Фјодор
Iskusan
- Poruka
- 5.058
Da li je moguce konkurisati na dva (ili vise) fakulteta istovremeno, tj. u prvom upisnom roku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je moguce konkurisati na dva (ili vise) fakulteta istovremeno, tj. u prvom upisnom roku?
Ipak upisujem biologiju![]()
Cujem, sutra cete vi Novosadjani doci kod nas da predstavite departman za bios![]()
A nadao sam se da ces ti doci![]()
Dobro, verujem da cu se na fakultetu osecati kao u akvarijumu![]()
Cujem, sutra cete vi Novosadjani doci kod nas da predstavite departman za bios![]()
Vlado, otkud ti to da se ne može studirati na dva fakulteta?
Poznajem masu ljudi koji su završili/završavaju dva fakulteta odjednom.
Samo što ne možeš biti na budžetu na oba prve godine, a kasnije i to možeš koliko mi se čini.
...samo,gde god da sam gledao upisni rokovi pocinju tek u junu!...
...ako neko zna neki faks koji se moze upisati do aprila,molim neka navede!...
Jel to izlazi za svaki fakultet posebno ili ima neki zajednički za sve fakultete sa informacijama o svim slobodnim mestima, uslovima upisa... ?Izasao. Na fakultetu u skriptarnici.![]()
Jel to izlazi za svaki fakultet posebno ili ima neki zajednički za sve fakultete sa informacijama o svim slobodnim mestima, uslovima upisa... ?
Posebno za svaki, naravno. Kao što je neko gore napisao, može se kupiti na skriptarnici fakulteta, mada verujem da se i sada već može naručiti preko interneta.
Hvala, znači nigde nema informacija kojih sve smerova ima na kojim fakultetima, mora se jedan po jedan bistriti ?