Sta vas je danas iznerviralo

Neki bilde iz osnovne škole ''prijatelj'' na Fejsbuku...Ne komuniciramo godinama i on mi odjednom replicira na neki koment na FB bezobrazno '''Ne lupaj'' i još počne da se nešto raspravlja sa mnom...Naravno zveknuo sam mu blok...Ljudi su postali zdravo bezobrazni...:neutral:

Купила у "Ориент емпориуму" велики индијски прекривач и тек кад сам га опрала и раширила да бих га прострла, видим да је на средини рупа.
Не велика али ипак рупа. Дакле, ја више не знам да ли ишта могу да купим а да нема неку скривену ману...:confused:

Размишљам да га тако опраног вратим и тражим поврат новца или замену за исти такав али цео.

Poslednja izmena od moderatora:
Купила у "Ориент емпориуму" велики индијски прекривач и тек кад сам га опрала и раширила да бих га прострла, видим да је на средини рупа.
Не велика али ипак рупа. Дакле, ја више не знам да ли ишта могу да купим а да нема неку скривену ману...:confused:

Размишљам да га тако опраног вратим и тражим поврат новца или замену за исти такав али цео.

...uradi tako, moraju da zamene ako imas racun, a ne pominji da si oprala, mada i mozes sve jedno treba da je ceo...

mi smo u subotu kupili led luster jednog poznatog proizvodjaca. kad smo ga montirali nije nam se dopao, ali smo odlucili da ga ostavimo. jutros se mm ucinilo da stoji malo krivo i kako ga je dohvatio jedna lampica otpala... danas ga skinuo, odneo u prodavnicu i vratili mu pare.
ne znam kako je sa prekrivacima, ali ja bih probala da menjam ako sam sigurna da sam ga kupila sa rupom...

mi smo u subotu kupili led luster jednog poznatog proizvodjaca. kad smo ga montirali nije nam se dopao, ali smo odlucili da ga ostavimo. jutros se mm ucinilo da stoji malo krivo i kako ga je dohvatio jedna lampica otpala... danas ga skinuo, odneo u prodavnicu i vratili mu pare.
ne znam kako je sa prekrivacima, ali ja bih probala da menjam ako sam sigurna da sam ga kupila sa rupom...

Нормално да је купљен са рупом, при прању га чак нисам ни поштено раширила него сам га само притискала у сапуници и тако и испирала. Није ничим закачен, ако на то мислиш.

Otkud si mogla i da pretpostavis da ima rupu. Nova stvar.
I normalno je da ces novu stvar odmah staviti na pranje. I tu nisi pogresila.
Ne stvarno su preterali sa tim skrivenim manama.
Pa da bar kazu da roba ima ``defekt``.
Sigurno si platila punu cenu za prekrivac.

Ja bih ga vratila bas takvog opranog, i jos bih bila jako glasna da me i okruzenje cuje, a ako ne zele da vrate pare ili da ti ga zamene za ``normalan``, pozovi sefa.
Dobro je da si napisala gde si kupila proizvod, da i ostali eventualni kupci zaobilaze tu radnju.
Ja barem hocu.

A i Zuji Zolja bi trebala da napise koji je proizvodjac u pitanju.

Нормално да је купљен са рупом, при прању га чак нисам ни поштено раширила него сам га само притискала у сапуници и тако и испирала. Није ничим закачен, ако на то мислиш.

ne mislim ni na sta, uopsteno sam rekla. napisala sam sta bih ja uradila

Ево, сад чекам да се осуши на балкону па да погледам поново. Ако ми се опет смркне пред очима, носим га сутра у радњу са све откинутом етикетом, кесом и рачуном.

Имам искуства у тим стварима и увек изађем као победник.

Мислим, стварно немам намеру да крпим ново. :confused:

U RS trenutno ima 13.000 sa VSS na birou, u Srbiji 75.000! A fakulteti i dalje rade punom parom! Pa to treba odgovorne uza zid i streljati!

Kad sam proljetos vidio svoje maturante kako se raduju studiranju i budućem zaposlenju, sve mi se smrklo! Mislim u sebi: E moja djeco, vi što nađete posao nakon fakulteta, naći ću i ja izvor mineralne vode na Merkuru! Ali nisam im ništa rekao...

Back