Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Verbalno prepucavanje chim sam ustala...josh ni oci poshteno nisam otvorila,al dobro ko ne plati na mostu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki bilde iz osnovne škole ''prijatelj'' na Fejsbuku...Ne komuniciramo godinama i on mi odjednom replicira na neki koment na FB bezobrazno '''Ne lupaj'' i još počne da se nešto raspravlja sa mnom...Naravno zveknuo sam mu blok...Ljudi su postali zdravo bezobrazni...![]()
Купила у "Ориент емпориуму" велики индијски прекривач и тек кад сам га опрала и раширила да бих га прострла, видим да је на средини рупа.
Не велика али ипак рупа. Дакле, ја више не знам да ли ишта могу да купим а да нема неку скривену ману...
Размишљам да га тако опраног вратим и тражим поврат новца или замену за исти такав али цео.
Купила у "Ориент емпориуму" велики индијски прекривач и тек кад сам га опрала и раширила да бих га прострла, видим да је на средини рупа.
Не велика али ипак рупа. Дакле, ја више не знам да ли ишта могу да купим а да нема неку скривену ману...
Размишљам да га тако опраног вратим и тражим поврат новца или замену за исти такав али цео.
mi smo u subotu kupili led luster jednog poznatog proizvodjaca. kad smo ga montirali nije nam se dopao, ali smo odlucili da ga ostavimo. jutros se mm ucinilo da stoji malo krivo i kako ga je dohvatio jedna lampica otpala... danas ga skinuo, odneo u prodavnicu i vratili mu pare.
ne znam kako je sa prekrivacima, ali ja bih probala da menjam ako sam sigurna da sam ga kupila sa rupom...
Нормално да је купљен са рупом, при прању га чак нисам ни поштено раширила него сам га само притискала у сапуници и тако и испирала. Није ничим закачен, ако на то мислиш.
Studenti se školuju za 136 nepostojećih zanimanja
http://www.naslovi.net/2013-11-17/beta/studenti-se-skoluju-za-136-nepostojecih-zanimanja/7803472
Pa utorkom svakako ne rade, koliko ja znam....zatvaranje kineskih trznih centara na bloku 70...
Pa utorkom svakako ne rade, koliko ja znam.
...nisi u toku Margo, eno na Rupi upravo raspravljamo o tome...hoce skroz da ih zatvore, vec danima
ne rade...a hoce li se i otovriti pitanje je...
Affro...poenta je da Kinezi sami zatvaraju radnje da ih ne bi kontrolisali poreznici![]()
...da trenutno, ali na duze staze meni to govori da drzava hoce da ih zatvori....
...i nemoj da me pratis po temama![]()