gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
opet zemljotres 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opet zemljotres![]()

Pitala sam danas onog što je sebi upisao dvojku, da popravi keca. Ponovo nije ni beknuo. Šta sam mogla, zaključila sam mu jedinicu, a razredni me optuži da je to moja osveta.
Naravoučenije za učenike:
Ako ne možete da regularno zaradite dvojku, dopišite si je. Pa neka se usudi neko da vam se sveti.![]()
Da li ti je neko rekao da kada dobre misli okrenes naopako nemaju smisla?![]()
Jel to vazi i za lose misli?
Mene interesuje jel taj djak nekako kaznjen? Ukor ili nesto slicno? Ili si samo ti na tapetu?
Mene interesuje jel taj djak nekako kaznjen? Ukor ili nesto slicno? Ili si samo ti na tapetu?

Iako sam ti već odgovorila, moram da se dopunim. Kolega razredni ne govori više sa mnom.![]()
naj smajli sto prevrce ocima:Nisam mogao cele noći da zaspim, a onda kada sam konačno zadremao (a verovatno i zahrkao) komšija iznad je postio do daske snimak kreketanja nekog žapca....

Nisam mogao cele noći da zaspim, a onda kada sam konačno zadremao (a verovatno i zahrkao) komšija iznad je postio do daske snimak kreketanja nekog žapca....

Samo se ti smej... Ali za ovo ima da platiš jedno pivo.![]()
![]()
Izvini, znam da nije smešno...al zamišljam, ono gluvo doba noći.. i odjednom KREEEE KREEEE KREEEE!!!!
Eto zašto ne volim život u zgradama.

....8 eura parking od sat vremena........gggrrrrrrrrrrr...............