Sta upisujete???

medicinaaaaaaaaa:ok:
I ja mislim da bi trebalo da upisem medicinu i najblizi sam toj odluci,ali kad cujem da si gotovo svaki dan najmanje od osam do cetri na faxu,da nemas gotovo ni malo vremena za privatan zivot,naglo promenim odluku na tehnologiju...A jos kad sam video raspored predavanja i vezbi za ovu godinu.......Uzassss...........Jooojj,sto je odvratno u ovim godinama donositi ovakve odluke...

I ja se dvoumim izmedju toga! :) Samo za filozofiju, ne socio... :)
Sa vishom ces sigurno pre naci posao, nego sa filozofskim.
:)

Jooj,pa gde planirate da se zaposlite posle filozofije ili sociologije??!???!??Slazem se da bi trebalo upisati ono sto volis,ali ipak.......Sa visom medicinskom,posebno sa opstim smerom,moze se naci posao...Ako nista drugo,preko veze sigurno mozes da se zaposlis...A sa zavrsenim filozofskim ti treba ogrooooooomnaaaa veza da bi se ubacio u neku srednju skolu da predajes....

Da, i ja mis;im da su male sanse da se zaposlim sa filozofijom, tako da sam odlucila da cu upisati vishu, zavrshiti, pa raditi i studirati filozofiju. Imacu siguran posao, a ako ga posle budem mogla naci sa filozofijom..odlicno. :)

da li je moguce,da kad se zavrsi visokogradnja,da se upise matematicki fakultet,astronomski smer?jako volim fiziku i matis.sve 4 godine imam matis,3 godine imam(opstu)fiziku(preuzeta sa drustveno-jezickog smera),od 2 do 4 statiku,i u 4 dinamiku?zeleo sam prirodno-matematicki smer,al sta ces.zeznuo sam srpski potpuno.

После много мука, коначна одлука - историја на Филозофском у БГ-у. Е сада питање за све. Из којих се књига спрема за тест из историје и има ли још шта на пријемном осим тог теста? Хвала унапред... ;)

После много мука, коначна одлука - историја на Филозофском у БГ-у. Е сада питање за све. Из којих се књига спрема за тест из историје и има ли још шта на пријемном осим тог теста? Хвала унапред... ;)

Dal si mentalan :lol:

Znas li koliko istoricara na birou ima?:think:

Nama pricala profesorka i kaze : ,Samo ako ste ludi upisite istoriju ili Engleski,
Kaze da je zadovoljna svojim poslom ali da kada bi morala opet da bira da bi uzela da uci Starogrcki ili Arapski jezik
Ne znam ja iskreno ne volim istoriju ali brate istorija za studiranje:brus:

Dal si mentalan :lol:

Znas li koliko istoricara na birou ima?:think:

Nama pricala profesorka i kaze : ,Samo ako ste ludi upisite istoriju ili Engleski,
Kaze da je zadovoljna svojim poslom ali da kada bi morala opet da bira da bi uzela da uci Starogrcki ili Arapski jezik
Ne znam ja iskreno ne volim istoriju ali brate istorija za studiranje:brus:

Ех, да само знаш колико сам пута то чуо, кад некоме кажем да ћу историју... :lol:
Знам ја то и сам, али није ли боље да упишем оно што волим и што ми неће бити рсмо да учим, пре него неки "практичан" факс па да попиздим док га учим... ;)

Ех, да само знаш колико сам пута то чуо, кад некоме кажем да ћу историју... :lol:
Знам ја то и сам, али није ли боље да упишем оно што волим и што ми неће бити рсмо да учим, пре него неки "практичан" факс па да попиздим док га учим... ;)

Пријатељу, видим да делимо неке циљеве. Е, па насумице сам ушао баш у ову од 100 тема и баш овде нађем истомишљеника и то на последњој страни...Срећа је то брате.

Ја исто уписјуем филозофски Бг, смер историја.

Литература за пријемни је историја за гимназију , друштвени смер, све 4 књиге. Иди на сајт филозофског, има доста добрих ствари.

Какве више школе, ало бре, то се не цени на бетону. Битно је да волите оно што учите, а после посао и кеш...z:lol:

Back