Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
razmišljam o pretvaranju ove teme u kafanu, al da nema bedž kafane 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako će da se svede u razmišljanje, a ne u spam.razmišljam o pretvaranju ove teme u kafanu, al da nema bedž kafane![]()
Pinokio, a ti si novi moderator!Pa ako će da se svede u razmišljanje, a ne u spam.![]()
Pinokio, a ti si novi moderator!
Razjurio si staru ekipu moderatora, ili si legalno došao na poziciju?
Gde je ona tema " šta trenutno radiš "
Hvala, nemam baš naviku da idem tamo.
Samo ga operi, trebalo bi da se "razelektriše".Ulazim jutros u sobu da budim ćerku za školu a ona pokrivena kaputom, dok se ćebe nalazi na podu.
Kaže svetli joj i pucka cele noći.
Jesam ga sušila u sušlici i jeste bilo naelektrisano.
Mogu zamisliti kako je to delovalo noću.
Nego...razmišljam, kako da rešim...imate li ideje...jer ćebe i dalje pucka. Šta da radim sa njim ?
Ajde probaću, onda da ga sušim napolju...ali problem je što je žuto i sve bube se nalepe na njega,zato sam ga i ubacila u sušilicu .Samo ga operi, trebalo bi da se "razelektriše".
Ja razmišljam kako sam srećna zbog jedne gluposti, a ta glupost je Plazma keks sa cimetom koji sam našla u obližnjoj prodavnici i sada sam srećna kao da sam dobila nove čizme i cipele. Glupost ali hajde. Nisam ni sigurna da li se deci svidela ta plazma ali plazma je plazma.![]()
Napaljeni duhAjde probaću, onda da ga sušim napolju...ali problem je što je žuto i sve bube se nalepe na njega,zato sam ga i ubacila u sušilicu .
A dok sam ga nosila do mašine za ponovo pranje, osim što me je peckalo i kostrešilo mi dlake po telu, lepilo se kao napaljeni duh na mene
Setila sam se! Loptice od aluminijumske folije!Ajde probaću, onda da ga sušim napolju...ali problem je što je žuto i sve bube se nalepe na njega,zato sam ga i ubacila u sušilicu .
A dok sam ga nosila do mašine za ponovo pranje, osim što me je peckalo i kostrešilo mi dlake po telu, lepilo se kao napaljeni duh na mene
Probala, ubacila u sušilicu sa mokrom krpom par tih loptica i ne radi. Eno ga suši se napolju.Setila sam se! Loptice od aluminijumske folije!
Ne u sušilicu, već u mašinu dok se pere.Probala, ubacila u sušilicu sa mokrom krpom par tih loptica i ne radi. Eno ga suši se napolju.
Обично ништа тј. лекар није могао да се бави потенцијалним узроком настанка стања/болести.Sta znaci kad uz dijagnozu pise aliud?
Hvala!Обично ништа тј. лекар није могао да се бави потенцијалним узроком настанка стања/болести.
razmišljam da sam izgubio razum i ne kajem se uopšte....
Rekla je da...biramo prstenje posle nove godine se selimo za Beč....ja sam Uvek pričao da ne planiram da se žwnim al sam izgleda prso....ko zna šta mi jw stavila u piće i hvala joj
alikur..Sta znaci kad uz dijagnozu pise aliud?
Hvala,druze,nasmijao si me posteno.alikur..