Sta upisujete???

Blago vama! Vi svi znate sta cete i kako cete! I mene ceka fax ali nema blage kako cu i na koji cu! Nigde sebe ne vidim, tacnije nista me ne interesuje toliko da sad mogu da kaze upisacu to i to jer cu tu uzivati i jer to voli. Ja sebe jos uvek nisam nigde pronasla?! :neutral: To definitivno nije normalno!? :cry:

Ma za ciscenje ulica ce uvek biti vremena! ;)

Nije tako. Ja znam ljude,tacnije skoro svi koje znam su ucili dve nedelje pred prijemni za fax-i svi su upali na budzet. I ne pricam o onome ' a ja nishta ne radim '' pa udje u prvih deset vec znam pouzdano,da su bash dve nedelje pred prijemni poceli,ukljucujuci i sebe tako da da,-ima se vremena. Jedna moja drugarica je odlucila dve nedelje pred prijemni sta ce da upise i upala i to na budzet...Nemojte se pozurivati i bice sve u redu.

Poslednja izmena:
Blago vama! Vi svi znate sta cete i kako cete! I mene ceka fax ali nema blage kako cu i na koji cu! Nigde sebe ne vidim, tacnije nista me ne interesuje toliko da sad mogu da kaze upisacu to i to jer cu tu uzivati i jer to voli. Ja sebe jos uvek nisam nigde pronasla?! :neutral: To definitivno nije normalno!? :cry:

Gle nije da nije normalno jednostavno nisi imala prilike pre da mislis o tome...
Sedni ssvakog dana sama sa sobom popricaj i vidi sta volis sastavi listu pa onda nadji neku listu zanimanja pa povezuj sta sigurno mozes na osnovu predmeta koje volis, da upises i da budes zadovoljna!
Niko drugi osim psihologa ne moze da ti pomogne tu, ako imas problem sa tim odes kod spihologa i uradis onaj test ;)

Verujem da vise volis francuski:per:

Pa gle meni se jako svidja francuski ali budi realna i kazi sta mozes time, te fakultet takvih jezika tog tipa tu bih isao samo zbog sebe ako ja zelim da znam francuski onako svojski dobro, nije to za posao, jer tu mozes da radis jedino kao neki prevodilac u skoli kao profesor jednostavno ogranciena si, nemas mogucnosti napredovanja i tako to...

Tako da mislim da bi bilo bolje medicinu ali samo ako si spremna da das celu sebe :D

veruj mi da ne znam ni ja više sam, ono kad nekom kažem da cu francuski ono gledaju me popreko, i klasicni komentar ti si vukovac, možeš puno bolje, medicina mi je skroz ok ali..................jezici su on što najviše volim i cime se želim baviti

E, ja bih samo da vam savetujem, posto vidim da je neko gore rekao kako mu govore da je vukovac i da ne treba da upise jezik vec nesto drugo.
Toplo vam savetujem, i unapred se izvinjavam na izrazu, da takvima kazete da se nose u tri lepe. Takvi znaju samo da seru. Opet se izvinjavam. I meni sa svih strana pljushti "nemoj da upishesh vishu medicinsku, nisi zato isla u gimnaziju". Zato, hocu svima koji blate moje a i tudje snove, koji govore da zbog toga sto idemo u gimnaziju lil zbog toga sto smo vukovci ne trebamo upisati ono sto zelimo, da porucim "ZACEPITE!".
:zper:

E, ja bih samo da vam savetujem, posto vidim da je neko gore rekao kako mu govore da je vukovac i da ne treba da upise jezik vec nesto drugo.
Toplo vam savetujem, i unapred se izvinjavam na izrazu, da takvima kazete da se nose u tri lepe. Takvi znaju samo da seru. Opet se izvinjavam. I meni sa svih strana pljushti "nemoj da upishesh vishu medicinsku, nisi zato isla u gimnaziju". Zato, hocu svima koji blate moje a i tudje snove, koji govore da zbog toga sto idemo u gimnaziju lil zbog toga sto smo vukovci ne trebamo upisati ono sto zelimo, da porucim "ZACEPITE!".
:zper:

Uvek ce biti onih koji ce misliti da znaju sta je najbolje za tebe, "ti moras ovo", "pa od tebe se ocekuje da uradis to", bla bla bla!
Sami odlucite sta zelite i drzite se toga! Ja sam diplomirala pre neki dan i svi se cudom cude sto necu da nastavim da se skolujem. E pa necu!

Ili ekonomiju ili FON... Ima jos vremena za razmisljanje...
Nego, ako se odlucim za FON, sta mislite, da li moram uskoro da pocnem da spremam matematiku, posto sam drustveni smer, a cuo sam da je prijemni prilicno tezak?

Ucenik sam 4. razreda gimnazije i planiram da upisem arihektonski fakultet u Beogradu. Posto je konkurencija prilicna, a ni moj uspeh iz skole nije sjajan, moracu da odradim prijemni veoma dobro. Stoga sam zakljucio da mi pored samostalnih priprema treba i pomoc profesora koji je bolje upucen u to. Da li mi neko moze pomoci i uputiti me na nekog profesora iz beograda koji radi pripreme djaka za arhitektonski fakultet? Hvala unapred.....

Back