Sta upisujete???

E bedak... razmisli jos jednom...ali i ja sam uzela biologiju u razmatranje,od prosle godine jos...perspektivna je za inostranstvo (priznata diploma u EU) ,ali kod nas nikako :think: jedino da se selim u neku normalnu zemlju :lol: (sto i nije losa ideja) + traje krace od medicine (5 godina) ...ali je minus sto ne volim podjednako sve oblasti biologije,a usmerenja su nakon 4. godine ako ne gresim...tipa antroplogiju,botaniku,ekologiju,molekularnu volim,ali recimo zoologiju ne bas...bas me briga kakav je digestivni trakt stonoge i tako neke gluposti :lol:

Dakle,koga ima od buducih medicinara '94? :think: za sada:
Doktorka'94
doc.smash (mozda se predomisli :mrgreen: )

E bedak... razmisli jos jednom...ali i ja sam uzela biologiju u razmatranje,od prosle godine jos...perspektivna je za inostranstvo (priznata diploma u EU) ,ali kod nas nikako :think: jedino da se selim u neku normalnu zemlju :lol: (sto i nije losa ideja) + traje krace od medicine (5 godina) ...ali je minus sto ne volim podjednako sve oblasti biologije,a usmerenja su nakon 4. godine ako ne gresim...tipa antroplogiju,botaniku,ekologiju,molekularnu volim,ali recimo zoologiju ne bas...bas me briga kakav je digestivni trakt stonoge i tako neke gluposti :lol:

Dakle,koga ima od buducih medicinara '94? :think: za sada:
Doktorka'94
doc.smash (mozda se predomisli :mrgreen: )

Upoznao sam neke zanimljive buduce koleginice na faksu :rumenko: :per: :per:
I sama pojava zivota je vise nego siroko i zanimljivo polje za izucavanje, naravno :D .Sad ni mene ne privlaci narocito botanika ili digestivni trak pauka, ali ima vise oblasti, svako se nadje u necemu.I nemam kilometarsko gradivo iz anatomije za ucenje :amin:
Ja ne mogu da podnesem izgled kolostome( i miris), to me odbija od medicine :lol:

Poslednja izmena:
I sama pojava zivota je vise nego siroko i zanimljivo polje za izucavanje, naravno :D .Sad ni mene ne privlaci narocito botanika ili digestivni trak pauka, ali ima vise oblasti, svako se nadje u necemu.

E pa sad ću da te razočaram - nećete se puno baviti poreklom života (obrađivačete ga tek u trećoj godini, na evoluciji i to u okviru samo jednog ispitnog pitanja), ali ćete zato biti do guše u biljkama i organskim sistemima svih živuljki. :mrgreen:

E pa sad ću da te razočaram - nećete se puno baviti poreklom života (obrađivačete ga tek u trećoj godini, na evoluciji i to u okviru samo jednog ispitnog pitanja), ali ćete zato biti do guše u biljkama i organskim sistemima svih živuljki. :mrgreen:

Zivotinje mi nisu problem :lol:
Siguran sam da nece bas toliko biti biljka- valjda ce biti i gljiva,protista,bakterija,virusa? :think:
Ostaju i koleginice :per: :rumenko:

Siguran sam da nece bas toliko biti biljka- valjda ce biti i gljiva,protista,bakterija,virusa? :think:

Imaćeš 3 džinovska biljna predmeta - morfologiu i anatomiju, sistematiku i filogeniju i fiziologiju. Sistematika i filogenija viših biljaka hebe u pojam - mnoge moje kolege je još nisu dale zato što ubija u pojam od sistematike i silnih brojeva latica i prašnika i ima nekih 500 strana štampanih na pisaćoj mašini, onako siiiiiiiiiiiiiiiiiitno da oćoraviš i užaaaasno smara. :mrgreen:

Back