gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago vama! Vi svi znate sta cete i kako cete! I mene ceka fax ali nema blage kako cu i na koji cu! Nigde sebe ne vidim, tacnije nista me ne interesuje toliko da sad mogu da kaze upisacu to i to jer cu tu uzivati i jer to voli. Ja sebe jos uvek nisam nigde pronasla?!To definitivno nije normalno!?
![]()
Ma za ciscenje ulica ce uvek biti vremena!![]()
Blago vama! Vi svi znate sta cete i kako cete! I mene ceka fax ali nema blage kako cu i na koji cu! Nigde sebe ne vidim, tacnije nista me ne interesuje toliko da sad mogu da kaze upisacu to i to jer cu tu uzivati i jer to voli. Ja sebe jos uvek nisam nigde pronasla?!To definitivno nije normalno!?
![]()
Verujem da vise volis francuski
Pa gle meni se jako svidja francuski ali budi realna i kazi sta mozes time, te fakultet takvih jezika tog tipa tu bih isao samo zbog sebe ako ja zelim da znam francuski onako svojski dobro, nije to za posao, jer tu mozes da radis jedino kao neki prevodilac u skoli kao profesor jednostavno ogranciena si, nemas mogucnosti napredovanja i tako to...
Tako da mislim da bi bilo bolje medicinu ali samo ako si spremna da das celu sebe![]()
Jel upisuje neko ekonomiju u bg-u ove god?? Sta mislite o ovom faxu??![]()
Polako ima vremena![]()
Nema vremena, nemaaaa...ni ja ne znam sta cu, aaaaaa...kako je lepo kad imas cilj...
E, ja bih samo da vam savetujem, posto vidim da je neko gore rekao kako mu govore da je vukovac i da ne treba da upise jezik vec nesto drugo.
Toplo vam savetujem, i unapred se izvinjavam na izrazu, da takvima kazete da se nose u tri lepe. Takvi znaju samo da seru. Opet se izvinjavam. I meni sa svih strana pljushti "nemoj da upishesh vishu medicinsku, nisi zato isla u gimnaziju". Zato, hocu svima koji blate moje a i tudje snove, koji govore da zbog toga sto idemo u gimnaziju lil zbog toga sto smo vukovci ne trebamo upisati ono sto zelimo, da porucim "ZACEPITE!".
![]()