Sta upisujete???

Ех, па ето, тако ваљда требало... :D
За литературу знам, прибавио сам је и полако спремање, оно давно писах... А посетио сам и форум Филозофског, и у праву си, има корисних стварчица... ;)
Па одлично, надам се да ћемо од следеће године бити колеге! :D Знаш ли ти можда колико је било претходних година људи на пријемном, отприлике?

Dal si mentalan :lol:

Znas li koliko istoricara na birou ima?:think:

Nama pricala profesorka i kaze : ,Samo ako ste ludi upisite istoriju ili Engleski,
Kaze da je zadovoljna svojim poslom ali da kada bi morala opet da bira da bi uzela da uci Starogrcki ili Arapski jezik
Ne znam ja iskreno ne volim istoriju ali brate istorija za studiranje:brus:
Haha,Boze me se sakloni.Studirala bi arapski i starogrcki,a za istoriju i engleski nema posla.Hahaha. z:D z:D z:D

Da, klasicne nauke i arapski su najperspektivnije katedre filozofskog odnosno filoloskog faksa. :D :lol:
Inace, gde moze da se vidi koliko ima nezaposlenih iz neke struke na birou?
Zanim me zbog drugarice koja je buduci filozof (eto jos perspektivnijeg od istorije :lol: )

Poslednja izmena:
cao ljudovi z:poz: srecna nova :zskace:
evo i ja da se prikljucim temi.. ja idem u ekonomsku ali ne znam sta bih upisao..

fax bezbednosti mi je padao na pamet.ali ako nemate vezu ne pomisljajte da radite u supu i policiji. eventualno mozete raditi u firmi gde treba menadzer. to su mi rekli studenti

ja sam hteo fon.ali ako bi bukvalno posle smera menadzment bio menadzer sto da se cimam sa matematikom za prijemni kada mogu lakse da budem menadzer. a da ne pominjem skolarinu

ekonomksi.. ima puno ekonomista..eto to je moja muka z:lol:

cao ljudovi z:poz: srecna nova :zskace:
evo i ja da se prikljucim temi.. ja idem u ekonomsku ali ne znam sta bih upisao..

fax bezbednosti mi je padao na pamet.ali ako nemate vezu ne pomisljajte da radite u supu i policiji. eventualno mozete raditi u firmi gde treba menadzer. to su mi rekli studenti

ja sam hteo fon.ali ako bi bukvalno posle smera menadzment bio menadzer sto da se cimam sa matematikom za prijemni kada mogu lakse da budem menadzer. a da ne pominjem skolarinu

ekonomksi.. ima puno ekonomista..eto to je moja muka z:lol: ,

z:) SRECNA NOVA GODINA I BOZICNI PRAZNICI :snesko3:

ja sam nova, ali me tema interesuje... trebalo je vec da pocnem sa pripremama, ali ne znam ni sta da spremam...
volim hemiju, ali ne znam sta bih mogla da upisem vezano za to...
cula sam da filoloski nije los, ali previse je velika konkurencija za engleski i srpski, a tesko ucim nove jezike... ne znam sta bih sa matematikom i informatikom (a ionako imam samo osnovno znanje iz ovih oblasti), a istoriju i geografiju ne podnosim.... X)))

z:) SRECNA NOVA GODINA I BOZICNI PRAZNICI :snesko3:

ja sam nova, ali me tema interesuje... trebalo je vec da pocnem sa pripremama, ali ne znam ni sta da spremam...
volim hemiju, ali ne znam sta bih mogla da upisem vezano za to...
cula sam da filoloski nije los, ali previse je velika konkurencija za engleski i srpski, a tesko ucim nove jezike... ne znam sta bih sa matematikom i informatikom (a ionako imam samo osnovno znanje iz ovih oblasti), a istoriju i geografiju ne podnosim.... X)))

I ja volim hemiju :whistling:

Pa gle zavisi,

Ako ti idu dobro matematika, hmija i biologija mislim da bi ti najbolje bila farmacija, ali ocekuj konkurenciju do guse tu:eek:

Ne bih savetovao studiranje jezika, posebno ne engleskog i srpskog...

Jedna moja drugarica upisuje biologiju na prirodno matematickom fakultetu... cula sam da tu ima i hemija, ali ne bih samo 1 predmet da studiram... :(
a, biologija mi ne ide bas toliko dobro... :rumenko:
jao, razmisljala sam o farmaciji, ali me konkurencija plasi... :dash:
ne znam... hvala u svakom slucaju... ako nista, onda cu visu tekstilnu... :cool:

Jedna moja drugarica upisuje biologiju na prirodno matematickom fakultetu... cula sam da tu ima i hemija, ali ne bih samo 1 predmet da studiram... :(
a, biologija mi ne ide bas toliko dobro... :rumenko:
jao, razmisljala sam o farmaciji, ali me konkurencija plasi... :dash:
ne znam... hvala u svakom slucaju... ako nista, onda cu visu tekstilnu... :cool:

phenix...moj post je bio upucen stevee-u

Shvatite molim vas da PARE NISU SVE U ZIVOTU.
NEMA TIH PARA KOJE CE TI NADOKNADITI MUKU SA KOJOM SVAKO JUTRO USTAJES I IDES DA RADIS ONO STO NE VOLIS.

Mnogo lakse cete naci posao ako upisete ono sto volite,jer cete imati bolji prosek i vecu motivaciju,nego neki fancy fax sa kojim cete se muciti i razvlaciti!

Da,i istoricari umetnosti i filolozi mogu da nadju lepe i dooobro placene poslove ako su USPESNI i MOTIVISANI.

Ako ste u necemu dobri,jaaaaako dobri,ako volite to,uvek ce biti mesta za vas!Ne treba odustajati od svojih snova!
Nek je to filozofija,lingvistika,sta god!

Ako nema nesto sto vas posebno privlaci,onda je ok upisati ekonomiju ili prava....ali treba doobro razmisliti

Poslednja izmena:
I jos nesto.
ZIVOT NIJE ONO STO SADA SA 18 GODINA MISLITE.
Nemate pojma kuda ce vas odvesti...

Popricajte malo sa ljudima iz svog okruzenja,roditeljima,njihovim prijateljima,zaustavljajte ljude na ulici :) ...

Posao je promenljiva kategorija...

Back