Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako je najgore kad si sam na sebe ljut sto si neke stvari dozvolio
i onda se vrtis kao pas koji hoce da ugrize sebe za rep

Istina, odvratna situacija. Često mi se dešavala i verovatno će opet, niko nije imun ili ful sračunat da to izbegne. Ali svakako ću biti pametniji, ona priča o iskustvu...:lol: Doduše, da te utesim, često dramatizujemo sasvim običnu situaciju ili tek nešto nevažno u ono što nam kvari dan, mesec ili sedmicu. To je beg od stvarnosti
:cmok:

Istina, odvratna situacija. Često mi se dešavala i verovatno će opet, niko nije imun ili ful sračunat da to izbegne. Ali svakako ću biti pametniji, ona priča o iskustvu...:lol: Doduše, da te utesim, često dramatizujemo sasvim običnu situaciju ili tek nešto nevažno u ono što nam kvari dan, mesec ili sedmicu. To je beg od stvarnosti
:cmok:

Jeste ,bude lekcija za sledeci put.ali kako mislis beg od stvarnosti?
Hoces reci da dopustamo da nam nesto shebe rasplozenje da ne bismo bili u sopstvenoj reali?

Pa da, evo ja sam sebi našao jednu žutu sovuljagu u poznim godinama za zanimaciju, neka mlada sheva bi već bila ozbiljniji problem :malav:

Mene recimo nervirala potpuno nebitna osoba.I onda sam mrzela sebe sto sam to sebi dozvolila. ..to je jedan primer
Onda sam resila da to isteram n'a cistac zasto se to desava zasto uopste obracam paznju kad neke mnogo bitnije stvari umem da kuliram ... I sada sam se toga rekativno oslobodila
I mnogo je cool

Razmisljam zbog cega mi se nakon citanja teksta Stjepana Sumana o prepisivacici na testu pojavila reklama - za vise informacija o raku pluca, nastavite pusiti. Naime, do Sumanovog teksta dodjoh preko fotografije koja me podsjetila na kolegu iz osnovne Bozidara, a koja je bila u komentaru jednog drugog interesantnog teksta Ispovijest s burze. Naime, danas ranije tokom dana potrazila sam na internetu vise informacija o bolesti sklerodermiji jer sam susrela poznanicu koja je od nje oboljela, a meni je do danas ta bolest bila posve nepoznata. A s obzirom da sam danas bila na nekim pretragama vezano za moju bolest pluca, a neke me jos cekaju, upitah se o reklami.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back