Šta u stvari koči Srbiju...

да сам написао да се радујем што ће жути терорисати овај народ још 4 године и да ми је драго због тога,онда би Дикенс био најбољи Енглески писац за тебе...
Dikens NI U KOM SLUČAJU neće biti najbolji pisac za mene, jer je, najjednostavnije rečeno - loš, prevaziđen pisac. A to što ti ne znaš gomilu drugih stvarno je samo tvoj problem. :mrgreen:

у том Оливеру Твисту лежи сва суштина енглеског друштва какво је оно и на шта личи.
Tebi, možda, pošto je očigledno da si jedino za njega i čuo. :rolleyes: Da, baš kao pravi - komunac. :rolleyes:

не верујем да нема,али пусти више причу о радикалима,стварно је тешка смарачина.
ови су на власти а на бензинској пумпи је њихов резултат,као и у супермаркетима и остало,пријаве за испит,цена школарине,регистрација возила,интернет и др.

ДС и Г- 17 су за СВЕ КРИВИ............ТАЧКА

NA PLJACKA:mrgreen:

Dikens NI U KOM SLUČAJU neće biti najbolji pisac za mene, jer je, najjednostavnije rečeno - loš, prevaziđen pisac. A to što ti ne znaš gomilu drugih stvarno je samo tvoj problem. :mrgreen:

Tebi, možda, pošto je očigledno da si jedino za njega i čuo. :rolleyes: Da, baš kao pravi - komunac. :rolleyes:

ти си вероватно "станарка напуштеног замка" или се зовеш "Џејн Ејр Шерли",па мало летиш по "орканским висовима".;)

не бих да се смарамо око енглеских писаца,али видим да то стално понављаш,ја оно што сам написао о Енглезима мислим и даље,једна препотентно-уображена нација.:ok: 8)

Back