Sta vas je danas iznerviralo

Bem ti budalu, prošla sam pored n+1 prodavnica od jutros, što većih, što manjih, i 200 metara pred kućom, kada sam ostavila zadnju prodavnicu na 300 m iza ledja - shvatih da nisam kupila krastavčiće i da ću da mrem od želje za njima. :rumenko: A sinoć sam, u pola 12 terala muža da ide dole kod svojih, da vidi da li svekrva ima krastavčiće. Jaaaoooo, moje sreće kada je doneo teglu, sunce ti poljubim, pa htela sam da pevam od sreće. Nije bila puna tegla, ali je u roku od 10 minuta bila prazna! Ni ona vodica, ona kiselina, ni biber onaj mali beli, ma ništa nije ostalo :rumenko::rumenko::rumenko:
I sad, da li da čekam do 4 sata, da mi on u povratku sa posla kupi, ili da izadjem na ovu vrelinu i odem po krastavčiće? :think: Ne ide mi se napolje opet, a kad samo pomislim da za cirka pola sata mogu da uživam u njima, a ovako moram da čekam.... A što više mislim o njima, to mi se više jedu, breee, nisam ovakve krize imala ni kada sam ostavljala duvan :rumenko:
Jeste, Jexy, hoću i ja moje hormone nazaaaaad :(

Комшија Херцеговац, који није чак ни близу мог стана (на спрату испод, па унакрст) иначе гласно пушта музику, али јуче и данас је превазишао сам себе! :confused:
Јуче је једно 20 пута заредом пуштао ''Спрем'те се, спрем'те'', и певао на сав глас уз то...
А данас сам после пола сата врћења исте песме почела да бројим...од почетка бројања 9 пута је заредом пустио исту песму!!!! И то опет нека ''патриотска'' у стилу ''горе наши градови''....''усташки гадови''....:roll:

У чему је поента да неко сат времена слуша само једну исту песму, и то тако да цела зграда одјекује...у сред поподневног одмора, није нека журка у питању.... :dontunderstand:
ми смо пре неко вече, од 9 до поноћи (па и дуже, него ја легла да спавам) имали слично искуство - у згради преко пута неки ликови пуштали неку навијачку песму, ако није 1000 пута није ниједном!!!
разумем те, и ја се питам - како се заштити од такве врсте малтретирања?!

Комшија Херцеговац, који није чак ни близу мог стана (на спрату испод, па унакрст) иначе гласно пушта музику, али јуче и данас је превазишао сам себе! :confused:
Јуче је једно 20 пута заредом пуштао ''Спрем'те се, спрем'те'', и певао на сав глас уз то...
А данас сам после пола сата врћења исте песме почела да бројим...од почетка бројања 9 пута је заредом пустио исту песму!!!! И то опет нека ''патриотска'' у стилу ''горе наши градови''....''усташки гадови''....:roll:

У чему је поента да неко сат времена слуша само једну исту песму, и то тако да цела зграда одјекује...у сред поподневног одмора, није нека журка у питању.... :dontunderstand:

U gadnu babu rastes Hellen!:lol:

Prosle nedelje ti smetala komsinica koja kuva ujutru, sad komsija koji slusa muziku popodne, jos i deca sto se uvece deru ispred zgrade da ti zasmetaju i odma do apoteke po one tablete za menopauzu... :mrgreen:

U gadnu babu rastes Hellen!:lol:

Prosle nedelje ti smetala komsinica koja kuva ujutru, sad komsija koji slusa muziku popodne, jos i deca sto se uvece deru ispred zgrade da ti zasmetaju i odma do apoteke po one tablete za menopauzu... :mrgreen:

Pre nego što kreneš da udaraš niskom udrarcima, Čičak, seti se da je normalno da čovek radi šta god želi, ali pod uslovom da ne maltretira druge.
Teranje drugih da slušaju muzku (ili "muziku") preglasno, kad se njima i ne sluša je čist nasilnički čin.

Nije ništa strašno uvažavati druge time što ih nećemo mučiti preglasnom muzikom, bacati im smeće u dvorište, maltretirati im ukućane..upućivati im niske udarce i nazivati ih babama na forumu...
Ali da bi to shvatio čovek, ne sme da ima nasilnički mentalitet :).

Са'ће модеатор мало да пцује:

БЕМ ТИ УСРАНУ ДРЖАВУ У КОЈОЈ СЕ НА УПРАВЉАЧКИМ МЕСТИМА НАЛАЗЕ САМО НЕСПОСОБЊАКОВИЋИ ЧИЈА ЈЕ ЈЕДИНА КВАЛИФИКАЦИЈА ТО ШТО СУ ПАРТИЈСКИ ПОСЛУШНИЦИ!!!
АААААААА!!!! :besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Са'ће модеатор мало да пцује:

БЕМ ТИ УСРАНУ ДРЖАВУ У КОЈОЈ СЕ НА УПРАВЉАЧКИМ МЕСТИМА НАЛАЗЕ САМО НЕСПОСОБЊАКОВИЋИ ЧИЈА ЈЕ ЈЕДИНА КВАЛИФИКАЦИЈА ТО ШТО СУ ПАРТИЈСКИ ПОСЛУШНИЦИ!!!
АААААААА!!!! :besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
Ja još spavam... Prvo sam pomislio da te je iznervirao neki vozač GSP-a koji se na svom upravljačkom mestu ne snalazi kako treba...Trebalo mi je malko vremena da ukapiram da ne misliš na sedište za volanom već na drugačije upravljačko mesto.

ја саму себе, као и увек!
заборављам да НЕКО има право да се понаша како хоће и да сам сама на то пристала... и да тај НЕКО никада није испоштовао договор... и да је тај НЕКО сам рекао да не воли шаблон и рутину...
и онда ми понашање тог НЕКОГ смета!!!

Taman sam "sredio" izbušene gume (a to me je zadovoljstvo koštalo 11000 dinara) danas na parkingu zateknem polomljen retrovizor. Neko lepo vaspitano komšijsko dete je lepo iščupalo ceo retrovizor i kulturno ga stavilo na haubu. I eto mi nove štete koja će da me košta novih 1500 dinara.

I da je bar odneo retrovizor, pa da kažem trebalo mu je jer kući nema ogledalo....

Back