Sta vas je danas iznerviralo

Pitala sam danas onog što je sebi upisao dvojku, da popravi keca. Ponovo nije ni beknuo. Šta sam mogla, zaključila sam mu jedinicu, a razredni me optuži da je to moja osveta.

Naravoučenije za učenike:
Ako ne možete da regularno zaradite dvojku, dopišite si je. Pa neka se usudi neko da vam se sveti.:evil:

Pitala sam danas onog što je sebi upisao dvojku, da popravi keca. Ponovo nije ni beknuo. Šta sam mogla, zaključila sam mu jedinicu, a razredni me optuži da je to moja osveta.

Naravoučenije za učenike:
Ako ne možete da regularno zaradite dvojku, dopišite si je. Pa neka se usudi neko da vam se sveti.:evil:

Mene interesuje jel taj djak nekako kaznjen? Ukor ili nesto slicno? Ili si samo ti na tapetu?

неке будале у згради преко пута - већ сат времена врте појачану до даске неку навијачку песму... боли мене уво ко је победио, једва дочекам вече да одморим, али поред кретена то је апсолутно немогуће!

То што сам оставила промају у стану, а почео је да дува јак ветар док сам са ћерком била напољу. Наравно, дошло је до хаварије - разбила се тегла у којој је било слатко од шљива и све се разлило по поду. Стакло се улепило у онај сируп, а ја у осмом месецу трудноће, па ни да се сагнем ни да клекнем ( нема где!) ..........ааааааааааааааааааааааа :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Back