- Poruka
- 397.380
To sto ne greju a hladno je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko vas pita sta mislite!? Ko da je to vasa voda za pice?! To je drzavna voda i veliki strucnjaci ce vama neukim gradjanima reci sta je dobro za vas. Ako se nekom ne dopada taj je verovatno neobrazovani ravnozemljas!!! Teoreticar zavere!!!Oprobano rešenje pomeranja dozvoljene granice aflatoksina u mleku sada primenjeno i kroz promenu parametara koje garantuju ispravnost vode za piće.
Pogledajte prilog 546732
Е па ето.....то је човек који је 32 године орални хирург. Ако после толико година то не зна......онда нека се убије.После тежих вађења следује антибиотик, чуди ме да ти није преписао.
Е па ето.....то је човек који је 32 године орални хирург. Ако после толико година то не зна......онда нека се убије.
Kakvih nestrucnih sirovina ima medju medicinarima ne mogu da se nacudim, a oni bi jos trebali da budu neka drustvena elita. Kad sam vodio babu u bolnicu nakon sto je slomila kuk, da se lik koji je trebao da je leci nije predstavio kao doktor pomisio bih da je kamiondzija, takav je bukvalno nastup imao.Вадио у четвртак два зуба сат и пентаест минута код оралног хирурга. Рекао ми да дођем сутра да извади завој из ране. Када је то урадио није хтео да ми стави лек против болова. Као....не ваља се прва два дана стављати лек. Ја питам шта ако ме током суботе и недеље заболи.....он каже : ......"Исто као у војсци кад те заболи зуб.....ЋУТИ И СЕРИ У ГАЋЕ" ! Четри дана нисам могао уста да отворим од ране која је зинула као пећина. Одем јутрос код другог оралног хирурга он ми каже да ми вири кост и да је рана пуна хране и да се упалила. Човек ми дао анестезију и очистио и ставио лек. Данас нема никаквог бола. Због будале сам цео викенд био у агонији. Добих и грозницу од бола. Почех да дрхтим.