Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Da rezervise Greti hotel?zbog čega tramp džunior dolazio ?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da rezervise Greti hotel?zbog čega tramp džunior dolazio ?
![]()
I posle neko kaže samo u Srbiji škola se bavi politikom. Kad je to još mala Greta radila.
Pogledajte prilog 1764153
Sto bi je hapsio kad mu legla ko kec na desetSto je #Zvaloje ne uhapsi ? Prcc ne sme![]()
Ako je osoba sa posebnim potrebama, ne znaci da ne moze i ne treba da bude politicki aktivna.На жалост, свашта. Она је особа са посебним потребама и веома ружно је што је злоупотребљавају у политичке сврхе где год мисле да треба.
Vazno da ti valjas. Gledaj svoja posla.Ova nevalja ni za onu stvar.
to bese ona svedjanka.....? a Svedska je u NATO...............jel treba jos neko objasnjenje da daam ?Evo je, ipak je ona patentirala blokaderstvo još dok je u školu išla.
Rotschildov projekat "Greta" je deo programa kanalisanje svetske privrede na energiju koju Rusija ne izvozi.I posle neko kaže samo u Srbiji škola se bavi politikom. Kad je to još mala Greta radila.
Pogledajte prilog 1764153
Климатске промене су наша развојна шанса.Kad dodje talas klimatske promene setiće se svi Grete.
ako je "greta" neciji projekat, onda moze da bude samo Putinov!Rotschildov projekat "Greta" je deo programa kanalisanje svetske privrede na energiju koju Rusija ne izvozi.
Al da mi je neko prico da u Rotschildovom timu nema ljudi ciji je IQ barem prosecan, ne bi mu verovo.
Pradedovi Rotschildovih su vekovima gradili svoju hegemoniju nad covecanstvom a ova zadnja generacija Rotschilda sve srusi ko kulu od karata.
Da se Majer Amsels prevrce u grobu.
Oko mene se otimaju devojke, otimaj se i ti.Vazno da ti valjas. Gledaj svoja posla.
ima nas i imunih na uticaj Ro-medija.ako je "greta" neciji projekat, onda moze da bude samo Putinov!
pogledaj moj prethodni post.
ko je lud ne budi mu drug
Pa sto botujes za izdajnika Vucica po ceo dan ovde, LOL![]()
kakav bre uticaj medija?! reci sta nije tacno vezano za Gretu sto sam napisao gore!ima nas i imunih na uticaj Ro-medija.
Ako je osoba sa posebnim potrebama, ne znaci da ne moze i ne treba da bude politicki aktivna.
Ja radim isključivo za sebei jedni i druge ste sluge zapada i izdajice
tebe npr placa vekovni srpski neprijatelj Nemacka