- Poruka
- 17.475
Koliko jadan i glup moraš biti da ukrades prsten od 50€ i zbog toga izgubiš posao i platu od 2500€?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tome bolje i ne razmišljati. Čovjek tada pada u depruRazmišljam o tome kako mi je proleteo godišnji na moru. I kako se za 2 dana vraćam za Srbiju. I kako neću da idem![]()
Sve ja cenim, al ne mogu lagati da vreme na poslu volim isto kao vreme koje provedem na moru.O tome bolje i ne razmišljati. Čovjek tada pada u depru,
Moraš svaki dan cijeniti kao da ti je godišnji ili najsretniji dan . Posao treba voljeti , a more je uvjek dobro došlo za relaksaciju
Eto vidiš , ja sve svoje vrijem bilo gdje da bio cijenim isto . Čak ove godine mi supruga kaže , Ajde bolje da budemo sa svojim i svaki dan rostiljati i sa društvom ,nego da se patimo po moru na vrućini , em guzve , em moraš pazit svoj osobne stvari , em 2 dana do mora , pa dva dana Nazad. I Zašto ne uzeti ono nesta gdje je jednostavno i u krugu svoje obitelji ili svojih prijateljaSve ja cenim, al ne mogu lagati da vreme na poslu volim isto kao vreme koje provedem na moru.![]()
Super. Svako treba da provodi vreme onako kako mu prija. Ja volim moreeeeeEto vidiš , ja sve svoje vrijem bilo gdje da bio cijenim isto . Čak ove godine mi supruga kaže , Ajde bolje da budemo sa svojim i svaki dan rostiljati i sa društvom ,nego da se patimo po moru na vrućini , em guzve , em moraš pazit svoj osobne stvari , em 2 dana do mora , pa dva dana Nazad. I Zašto ne uzeti ono nesta gdje je jednostavno i u krugu svoje obitelji ili svojih prijatelja
Samo se nalazi u pogrešnoj državi.Koliko jadan i glup moraš biti da ukrades prsten od 50€ i zbog toga izgubiš posao i platu od 2500€?
Ма тај је дошао из праве у погрешну државуSamo se nalazi u pogrešnoj državi.
Mi smo imali jednog takvog u BL kad sam radila. Meni je ukrao 50 KM iz novčanika, drugoj kolegici 50 EUR, krao je kome je stigao. Slatkiše da ne pričam jer slatkiše on nije ni računao u krađu iako uzme iz zatvorene ladice. Eno ga sad, direktor te firme postao prije koju godinu.
Ja volim sveSuper. Svako treba da provodi vreme onako kako mu prija. Ja volim moreeeee![]()
Sto beskvasnog hljeba?Na spisak onoga što bih jela samo kada bih bila životno ugrožena, pored beskvasnog hleba i sireva tipa ella, dodajem i basmati pirinač.
Savi kolege rekle kako je super, i on kupio pola kg da probamo. Srećom, ja skuvala samo sebi. Šta je ono, sunce mu poljubim.![]()
Зашто?Na spisak onoga što bih jela samo kada bih bila životno ugrožena, pored beskvasnog hleba i sireva tipa ella, dodajem i basmati pirinač.
Savi kolege rekle kako je super, i on kupio pola kg da probamo. Srećom, ja skuvala samo sebi. Šta je ono, sunce mu poljubim.![]()
Nisam probala beskvasni hleb iz pekare. Svaki koji sam ja pravila, bio je užasan. Kao blato.Sto beskvasnog hljeba?
Meni je bas dobar beskvasni hljeb...doduse ne znam i da li je zaista beskvasni kako kazu u pekari.
Za beskvasni hleb sam napisala limunu.Зашто?
Шта ти се не допада?![]()
Nisam probala beskvasni hleb iz pekare. Svaki koji sam ja pravila, bio je užasan. Kao blato.
Za beskvasni hleb sam napisala limunu.
To što se zove sir, sa 0 ili 1%mm, a što pored sira ni prošlo nije, mi ima odvratan ukus. Dobijam nagon za povraćanjem.
Basmati pirinač ima grozan miris.
I ja sumnjam da je ovaj beskvasni iz pekare bas beskvasni.Ko zna sta oni stavljaju umjesto kvasca.Nisam probala beskvasni hleb iz pekare. Svaki koji sam ja pravila, bio je užasan. Kao blato.
Za beskvasni hleb sam napisala limunu.
To što se zove sir, sa 0 ili 1%mm, a što pored sira ni prošlo nije, mi ima odvratan ukus. Dobijam nagon za povraćanjem.
Basmati pirinač ima grozan miris.
Onda je stalno mokar poklopac i daskaPoklopcem za wc?