jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
SVE ME NERVIRA!!!!!!!!!

'ocu nazad moje hormone

'ocu nazad moje hormone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sinoć sam, u pola 12 terala muža da ide dole kod svojih, da vidi da li svekrva ima krastavčiće. Jaaaoooo, moje sreće kada je doneo teglu, sunce ti poljubim, pa htela sam da pevam od sreće. Nije bila puna tegla, ali je u roku od 10 minuta bila prazna! Ni ona vodica, ona kiselina, ni biber onaj mali beli, ma ništa nije ostalo 

Ne ide mi se napolje opet, a kad samo pomislim da za cirka pola sata mogu da uživam u njima, a ovako moram da čekam.... A što više mislim o njima, to mi se više jedu, breee, nisam ovakve krize imala ni kada sam ostavljala duvan 

ми смо пре неко вече, од 9 до поноћи (па и дуже, него ја легла да спавам) имали слично искуство - у згради преко пута неки ликови пуштали неку навијачку песму, ако није 1000 пута није ниједном!!!Комшија Херцеговац, који није чак ни близу мог стана (на спрату испод, па унакрст) иначе гласно пушта музику, али јуче и данас је превазишао сам себе!
Јуче је једно 20 пута заредом пуштао ''Спрем'те се, спрем'те'', и певао на сав глас уз то...
А данас сам после пола сата врћења исте песме почела да бројим...од почетка бројања 9 пута је заредом пустио исту песму!!!! И то опет нека ''патриотска'' у стилу ''горе наши градови''....''усташки гадови''....
У чему је поента да неко сат времена слуша само једну исту песму, и то тако да цела зграда одјекује...у сред поподневног одмора, није нека журка у питању....![]()
SVE ME NERVIRA!!!!!!!!!
'ocu nazad moje hormone

Комшија Херцеговац, који није чак ни близу мог стана (на спрату испод, па унакрст) иначе гласно пушта музику, али јуче и данас је превазишао сам себе!
Јуче је једно 20 пута заредом пуштао ''Спрем'те се, спрем'те'', и певао на сав глас уз то...
А данас сам после пола сата врћења исте песме почела да бројим...од почетка бројања 9 пута је заредом пустио исту песму!!!! И то опет нека ''патриотска'' у стилу ''горе наши градови''....''усташки гадови''....
У чему је поента да неко сат времена слуша само једну исту песму, и то тако да цела зграда одјекује...у сред поподневног одмора, није нека журка у питању....![]()

U gadnu babu rastes Hellen!
Prosle nedelje ti smetala komsinica koja kuva ujutru, sad komsija koji slusa muziku popodne, jos i deca sto se uvece deru ispred zgrade da ti zasmetaju i odma do apoteke po one tablete za menopauzu...![]()
.
.

Ja još spavam... Prvo sam pomislio da te je iznervirao neki vozač GSP-a koji se na svom upravljačkom mestu ne snalazi kako treba...Trebalo mi je malko vremena da ukapiram da ne misliš na sedište za volanom već na drugačije upravljačko mesto.Са'ће модеатор мало да пцује:
БЕМ ТИ УСРАНУ ДРЖАВУ У КОЈОЈ СЕ НА УПРАВЉАЧКИМ МЕСТИМА НАЛАЗЕ САМО НЕСПОСОБЊАКОВИЋИ ЧИЈА ЈЕ ЈЕДИНА КВАЛИФИКАЦИЈА ТО ШТО СУ ПАРТИЈСКИ ПОСЛУШНИЦИ!!!
АААААААА!!!!![]()

Placanje nekih taksi.
A iznos
i onda kazu smiri se.![]()