- Poruka
- 28.778
mene ne bi iznenadilo ako bi to bilo tacnomeni je morbidno da manipulisu sa tim, ako je to tacno
pa malo li je bilo primera cime sve manipulisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ne bi iznenadilo ako bi to bilo tacnomeni je morbidno da manipulisu sa tim, ako je to tacno
Nije lepo sto te je prvi vratio vratio a ni od onog sto ti je izvadio zub pod upalom..to se ne radi i nadam se da si dobro4. децембра сам отишао код зубара да ми извади зуб под упалом а он ми каже да дођем за две недеље. Као да је то заноктица а не ужасни болови. Закажем ја код њега али исти дан одем код другог да ми то извади. Пошто је рана велика ја одем пре два дана да је погледа кад оно не ради јер му молери крече ординацију и ја одем код овог старог што ме је откачио да дођем за две недеље. Каже он мени што сам долазио код њега ако ми није он вадио зуб. Ја му кажем зато што овај кречи ординацију. Он каже да га брига за то и да сам ја испао покварен што нисам отказао термин и пред пацијентом поче да ми маше руком у смислу "Довиђења" и каже: "Ајде....излази"! Па ваљда је лекар.....ваљда види да сам под болом......нисам тражио ништа џабе....платио бих то......ваљда имам право да бирам лекаре. Ја не бих вратио никог кога боли зуб. Погодило ме то што ме пред пацијентом истерао на неки низак начин. Више бих поднео песницу у лице и једно "Марш напоље" него ову огавну патетику и иронију. Шта ви мислите о свему ?
Па то ја кажем да је под упалом......претпоставка......пошто сам га снимио и рекао ми је да има процес и да га треба извадити. Али да се неко понаша као онај глиб од лекара који неће да ти пружи помоћ и још те исмева кроз ироничну гестикулацију.....то ми није јасно. Хтео ја да му одем у ординацију и да га испичкарам али ме кева спутава. Не знам ни да ли има смисла рећи нешто.Nije lepo sto te je prvi vratio vratio a ni od onog sto ti je izvadio zub pod upalom..to se ne radi i nadam se da si dobro
A u hitnoj bolje?..svasta, gde je to...idi u hitnu sluzbu sto cekas u redu?
...ma u domu zdravlja postoji hitna sluzba, gde se mnogo brze dolazi na red, bar je to kod mene na BB tako....kad god mi je trebao doktor, a nisam imala zakazano i nije bio MOJ doktor u smeni, isla sam kod tog doktora koji radi u ambulanti za hitne slucajeve...zavrsavala sam relativno brzo....A u hitnoj bolje?
Svojevremeno, deda pao u stanu, udario u cosak komode, natopismo peskir krvlju....dosli u 17h u urgentni, primljen bio tek pred ponoc!
Komsija iznad mene osecao simptome kao pred infarkt, porodica sa njim, rekli mu u urgentnom da sacekaju jer imaju prioritete....umro covek u cekaonici na stolici!
Toliko.
ko je ova babaroga?