limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.076
Da.Cim pocnem da razmisljam,padam u depresiju...Идеја је добра али тешко остварива.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Cim pocnem da razmisljam,padam u depresiju...Идеја је добра али тешко остварива.
Ја не у депресију али у тешку бригу - то да.Da.Cim pocnem da razmisljam,padam u depresiju...
Чини ти се.Citam kako su neki likovi u Americi,posle trideset godina otkrili da njihova kcerka nije biolosko dijete jednog od njih,jer je doslo do greske u bolnici u kojoj je radjena vantjelesna oplodnja.
Zamisljam sad da je meni neko rekao posle toliko vremena,da moj otac ili majka meni nisu biloski roditelji,apsolutno mi ne bi nista znacilo.Oni bi za mene bili i ostali jedini roditelji koje imam.
I bas sam sto posto sigurna da bi bilo tako.
Оне не размишљају о осећањима и потребама детета.Чини ти се.
Ниси доживела.
Имам у блиском окружењу особу која је сазнала са 40 година да њен отац заправо није њен биолошки отац.
Мајка је само знала ко јој је заиста отац, а тај други човек је прихватио да живи у незнању, то је био њен услов.
А она је умрла одавно.
Свет јој се срушио кад је сазнала.
И ако је у том човеку имала савршеног оца.
Биолошки родитељи су просто то- биолошки, генетски пул, оно што смо ми.
Нормално је да човек жели да зна те податке, да га копкају.
Она је чак имала толико јаку интуицију и капирала је да нешто није у позадини ок да је дуго година мислила да је усвојена.
Па је копала то, па је ископала да се родила два месеца раније него што су се њена мајка и тај човек упознали.
Па јој је речено да је рођена недонесена, у шта није поверовала.
И тако...
Страшна драма са једним врло тужним исходом.
Ја се стално питам зато, како ће жене које добију дете из донације, које су се одлучиле на живот самохране мајке, објашњавати својој деци ко им је отац.
Мени је то престрашно.Оне не размишљају о осећањима и потребама детета.
Ne kazem da nema takvih slucajeva,ali sam mislila konkretno na sebe i svoje roditelje.Чини ти се.
Ниси доживела.
Имам у блиском окружењу особу која је сазнала са 40 година да њен отац заправо није њен биолошки отац.
Мајка је само знала ко јој је заиста отац, а тај други човек је прихватио да живи у незнању, то је био њен услов.
А она је умрла одавно.
Свет јој се срушио кад је сазнала.
И ако је у том човеку имала савршеног оца.
Биолошки родитељи су просто то- биолошки, генетски пул, оно што смо ми.
Нормално је да човек жели да зна те податке, да га копкају.
Она је чак имала толико јаку интуицију и капирала је да нешто није у позадини ок да је дуго година мислила да је усвојена.
Па је копала то, па је ископала да се родила два месеца раније него што су се њена мајка и тај човек упознали.
Па јој је речено да је рођена недонесена, у шта није поверовала.
И тако...
Страшна драма са једним врло тужним исходом.
Ја се стално питам зато, како ће жене које добију дете из донације, које су се одлучиле на живот самохране мајке, објашњавати својој деци ко им је отац.
Ко је ово написао, предивно је...нисам нешто у елементу за писање, само читам, а ово ме баш разгалило.O ovoj pjesmi:
Kad počnem da gubim veru
I težnju ka nečem većem
Meni nađu pravu meru
Ljudi koje srećom srećem.
Kad koraknem ka ambisu
Hvala oku svevidećem
Sa mnom su i kada nisu
Ljudi koje srećom srećem.
Kad me izda ono drugo
Ja jurim ka nečem trećem
Sa mnom jure istom prugom
Ljudi koje srećom srećem