vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.870
...Srbi.
O da.... Nesloga, kao najveci srpski neprijatelj, odmah posle promaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Srbi.
pa gde si ujo jeba li te caca ,znao sam da ces ti nesto konstruktvno napisati ,mi se vec zabrinuli da si overio na Tupsonovom koncertu![]()
nisam mislila na neslogu.O da.... Nesloga, kao najveci srpski neprijatelj, odmah posle promaje.
DHSS-ov uostalom nemoj da se pravis lud kad i sam znas ,inace iako se i njemu moze svasta zameriti on je najvise i uradio za ovih 20 godina ubedljivo , podigao je prvi sudijama plate na 1000 maraka sto su tada svi pljuvali kao rasipanje , osnovao je Specijalno tuzilastvo za organizovani kriminal ,uspostavio je saradnju i doveo strucnjake iz Italije za borbu protiv organizovanog kriminala,uveo je prvi put istitut svedoka-saradnika i zasticenog svedoka u nas pravni sistem i pomerio je neke stvari posle dugo vremena ,a ovo pre i posle njega tugaa ciji je bio ministar batic?

i,jesam li pogodia u sridu?
ako nista, bia sam blizu.
koja ti se od thomsona
najvishe svidja?8)

jao tesko se odlucitii,jesam li pogodia u sridu?
ako nista, bia sam blizu.
koja ti se od thomsona
najvishe svidja?8)

Šta mislite da li će ova "umetnica" i "ponos i dika Srbije" u zatvor???
i.

...Kad sam bio mali
Bio zhiva vatra
Psovali su meni popa
A ja njima fratra....
![]()
jao tesko se odluciti![]()
Stvarno me ne čudi da pored Tompsona slušaš i tu budaletinu, koja osim što se valja pijana ispod stolova, istrtlja tako par sklepanih stihova, na drke-drke melodiju.....

uostalom,muzika spaja ljude.![]()
Slažem se........Različita muzika, različite ljude.....
I oni, koji se ponašaju, kao da im je u glavi izvršena lobotomija, moraju nešto da slušaju zar ne?
absolutno,zamisli da smo svi rodjeni sa takvim sofisticiranim muzickim ukusom??
..
Srbiju je kocio komunizam, kao i ostale bivse nam republike. Srbiju je konacno zakocio nacionalizam. Djindjic je pokrenuo velikim ubrzanjem, ali je opet nacionalizam koci. Nadam se da nas ovoga puta nece zaustaviti

Hm, uglavnom se slazhem sa tobom... ali ovaj put greshish... Nacionalizam nije kocnica, zdrav nacionalizam... Japan, Nemacka, Ameri... sve go nacionalista... ali ih to uopshte ne kochi, naprotiv... nacionalizam, zdrav nacionalizam treba da nam bude pogonski motor... Problem je... nash nacionalizam je totalno izvitoperen...![]()
Nema to veze sa muzičkim ukusom i obrazovanjem.....
Nije tebi jasno.......
Ja mislim da je pravi patriota, i mnogo puta je to svojim izjavama dokazala....
![]()
Ja ne znam kako takvu pravu Jugoslovenku ne možeš da voliš, kad deli ponos prema istoj zemlji kao i ti![]()
Šta u stvari koči Srbiju...
a ciji bese mali onaj sapcanin petrovic sto je ministar pravosudja?