama ( nedolazak na ročišta, naodazivanje na pozive Centra za socijalni rad)

lg.php

- Socijalnoj radnici rekla da je kravetina

- Bivšeg muža na suđenju nazivala seljačinom

- Nije puštala dete da ide u školu više od mesec dana

- Škola podnela prijavu za zanemarivanje deteta

- Medijsko eksponiranje deteta

Не знам шта да радим. Кева је у стању да ми једну ствар понови осам пута за пола сата без обзира што јој кажем да је то већ рекла. Може нешто да ме пита изнова и изнова. А кад полудим и почнем да вичем на њу она крене да се гуши у патетици и сузама. То је јако нервира. Не знам како да се поставим. Не могу да је игноришем тако што ћу ћутати а она стоји поред мене и дозива ме и пита ме исту ствар.

Mozda da zajedno odete kod lekara pa da vifite sta ce vam savetovati. Ne vici na majku molim te, uxivaj u sreci dok je imas koliko god te nekad nervirala, niko na svetu te ne voli kao ona, veruj mi na rec.
У праву си. Али понекад је несношљива, међутим, увек кажем ово себи што си ти сад написала па тиме смирујем себе.

Baš ništa me nije iznerviralo u poslednje vreme i ne mogu da se setim poslednje situacije kad me je nešto iznerviralo, hvala velikom Bogu!
Ne smem da dozvolim sebi nerviranje jer mi uvek uspori varenje što bude baš gadno, a i tad donosim neke ishitrene odluke koje uglavnom nisu jeftine...
Mislim da mi mozak prirodno i kontinuirano proizvodi neku umirujuću supstancu, ne znam da li da se brinem oko toga uopšte? :think:
Hmmm...

Одем код зубара да ми уради круницу и лик промаши канал зуба са кочићем и пробије зид зуба и набије се врх у месо. Добијем упалу, јаке болове и морадох да извадим и зуб и изгубих 70 евра и теоретски да сам хтео да тај зуб надоместим, морао бих да платим мост од три зуба а то је 210 евра али нисам хтео да правим проблем око зуба.......реко.....'ај да не затежем.....сваком се деси грешка.
Други пут одем код њега да поправим зуб који ме боли, он каже : "Знаш.....не могу.....журим кући.....данас ми жени рођендан.....морам да дођем до три.....наљутиће се на мене"....њи..њи њи.....ко нека пиччка !!! Човека боли зуб а он се сиса плаши жене и њеног рођендана. Јеббо је рођендан.....као да је дете а не жена од 35+. Ако јој не честиташ рођендан.......онда то значи да је не волиш :)
Одем прекјуче да закажем вађење зуба који ме боли.....он ми каже : "Дођи за две недеље.....тад имам термин" ! Ејјјјј....ДВЕ НЕДЕЉЕ !!!

kao sto rekoh, lako je izigravati dzeka tudjim novcima.
dok se raspadamo na svim nivoima, gde ljudi zive u nemastini i bedi, gde institucije ne funkcionisu kako bi trebalo i po zakonu, gde se ljudi/mladi iseljavaju-beze iz svoje zemlje jer nemaju sanse za zaposlenje, gde su najnize zarade, gde nemas nikakav prava nego samo obaveze, gde neko moze da te zgazi na pesackom gde je zeleno za pesake, i da ni dan ne odgovara, gde je zivot nas obicnih gradjana jeftiniji od vekne hleba, gde se deca lece sms-ovima...etc

https://mondo.ba/info/Ekonomija/a922795/Donacija-Srbije-Vladi-RS.html

spada li he djerdap u eps? E pa to me izmerviralo!
Znam neke koji su se na mala vrata zaposlili, znam i neke price koliko ih ima, a da nema realno potrebe za toliko radnika
Znam dete koje je zavrsilo gradjevinu, dobro dete, i njeni imali vezu i ubace je na he djerdap ovde u bg...a dete kuka jer nema sta da radi, i ne radi svoj posao a mnogo voli gradjevinu
A moje dete, moja snajka...isto nema veze sta su zavrsili, izvolte u trgovinu, tu ne treba veza
A i oni su neki inzenjerieto to me iznervira uvek, ocu da puknem

ne mozes reci da je policija nesposobna zato sto ne moze da nadje nekog u roku od odmah..

realno..vrlo brzo su otkrili sta se desilo i nasli ko je osumnjicen za to...nije se protezalo nedelju dana..nestala devojcica...zna se i sta se desilo i kad i kako i sad se steze obruc oko njega.

Jadno dete, jadni roditelji....
Nego, neko negde napisa, pa i ja sad pocela da verujem u to - mozda su je vec nasli. nego javnost i dalje drze u neizvesnosti, tako im odgovara, da ne mislimo na oruzje, marihuanu, doktorate i sl....
nije dobro da mislimo

Back