Šta trenutno razmišljaš 2

Sve ja cenim, al ne mogu lagati da vreme na poslu volim isto kao vreme koje provedem na moru. ;)
Eto vidiš , ja sve svoje vrijem bilo gdje da bio cijenim isto . Čak ove godine mi supruga kaže , Ajde bolje da budemo sa svojim i svaki dan rostiljati i sa društvom ,nego da se patimo po moru na vrućini , em guzve , em moraš pazit svoj osobne stvari , em 2 dana do mora , pa dva dana Nazad. I Zašto ne uzeti ono nesta gdje je jednostavno i u krugu svoje obitelji ili svojih prijatelja

Eto vidiš , ja sve svoje vrijem bilo gdje da bio cijenim isto . Čak ove godine mi supruga kaže , Ajde bolje da budemo sa svojim i svaki dan rostiljati i sa društvom ,nego da se patimo po moru na vrućini , em guzve , em moraš pazit svoj osobne stvari , em 2 dana do mora , pa dva dana Nazad. I Zašto ne uzeti ono nesta gdje je jednostavno i u krugu svoje obitelji ili svojih prijatelja
Super. Svako treba da provodi vreme onako kako mu prija. Ja volim moreeeee :D

Koliko jadan i glup moraš biti da ukrades prsten od 50€ i zbog toga izgubiš posao i platu od 2500€?
Samo se nalazi u pogrešnoj državi.
Mi smo imali jednog takvog u BL kad sam radila. Meni je ukrao 50 KM iz novčanika, drugoj kolegici 50 EUR, krao je kome je stigao. Slatkiše da ne pričam jer slatkiše on nije ni računao u krađu iako uzme iz zatvorene ladice. Eno ga sad, direktor te firme postao prije koju godinu.

Samo se nalazi u pogrešnoj državi.
Mi smo imali jednog takvog u BL kad sam radila. Meni je ukrao 50 KM iz novčanika, drugoj kolegici 50 EUR, krao je kome je stigao. Slatkiše da ne pričam jer slatkiše on nije ni računao u krađu iako uzme iz zatvorene ladice. Eno ga sad, direktor te firme postao prije koju godinu.
Ма тај је дошао из праве у погрешну државу :rotf:

Размишљам ко је психопата који се досетио да прави рестрикције струје у сред среде тропског лета?
Део града у ком живим већ трећи дан трпи ненајављена искључења по више сати у низу. 😠
Цела општина.

Na spisak onoga što bih jela samo kada bih bila životno ugrožena, pored beskvasnog hleba i sireva tipa ella, dodajem i basmati pirinač.
Savi kolege rekle kako je super, i on kupio pola kg da probamo. Srećom, ja skuvala samo sebi. Šta je ono, sunce mu poljubim. :bljuc:
Sto beskvasnog hljeba?
Meni je bas dobar beskvasni hljeb...doduse ne znam i da li je zaista beskvasni kako kazu u pekari.

Danas odem kod jednog starog obucara da mi popravi sandale koje sam vec jednom nosila drugom obucaru i koje su se vrlo brzo odlijepile.
On mi ponovo zalijepi i jos prosije i kad sam pitala koliko kosta...on kaze nista ili ako imate jednu marku.Ta usluga inace kosta kod svih drugih oko deset maraka.
Ja mu dam deset,a on me tako srecno pogledao i jos kaze donesite ako imate jos sta da vam popravim.
Dugo me nesto nije tako dirnulo.
Kod nas,inace,za jednu marku ne mozes kupiti ni zvake.A on ipak radi svoj posao za tako male pare i tako je skroman.Ovi drugi itekako naplacuju,a i ne potrude se nista specijalno.

Sto beskvasnog hljeba?
Meni je bas dobar beskvasni hljeb...doduse ne znam i da li je zaista beskvasni kako kazu u pekari.
Nisam probala beskvasni hleb iz pekare. Svaki koji sam ja pravila, bio je užasan. Kao blato.
Зашто?
Шта ти се не допада? :)
Za beskvasni hleb sam napisala limunu.
To što se zove sir, sa 0 ili 1%mm, a što pored sira ni prošlo nije, mi ima odvratan ukus. Dobijam nagon za povraćanjem.
Basmati pirinač ima grozan miris.

Nisam probala beskvasni hleb iz pekare. Svaki koji sam ja pravila, bio je užasan. Kao blato.

Za beskvasni hleb sam napisala limunu.
To što se zove sir, sa 0 ili 1%mm, a što pored sira ni prošlo nije, mi ima odvratan ukus. Dobijam nagon za povraćanjem.
Basmati pirinač ima grozan miris.
I ja sumnjam da je ovaj beskvasni iz pekare bas beskvasni.Ko zna sta oni stavljaju umjesto kvasca.

Razmišljam a tražim i tuđa mišljenja.
Majstor je montirao wc kotlić kod sina u stanu jako visoko jer je on tako tražio.
E sad , problem je u tome što, kad se pusti voda, isprska pola kupatila jer je veliki pad.
Ima neko ideju kako to da rešim jednostavno?

Back