Sta vas je danas iznerviralo

:mrgreen:
Ali ipak majstor je majstor... Da nije tako svako bi bio pomalo i automehaničar i pekar... Neke manje stvari laici doduše mogu da urade ali često pogreše pa ispadne skuplja dara nego mera...

Јака ствар - кречење. Узмеш ваљак и ролаш по зиду. Припрема је мало зајебана, покривање рупа и око штокова.

Главна ствар је заштитити патос новинама и намештај најлонима или старим чаршавима.

U bogatijim zemljama niko se uopšte ne cima oko rađenja poslova za k oje nije stručan samo okrene par brojeva i...

Слажем се, али понекад је боље да ти не табана странац у кући ако већ и сам можеш да урадиш нешто.

Ми смо увек сами фарбали зидове, збиља није никакав проблем. Највећа мука је паковање ствари и померање намештаја.

Слажем се, али понекад је боље да ти не табана странац у кући ако већ и сам можеш да урадиш нешто.

Ми смо увек сами фарбали зидове, збиља није никакав проблем. Највећа мука је паковање ствари и померање намештаја.

Postoje stvari koje se ne mogu bez majstora. To su uglavnom prčkanja oko struje. Sve ostalo, čovek treba da radi sam, osim ako nije američki debil koji zna samo da ždere picu i gleda kablovsku.

Ja se ne sećam kada smo zvali nekog totalno nepoznatog preko oglasa, uglavnom su to ljudi koje znamo...

Postoje stvari koje se ne mogu bez majstora. To su uglavnom prčkanja oko struje. Sve ostalo, čovek treba da radi sam, osim ako nije američki debil koji zna samo da ždere picu i gleda kablovsku.

Ево, мој муж ти даје репутацију. :ok:

Што се тиче електрике, нормално да немамо појма са оправком бојлера рецимо, али смо сами радили полице.

Ceo dan mi je krenuo naopacke.

Jutros u autobusu neki klipan nije hteo da ustane kaze mi i njega bole noge, zamisli samo, ali sam ga onda dobro izruzio.

A onda sam odlucio da se vratim pesice sa pijace da izbegnem autobus i klipane, prolazim kroz park kad neko kuce mi se zapetlja u noge i umalo da padnem, ja ga od besa mahinalno pljunem kad ide neka baba cije je kuce i kaze sram me bilo i da ce me prijaviti policiji ja njoj kazem da bolje veze to kuce nego da napada narod po parku.

Strasno.... Narod je totalno poludeo.

Poslednja izmena od moderatora:

Back