Šta u stvari koči Srbiju...

a ciji je bio ministar batic?
DHSS-ov uostalom nemoj da se pravis lud kad i sam znas ,inace iako se i njemu moze svasta zameriti on je najvise i uradio za ovih 20 godina ubedljivo , podigao je prvi sudijama plate na 1000 maraka sto su tada svi pljuvali kao rasipanje , osnovao je Specijalno tuzilastvo za organizovani kriminal ,uspostavio je saradnju i doveo strucnjake iz Italije za borbu protiv organizovanog kriminala,uveo je prvi put istitut svedoka-saradnika i zasticenog svedoka u nas pravni sistem i pomerio je neke stvari posle dugo vremena ,a ovo pre i posle njega tuga:neutral:

Šta mislite da li će ova "umetnica" i "ponos i dika Srbije" u zatvor???

i.

Ja mislim da je pravi patriota, i mnogo puta je to svojim izjavama dokazala....

1992vremececajugoslovengg1.jpg

Ja ne znam kako takvu pravu Jugoslovenku ne možeš da voliš, kad deli ponos prema istoj zemlji kao i ti:rotf:

Slažem se........Različita muzika, različite ljude.....

I oni, koji se ponašaju, kao da im je u glavi izvršena lobotomija, moraju nešto da slušaju zar ne?

absolutno,zamisli da smo svi rodjeni sa takvim sofisticiranim muzickim ukusom??

kome bi se ti i takvi onda sprdali???
di bi vi onda crpili svoju posebnost i elitnost..

ili da smo svi diplomirani inzinjeri i advokati??

tko bi ti ljepio plocice po kupatilu,ili tko bi pravio lebac i prodavao cevape???

vidis,nevalja ti filozofija..

Srbiju je kocio komunizam, kao i ostale bivse nam republike. Srbiju je konacno zakocio nacionalizam. Djindjic je pokrenuo velikim ubrzanjem, ali je opet nacionalizam koci. Nadam se da nas ovoga puta nece zaustaviti

Hm, uglavnom se slazhem sa tobom... ali ovaj put greshish... Nacionalizam nije kocnica, zdrav nacionalizam... Japan, Nemacka, Ameri... sve go nacionalista... ali ih to uopshte ne kochi, naprotiv... nacionalizam, zdrav nacionalizam treba da nam bude pogonski motor... Problem je... nash nacionalizam je totalno izvitoperen... :lol:

Hm, uglavnom se slazhem sa tobom... ali ovaj put greshish... Nacionalizam nije kocnica, zdrav nacionalizam... Japan, Nemacka, Ameri... sve go nacionalista... ali ih to uopshte ne kochi, naprotiv... nacionalizam, zdrav nacionalizam treba da nam bude pogonski motor... Problem je... nash nacionalizam je totalno izvitoperen... :lol:

Znam. Nacionalizam ovde nije nacionalizam, vec nesto jako gadno. Ne zelim da ga nazovem pravim imenom jer mnogima smeta. Uglavnom, slazemo se.

a ciji bese mali onaj sapcanin petrovic sto je ministar pravosudja?

Dušan Petrović pokrenuo je postupak za razrešenje trojice sudija Vrhovnog suda Srbije - Dragomira Milojevića, Predraga Gligorijevića i Miroslava Cvetkovića, ali je Veliko personalno veće odbilo sve predloge za razrešenje i samo je izreklo opomenu sudiji Cvetkoviću. Međutim, na opštoj sednici Vrhovnog suda većinom glasova je doneta odluka da se ukine opomena tom sudiji, tako da je neažurnost suda u slučaju Ilarion prošla bez bilo kakve sankcije.

Ministar Petrović je i u ovom slučaju podneo zahtev za razrešenje sudije Ranđelović, ali je njegov zahtev i ovaj put odbijen....

Ponekad valja pročitati čitav tekst, pa tek onda lupetati... :)

Back