Sta vas je danas iznerviralo

Imam rođaka koji se i ovde ponaša tako, kupi nešto pa vrati nosi recimo cipele pa vrati, zeza ih a ima love nego se jednostavno ponaša kao ljudi na zapadu kako mu uspeva ne znam...:roll: Mene prosto sramota tamo da se svađam i raspravljam i ne samo mene već mnoge i zato nam podvaljuju i za šta jesmo i za šta nismo odgovorni...To će morati da se promeni optimista sam. Potrošač se mora poštovati jer samo ime kaže on troši, doći će vreme kada će se tući ko je ljubazniji jer ćeš uvek moći da raskineš ugovor i odeš kod drugog koji nudi nešto više...

...mene nije sramota, zasto bi, ako sam lepo rekla sta mi treba, i oni potvrdili da to sto mi nudi, to i pruza....onda moraju to i da ispostuju....neki dan sam im poslala treci mail, posle
njihovog odgovora odoh sa svim papirima kod zastitinika postrosaca pa cemo da vidimo kako ce to ici dalje...ja ne odustajem kad znam da sam u pravu..ali ni makac, dosadna
sam najstrasnije...do sad sam uvek uspevala da isteram svoje...

Моја жалба МТС-у је разрешена у корист МТС-а, противно свакој логици.

Gde nadje sa njima da se juris.... gori su od internet provajdera. U pocetku kada se sklapa ugovor sve ok, kasnije kada zatreba informacija bolje se pozdraviti. Najbolje pre bilo kakve rasprave traziti sefa i objasniti situaciju. Oni su duzni uputiti na njega a kako se zentaju za radno mesto razmislice sledeci put kako rade posao koji ih niko ne tera silom da rade.

Back