Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Како неће нормалног човека изнервирати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како неће нормалног човека изнервирати.
Nije to dobro za tebe.mene i zanima i potresa
sto?Nije to dobro za tebe.
,,,bas zato sto ne mozes da promenis, glupo je da se nerviras, narocito sto on ima samo tebe, a veruj mi trebas mu jos mnogo godina....a trebas i sebi, ovo ti sve govorim kao nekom koga "znam" sto godina i ko mi je drag, nemoj to sebi raditi, tako sam se nekad i ja nervirala i samo sam sebi lose uradila i svojoj deci jer nisam vise ono sto sam bila....a nisam trebala, jer ako na nesto ne mozes da utices ono ce se zavrsiti tako ili ovako, ali ce se zavrsiti , resi ce se kako god, a ti samo pokidas gomilu zivaca koiji ce ti ipak nekad trebati, samo mozes ostati bez njih...moram da se nerviram, na kraju, od neceg se mora umreti.
ja i dete zivimo u ovoj zemlji, rezervnu nemamo, iz ove ne idemo, pa je neminovno da me jako zanima sta se radi i kako nam se pise i kakva buducnost ceka mlade ljude koji su ovde...a posto vidim sta se radi, nista ne mogu da promenim, ali eto, bar mogu da se nerviram![]()
kako saznas?Na svakom poslu bude koleginica koja vara muza. Zeludac mi se dize.
Da bi se izbegle katastrofalne posledice, valjda!vidjam muske na biciklama, po centru, goli do pojasa, samo u bermudama....
zasto je zenskima to zabranjeno?
ma oni nemaju ordenje na grudimavidjam muske na biciklama, po centru, goli do pojasa, samo u bermudama....
zasto je zenskima to zabranjeno?