limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.113
Ljubivoje RsumovicКо је ово написао, предивно је...нисам нешто у елементу за писање, само читам, а ово ме баш разгалило.
Ima on jos lijepih stihova,a nisu nesto poznati.
Smatra se uglavnom djecijim pjesnikom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubivoje RsumovicКо је ово написао, предивно је...нисам нешто у елементу за писање, само читам, а ово ме баш разгалило.
Kad smo kod Indijanaca, nema velike razlike između mokasina i naših opanaka.Nisam znala, svašta od Amera, to boli dok se koža opusti.
Nije čudo što su na konjima i spavali i jeli, ko da hoda u takvoj obući.
Mada ni Indijanci nisu bili bolji, njihove žene su žvakale kožu bizona,
jelena itd kako bi je omekšale i mogle da prave vigvame, obuću i odeću.
Samo žvakanje.Kad smo kod Indijanaca, nema velike razlike između mokasina i naših opanaka.
Preko zajednickih prijatelja mozda.Kako je moguce da mi FB ponudi Tonci kao prijedlog za prijatelja? Na koji način moze da nas poveže?
Nema.Preko zajednickih prijatelja mozda.
Oni stalno imaju tu opciju "osobe koje možda poznaješ".Kako je moguce da mi FB ponudi Tonci kao prijedlog za prijatelja? Na koji način moze da nas poveže?
Имаш њен број у именику? Или неког од форумаша са којим је она у контакту?Kako je moguce da mi FB ponudi Tonci kao prijedlog za prijatelja? Na koji način moze da nas poveže?
Nemam njen broj. Imam jednu jedinu osobu s foruma na fb. Sigurno je to.Имаш њен број у именику? Или неког од форумаша са којим је она у контакту?
Њима сасвим довољно.Nemam njen broj. Imam jednu jedinu osobu s foruma na fb. Sigurno je to.
Bez obzira na godine, ljudi su spremni zarad para svašta da urade, i da budu ubeđeni da će to onu lagano, čas posla fino da zarade. Naravno da to baš nije tako, posle strada cela porodica.Brat moje kume uhapšen na granici sa velikom količinom psihoaktivnih supstanci. Čovek od skoro 60 godina, sa porodicom, unučićima. Kada čoveku pojam "laka lova" izađe iz glave? Preti mu kazna od 10 - 15 godina zatvora.
Radio za nekoga ili po svom nahođenju krenuo u taj posao ?Brat moje kume uhapšen na granici sa velikom količinom psihoaktivnih supstanci. Čovek od skoro 60 godina, sa porodicom, unučićima. Kada čoveku pojam "laka lova" izađe iz glave? Preti mu kazna od 10 - 15 godina zatvora.
Navodno, radio za nekog. I navodno, za to je trebalo da dobije 2500€. Ne znam koliko je sve tačno, jer iako nije kumin rođeni brat, ne mogu da je pitam direktno. Ja sam čula od mog brata od strica, koji je kamiondžija u istoj firmi gde i ovaj.Radio za nekoga ili po svom nahođenju krenuo u taj posao ?