Sta vas je danas iznerviralo

moram da se nerviram, na kraju, od neceg se mora umreti:lol:.
ja i dete zivimo u ovoj zemlji, rezervnu nemamo, iz ove ne idemo, pa je neminovno da me jako zanima sta se radi i kako nam se pise i kakva buducnost ceka mlade ljude koji su ovde...a posto vidim sta se radi, nista ne mogu da promenim, ali eto, bar mogu da se nerviram:lol:

moram da se nerviram, na kraju, od neceg se mora umreti:lol:.
ja i dete zivimo u ovoj zemlji, rezervnu nemamo, iz ove ne idemo, pa je neminovno da me jako zanima sta se radi i kako nam se pise i kakva buducnost ceka mlade ljude koji su ovde...a posto vidim sta se radi, nista ne mogu da promenim, ali eto, bar mogu da se nerviram:lol:
,,,bas zato sto ne mozes da promenis, glupo je da se nerviras, narocito sto on ima samo tebe, a veruj mi trebas mu jos mnogo godina....a trebas i sebi, ovo ti sve govorim kao nekom koga "znam" sto godina i ko mi je drag, nemoj to sebi raditi, tako sam se nekad i ja nervirala i samo sam sebi lose uradila i svojoj deci jer nisam vise ono sto sam bila....a nisam trebala, jer ako na nesto ne mozes da utices ono ce se zavrsiti tako ili ovako, ali ce se zavrsiti , resi ce se kako god, a ti samo pokidas gomilu zivaca koiji ce ti ipak nekad trebati, samo mozes ostati bez njih...

Син добио закључну оцену 4 у школи и питамо га шта желиш за награду. Тата хоћу базен.. Бацим се на гугл са њим и он покаже прстићем.. Хоћу тај. Ок.. .. Цене од 4.500 до 5.000.. .. Пошто другом сину рођендан одемо ја и жена да купимо поклон и видимо тај базен на рафу.. Цена нешто испод 4.500..Без размишљања купимо и то.. Срећни добро прошли. Кренули кући каже жена.. Еј идем до самопослуге Идеа да купим намирнице. Ок ја ћу у међувремену у оближњи кафић да попијем пићенце.. Пијуцкам пивце.. кад стиже порука од жене у виду фотографије.. А тамо такви базени на акцији и коштају 2.499!!! Полудео сам.. У 30 мин оде 2 таузенке. Јбг.. Све је то живот..

Ecad_BbXsAA5MaM.jpg

Poslala šefica poruku za godišnji, da napišemo kad ćemo koristiti, još poruku nisam završila a već me jedna koleginica zove, ja se već sve dogovorila i napisala, ti ideš od 01.09 do 07.09., posle toga idem ja do kraja meseca i sve to govori u jednom dahu, hej čekaj, stani, koristiću godišnji kad meni odgovora a ne tebi, ti svoj koristi kako hoćeš, a ja ću moj kad meni odgovora,završilo se tako što sam je opravila u tri lepe i onda nazvala šeficu i lepo se dogovorila kad ću koristi svoj deo godišnjeg odmora, za koji još uvek nzm da li će trebati ceo da se iskoristi ili samo deo.
Završim razgovor sa šeficom zove druga, neće na godišnji ne može nigde da ode, pita mene gde planiram da idem, nigde, a šta će ti onda godišnji:roll:
Usijao mi se telefon od jutros, na kraju sam ga samo isključila.

Back