Sta vas je danas iznerviralo

Zasto moj muz sedi u kupatilu 3 sata

funny-angry-birds-avengers-the-movie-humor-parody-fun.jpg

:hahaha:

zasto ne svalki dan, koliko sam shvatila mladi ste, suprug i ja smo na pocetku braka cak i vise puta dnevno "namigivali" jedno drugom :zcepanje: sada godine malo pritisle ali ono sto dan zavadi jastuk pomiri, sa muskarcima je lako ako na tom polju sve stima skinuce ti zvjezde sa neba :zcepanje::rumenko:

A tvoj dragi ne radi to? Znam ja da je to normalno ali nekad mislim da ide da se ''odmori od mene" :confused:

Hahah ..tvoj nosi novine radi fore neke, mada mozda se igraju ko zna...a kaze meni ide da kaki pa da se kupa :what: a provede vecnos tamo, dodje mi nekad da ga zakljucam :-P

Почни коначно да куваш неко поврће за ручак па ти муж неће седети на ВЦ шољи по два сата мучећи се са тврдом столицом.

е,ајд о мужу на тему Да ли сам се удала за погрешног
или отворте нову тему
овде настављамо о томе шта нас је данас изнервирало

мене је изнервирало што ми се старије дете пробудило са температуром

е,ајд о мужу на тему Да ли сам се удала за погрешног
или отворте нову тему
овде настављамо о томе шта нас је данас изнервирало

мене је изнервирало што ми се старије дете пробудило са температуром

Ne znaci da se udala za pogresnog,samo je nervira sto sedi u kupatilu tako dugo:lol:
Mene iznervirao muz,nije mi doneo kafu u krevet:lol:

A tvoj dragi ne radi to? Znam ja da je to normalno ali nekad mislim da ide da se ''odmori od mene" :confused:

Naravno da radi samo sto je moj potpuno blentav pa mi svaki put prijavi sta je radio :zcepanje:
zezam se ma to su muskarci ponekad je jednostavnije ne pokusavati da ih razumes, mozda se i odmara, mada moj kada je kod kuce onda je 100% posvecen nama, kada mu "dosadimo" pobjegne u kladionicu :) ako je pre ne pobjegnem kod komsinice na kafu

ja uglavnom razumem muskarce, ali mog muza cesto ne razumem u nekim njegovim postupcima...
ali... nije me to danas iznerviralo, vec saznanje da za novu vozacku dozvolu mogu cekati i mesec dana, nema nikakve potvrde da smes da vozis dok cekas zamenu, a ako vozis bez dozvole mozes otici i u zatvor...
super

ja uglavnom razumem muskarce, ali mog muza cesto ne razumem u nekim njegovim postupcima...
ali... nije me to danas iznerviralo, vec saznanje da za novu vozacku dozvolu mogu cekati i mesec dana, nema nikakve potvrde da smes da vozis dok cekas zamenu, a ako vozis bez dozvole mozes otici i u zatvor...
super

????? Dolazim do zakljucka da ste u Srbiji zakomplikovali sve sto sete mogli da zakomplikujete, kod nas se na dozvolu ceka max 15 dana a u medjuvremenu se dobije potvrda, jedino se sa tom potvrdom ne moze prelaziti granica ali i to nije toliki problem.

super
Ja sam menjala vozacku dozvolu u septembru.
Pre nego sto sam otisla naplasili su me da nema sanse da je cekam manje od mesec dana,da necu smeti da vozim itd.
Odem u MUP,ona zena mi da papiric da mi je vozacka na zameni i kaze da dodjem za nedelju dana po novu
I tako je i bilo :aha:
Doduse,moja stara vozacka nije bila istekla...al svejedno su je uzeli kad sam podnela zahtev za novu.

ladno mi dosho na vrata kurir i kaze...
evo poslali su vam mag. narukvicu i ogrlicu...ti i ti...
i poslali su vam i mag. ulozak i steznik magnetni zaa kolena...
treba samo da platite 900 kinti shto smo vam doneli...:eek:

ne mogu da verujem...odbila sam taj ruxchak na kome reklamiraju ne znam shta...kaze rekli ste da ne MOZETE da dodjete..
jbg. zeznula se...valjda sam trebala da kazem NECU...a ja josh fina:evil:

Back