Hahahahahahahahaaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli scenu kep, Greta i Aida. Ćista perverzija.Ne pada sneg da pokrije breg…
primitivizam je sto vama svako gomno sa zapada mirise a sve izvorno srpsko vam se gadi
639 put, do danas!gotovo je za blockaders
zato jer zapad podrzava rezim u srbijiNema veze, prati je kamera ipak. Trenutno 99% zapadne javnosti pojma nema da se uopšte kod nas nešto dešava.
rugas se ovom femkastom ?Ima i domaćih kadrova…
rezim je i doveoSto je #Zvaloje ne uhapsi ? Prcc ne sme![]()
A da li je za litijum u sklopu podrske zelenoj agendi?Sad vidim i na njenom IG akauntu da je protiv Izraela. Svaka čast, ima moje simpatije.
Pa to je glavni vid skičanja sad kad nikog nije briga za globalno zagrijavanje. Čitav vouk lobi podržava Palestinu, a od septembra će i Francuska, a možda i UK priznati PalestinuSad vidim i na njenom IG akauntu da je protiv Izraela. Svaka čast, ima moje simpatije.
Odlična vest. Podrška Britaniji i Francuskoj.Pa to je glavni vid skičanja sad kad nikog nije briga za globalno zagrijavanje. Čitav vouk lobi podržava Palestinu, a od septembra će i Francuska, a možda i UK priznati Palestinu
My name is Bond...James Bond.Evo je, ipak je ona patentirala blokaderstvo još dok je u školu išla.
Ovo su neki noviteti, nisam ocekivao da je protiv.Sad vidim i na njenom IG akauntu da je protiv Izraela. Svaka čast, ima moje simpatije.
ja sam čuo da si je ti primila na gajbu...Greta Thunberg poziva na rušenje kapitalizma zbog “klimatskih promjena”
https://anarhizam.info/izdanja/grad-postkapitalizma/
Ovo je crnogorski san:
На жалост, свашта. Она је особа са посебним потребама и веома ружно је што је злоупотребљавају у политичке сврхе где год мисле да треба.A šta to njoj fali?
Naravno. Zato bogatasi kupuju kuce na obalama mora i okeana , jer se zbog topljenja leda nivo mora podigao 20 metara......Greta Thunberg poziva na rušenje kapitalizma zbog “klimatskih promjena”
https://anarhizam.info/izdanja/grad-postkapitalizma/