Šta u stvari koči Srbiju...

:klap::klap::klap::klap::klap:

Zdravstvo, skolstvo.........

систем је проблем а не здравство ,школство,судије ..као и свест код људи.када се то промени промениће се и остало. Гласач изађе и гласа мислећи да тако утиче на побољшање свог живота.И после неких одлука својих политичких пулена он и даље слепо верује.Политичари се дижу у небеса.Ми смо једна ретка земља где су политичари раме уз раме са осталим медијским звездама из домена филма,музике....

комунизам је уназадио српско биће много више него турско ропство..погрешне методе,погрешни начини размишљања,вредновања,квалитета.....све стране службе се баве страним елементима --једино наша још увек служи за мониторинг грађана...једино у Србији могу да постоје НВО и ЛДП који отворено раде против земље..не постоји одговорност лична него још увек та колективна.......лаж замењује истину............како демократе и они који гласају верују својим када Тадић урла о 93 и инфлацији а у тој влади био Ђики ДС и Вук СПо. а пре неки дан изјавио да је 93ће коалиција СПС и ДС била добра.........где је ту морал.......

ми смо ретка земља која има ПЕРФЕКТНО здравство,школство,судство,полицију
за мојих двадесет и нешто година не сећам се случаја да је неко од ових горе споменутих отишао на робију од 10+ година,а у једној Немачкој,Францускоји,Италији и још другим земљама је то нормална ствар.Пре пар месеци је у Италији 6 лекара осуђено на по 8 и 11 година и заувек изгубили лиценцу за рад.То је овде немогуће...
има још много али ово је у краћим цртама.

систем је проблем а не здравство ,школство,судије ..као и свест код људи.када се то промени промениће се и остало. Гласач изађе и гласа мислећи да тако утиче на побољшање свог живота.И после неких одлука својих политичких пулена он и даље слепо верује.Политичари се дижу у небеса.Ми смо једна ретка земља где су политичари раме уз раме са осталим медијским звездама из домена филма,музике....

комунизам је уназадио српско биће много више него турско ропство..погрешне методе,погрешни начини размишљања,вредновања,квалитета.....све стране службе се баве страним елементима --једино наша још увек служи за мониторинг грађана...једино у Србији могу да постоје НВО и ЛДП који отворено раде против земље..не постоји одговорност лична него још увек та колективна.......лаж замењује истину............како демократе и они који гласају верују својим када Тадић урла о 93 и инфлацији а у тој влади био Ђики ДС и Вук СПо. а пре неки дан изјавио да је 93ће коалиција СПС и ДС била добра.........где је ту морал.......

ми смо ретка земља која има ПЕРФЕКТНО здравство,школство,судство,полицију
за мојих двадесет и нешто година не сећам се случаја да је неко од ових горе споменутих отишао на робију од 10+ година,а у једној Немачкој,Францускоји,Италији и још другим земљама је то нормална ствар.Пре пар месеци је у Италији 6 лекара осуђено на по 8 и 11 година и заувек изгубили лиценцу за рад.То је овде немогуће...
има још много али ово је у краћим цртама.

Problem su ljudi i korupcija , da odes kod lekara i ne daj boze da se operises trebaju ti pare.Onda svi ocekuju nesto da im das!
Njegova je duznost da savesno i odgovorno radi !
Tako je u celom drustvu!
Mislim da je nase drustvo dotaklo dno dna!

Šta mislite da li će ova "umetnica" i "ponos i dika Srbije" u zatvor???

Završena istraga protiv Svetlane Ražnatović
Autor: Tanjug | 04.06.2008 - 17:35

Istraga protiv folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović je završena i predmet je danas upućen u tužilaštvo na dalje postupanje, izjavila je Tanjugu portparol Okružnog suda Ivana Ramić.

Okružni sud u Beogradu sproveo je istragu protiv Ražnatovićeve zbog sumnje da je, kao nekadašnja predsednica Fudbalskog kluba Obilić protivpravno prisvojila novac od transfera 15 fudbalera tog kluba u strane klubove.
Istragom je bila obuhvaćena i njena sestra Lidija Veličković, zbog sumnje da joj je u tome pomagala. Tužilaštvo bi trebalo da odluči da li će podići optužnicu, zatražiti dopunu istrage ili eventualno odustati od krivičnog gonjenja.

Bankarska dokumentacija iz Rusije, koja se čekala da stigne u Okružni sud od septebmra prošle godine do kraja maja, i kočila kraj istrage protiv Ražnatovićeve, prevedena je na srpski i pripojena predmetu. Dokumentacija iz Moskve tiče se transfera fudbalera Obilića Milana Obradovića u moskovsku Lokomotivu. Okružno tužilaštvo tereti Ražnatovićevu da je zloupotrebila službeni položaj i prekoračila ovlašćenja tako što je od 1998. do 2003. godine prodavala igrače stranim klubovima, a u poslovnim knjigama prikazivala da su fudbaleri prodavani bez obeštećenja.
Udovica Željka Ražnatovića Arkana tereti se da je na taj način protivpravno pribavila 22.529.000 maraka i 480.000 američkih dolara, za koliko je i oštetila klub sa Vračara. Ona je uhapšena u toku akcije "Sablja" i preko dva meseca je provela u pritovru
Lidija Veličković je osumnjičena da je, u nameri da pomogne svojoj sestri, otvorila devizne račune u kiparskoj "Popular banci" i "Rajfajzen banci" u Segedinu.

