Smesa između ušijuA šta to njoj fali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smesa između ušijuA šta to njoj fali?
639a šetnja639 put, do danas!![]()
au pikac brate, nije tebi lako!hibridni rat ne bio bio hibridni ako bi ga ti i ja razumeli.
Ali fakat je da je Svedska odavno "obradjena" od MI6 i CIA i da "brendovi" koji dolaze iz Svedske ne dolaze vise iz jedne veoma napredne i tehnoloski razvijene najbolje demokratije na svetu, vec danas ti "brendovi" dolaze iz NATO-Svedske, sto znaci da su filtrirani, pripremljeni i pusteni "u promet" , za interese NATO-a , odnosno za interese vlasnika NATO-a Rotschilda.
Naravno, sa ciljem manipulacije nad onima sa kriticno niskim IQ.
Zar ne vidis da se svo vreme nudim zapadnim obavestajnim sluzbama da mi predloze saradnju, ko sto su u tome uspeli neki od ovih forumasa, al izgleda da sam jos na testiranju.au pikac brate, nije tebi lako!
jel znas sta je u ovoj celoj prici hibridno? tvoj pogled na svet... pola stvarnost, pola SF trilogija i sve se vrti oko istih likova: MI6, CIA, NATO, Rotschild, pa sve u krug. ako je za tebe svaki drustveni fenomen automatski "projekt" neke tajne sile, pa kako uopste vodis obican zivot? ne mislis da kad jedes paradajz da su ga prskali hemikalijama koje ti menjaju DNK? a u banane ubacili cipove koji ti preko 5G mreze salju signale direktno u mozak da kupujes vise iz Lidla? ili da se preko cipova iz vakcije prenosi lokacija direktno u centralu Bilderberga, gde Bill Gates sedi i prati uzivo na Google Maps gde se kreces....
problem sa tobom (i tebi slicnima) je sto vise ne razlikujes realnost od fantazija. ne mozes da budes ozbiljan sagovornik kad ti je svaka druga recenica teorija zavere, mozak ti je ispran time!
malo iskuliraj.... je ne pomislis da stvari mogu da budu nekad bas onako kako izgledaju? jedna devojcica koja ide unaukoli i prica o klimi. Zamisli to!
Dolazi u Zagreb da priča sa Možemo, Zelenima i ostalim kukuriku.Nego, vidim da najavljuje dolazak u RH.
Hvala Greta, ali bolje nemoj, -U-staše piruju već mjesec dana, a ne želim da te pogodi zalutali metak nekog pijanog, razularenog Zenge, nego ti lijepo zaobiđi Hrvatsku i odi direktno u Sarajevo.
Nadam se da se Kekinica neće odazvati, prema njoj i Kati Šmajser gajim simpatije.Dolazi u Zagreb da priča sa Možemo, Zelenima i ostalim kukuriku.![]()
Kakav gospodin.