Na ove račune "slivao se" novac od prodaje igrača, a Veličkovićeva ga je podizala i odnosila ga sestri. Po nalogu Ražnatovićeve, Veličkovićeva je novac prebacivala i na druge račune. Ražnatovićeva se sumnjiči da je zloupotrebila službeni položaj u slučaju prodaje 15 fudbalera, među kojima su pored Milana Obradovića, Dragan Šarac, Vladica Đurović, Zoran Ranković, Milorad Korać, Nikola Lazetić i drugi.

ZA NJU JE I PAKAO MALO......PO ZASLUZI

с....како демократе и они који гласају верују својим када Тадић урла о 93 и инфлацији а у тој влади био Ђики ДС и Вук СПо. а пре неки дан изјавио да је 93ће коалиција СПС и ДС била добра.........где је ту морал.......

Nije valjda da ti stvarno veruješ da u drugim političkim partijama nema mita i korupcije, da su tamo svi pošteni i da bi dolaskom na vlast npr. radikala i DSS-a - korupcija i mito - nestali... :roll:

Problem su ljudi i korupcija , da odes kod lekara i ne daj boze da se operises trebaju ti pare.Onda svi ocekuju nesto da im das!
Njegova je duznost da savesno i odgovorno radi !
Tako je u celom drustvu!
Mislim da je nase drustvo dotaklo dno dna!

ми смо дотакли дно одавно само сада гребемо по дну,а здравство је најмањи проблем има ту много већих "коски", државни апарат па онда све остало.

Nije valjda da ti stvarno veruješ da u drugim političkim partijama nema mita i korupcije, da su tamo svi pošteni i da bi dolaskom na vlast npr. radikala i DSS-a - korupcija i mito - nestali... :roll:
не верујем да нема,али пусти више причу о радикалима,стварно је тешка смарачина.
ови су на власти а на бензинској пумпи је њихов резултат,као и у супермаркетима и остало,пријаве за испит,цена школарине,регистрација возила,интернет и др.

ДС и Г- 17 су за СВЕ КРИВИ............ТАЧКА

E još kada bi nam (onako argumentovano) rekao koja je alternativa... :) ;)
ако не иде са ДС и Г -17 ајде да видимо друге,нису ови закамењени и у библији записани да морају да буду на власти до краја света........Драгиша више сам очекивао од тебе

ако не иде са ДС и Г -17 ајде да видимо друге,нису ови закамењени и у библији записани да морају да буду на власти до краја света........Драгиша више сам очекивао од тебе

Meni je dosta eksperimentisanja i čekanja da se svi nakradu, pa da onda "kao ljudi" krenemo kako treba...
A ti kreni da obilaziš grad, pogledaj ulice, pogledaj kranove, pogledaj adu, rekonstruisane mostove, poslovne zgrade u Novom Beogradu, pa mi reci za vreme čije vlasti je to napravljeno...

A onda se seti devedesetih...

I šta ćemo ako FIAT odustane od dogovora sa Zatavom Kragujevac ukoliko se ne ratifikuje SSP???

Pusti mi tu retoriku - hajde sada da vidimo kako će to da bude sa radikalima ili nekim trećim...
Šta će oni to da urade, sa kojim kadrovima???

I ja sam očekivao više od tebe, malo argumenata, a ne stranačko navijanje...

Ja mislim da je pravi patriota, i mnogo puta je to svojim izjavama dokazala....

1992vremececajugoslovengg1.jpg

Ja ne znam kako takvu pravu Jugoslovenku ne možeš da voliš, kad deli ponos prema istoj zemlji kao i ti:rotf:

Jel to nije rekla pre 15 godine...:rotf::super:

да сам написао да се радујем што ће жути терорисати овај народ још 4 године и да ми је драго због тога,онда би Дикенс био најбољи Енглески писац за тебе...

у том Оливеру Твисту лежи сва суштина енглеског друштва какво је оно и на шта личи.

добро ...формираће владу ја то једва чекам да се жути и црвени уједине и да на следећим изборима пукну....не знам у чему је проблем....волиш жуте,комуниста си све се поклапа

Žuti i komunista...

Dobro je, ne moraš više...

Mislim sa ovakvom retorikom nije ni čudo što niko neće sa vama i što nikada nećete forrmirati vladu, što nikada niko iz vaše partije neće biti ni predsednik skupštine, ni premijer, a kamoli predsednik države...

Back